• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Rüyamı çözemiyorum

gizmlisahis21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
2
1
1
25
Merhaba uzun zamandır rüya göremiyordum ta ki geçen haftaya kadar normalde rüyalarımı unuturum ama bu rüya aklıma kazındı rüyam da sevdiğim adam vardı yakın arkadaşım da vardı arkadaşımın sırtında çanta vardı çantanın gözünde de bi kedi ama benim çalınan kedime çok benziyordu arkadaşıma sordum kimin diye sevdiğin çocuğun dedi şaşırdım çünkü kedisi yoktu sonra emekliyen bir bebek gördüm ama down sendromlu gibi değil gibide arkadaşım saldırıyo dedi kucağıma almak istedim vurdu ve acıdı ama bi bebeğin vurması acıtmazdı bebek kimin diye sordum onun bebeği olduğunu söyledi şaşırdım sonra bebeği kucağıma aldım gezdirdim karnını doyurdum onu gördüm sıkıntısı var gibiydi arkadaşları etrafında toplanmış bişi konuşuyordu sonra onunla konuştum bu bebek o kızla seninmi diye sordum hayır dedi kimin ozaman dedim benim değil dedi sadece bi derdi vardı sonra niye barışamıyoruz diye sordum arkadaşlarım ne der dedi ne alaka arkadaşların ne diyebilirler dedim ve uyandım sizce ne demek istiyor rüyam bana ben çözemedim lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
Merhaba uzun zamandır rüya göremiyordum ta ki geçen haftaya kadar normalde rüyalarımı unuturum ama bu rüya aklıma kazındı rüyam da sevdiğim adam vardı yakın arkadaşım da vardı arkadaşımın sırtında çanta vardı çantanın gözünde de bi kedi ama benim çalınan kedime çok benziyordu arkadaşıma sordum kimin diye sevdiğim çocuğun dedi şaşırdım çünkü kedisi yoktu sonra emekliyen bir bebek gördüm ama down sendromlu gibi değil gibide arkadaşım saldırıyo dedi kucağıma almak istedim vurdu ve acıdı ama bi bebeğin vurması acıtmazdı bebek kimin diye sordum onun bebeği olduğunu söyledi şaşırdım sonra bebeği kucağıma aldım gezdirdim karnını doyurdum onu gördüm sıkıntısı var gibiydi arkadaşları etrafında toplanmış bişi konuşuyordu sonra onunla konuştum bu bebek o kızla seninmi diye sordum hayır dedi kimin ozaman dedim ben değil dedi sadece bi derdi vardı sonra niye barışamıyoruz diye sordum arkadaşlarım ne der dedi ne alaka arkadaşların ne diyebilirler dedim ve uyandım sizce ne demek istiyor rüyam bana ben çözemedim lütfen yardımcı olun
Rüyan çok detaylı ve etkileyici olmuş 🌙 Genelde böyle rüyalar bilinçaltının güçlü mesajlarını taşır. Semboller üzerinden yorumlarsak:

• Sevdiğin adam 👉 Onunla ilgili aklında hâlâ bitmemiş duygular ve merak olduğunu gösteriyor. Rüyada sürekli ona dair sorular sorman aslında içsel sorgularını yansıtıyor.
  • Arkadaşının çantasındaki kedi 👉 Çanta genelde saklanan, gizlenen şeyleri temsil eder. Kedi ise senin kaybını (çalınan kedin) ve duygusal bağlılığını simgeliyor olabilir. Yani “sevdiğin kişi aslında bana ait olan bir şeyi taşıyor, benden gizlenmiş bir parça onda” duygusu.
  • Bebek 👉 Yeni başlangıç, sorumluluk ya da bir mesele anlamına gelir. Bu bebek “onun” denilip sonra “hayır benim değil” demesi, aslında senin kafandaki soru işaretlerini ve onun hayatına dair netlik bulamamanı yansıtıyor. Bebeği senin kucağına alıp doyurman, aslında “ben sorunları sahiplenirim, çözebilirim” düşünceni gösteriyor.
  • Arkadaşların ne der kısmı 👉 Asıl engelin, ikinizin duygularından çok çevrenin baskısı veya onun çevresine fazla önem vermesi olabilir. Bilinçaltın sana “asıl mesele sizin aranız değil, çevresel faktörler” diye işaret ediyor olabilir.

📌 Genel yorum:
Bu rüya sana “hâlâ içinde çözülememiş bir bağ, barışma isteği ve kafanda belirsizlikler var” diyor. Sevdiğin kişiyle ilgili netleşmemiş şeyler seni meşgul ediyor. Kedi kaybın, bebek sorumluluğu, arkadaşların baskısı — hepsi aslında “kaybetme korkusu + sahiplenme isteği + engeller” üçlüsünü gösteriyor.

👉 Kısacası rüyan sana şunu söylüyor olabilir:
Senin duyguların güçlü, bağın sürüyor ama karşı tarafta kararsızlık, çevresel etki ve netlik eksikliği var.

Merhaba uzun zamandır rüya göremiyordum ta ki geçen haftaya kadar normalde rüyalarımı unuturum ama bu rüya aklıma kazındı rüyam da sevdiğim adam vardı yakın arkadaşım da vardı arkadaşımın sırtında çanta vardı çantanın gözünde de bi kedi ama benim çalınan kedime çok benziyordu arkadaşıma sordum kimin diye sevdiğin çocuğun dedi şaşırdım çünkü kedisi yoktu sonra emekliyen bir bebek gördüm ama down sendromlu gibi değil gibide arkadaşım saldırıyo dedi kucağıma almak istedim vurdu ve acıdı ama bi bebeğin vurması acıtmazdı bebek kimin diye sordum onun bebeği olduğunu söyledi şaşırdım sonra bebeği kucağıma aldım gezdirdim karnını doyurdum onu gördüm sıkıntısı var gibiydi arkadaşları etrafında toplanmış bişi konuşuyordu sonra onunla konuştum bu bebek o kızla seninmi diye sordum hayır dedi kimin ozaman dedim benim değil dedi sadece bi derdi vardı sonra niye barışamıyoruz diye sordum arkadaşlarım ne der dedi ne alaka arkadaşların ne diyebilirler dedim ve uyandım sizce ne demek istiyor rüyam bana ben çözemedim lütfen yardımcı olun
Tabirine baktınız mı

Havalar soğudu totonu daha sıkı ört

Rüya bu çok takılmayın
Arkadasınızın sizin olan bişeyleri alacağını yada aldığını mı düşünüyorsunuz?
Not: bebek vurması acıtır

Bi daha ki sefer üzerini iyi ört demek istiyor gibi.

Canım rüyanı bir kağıda yaz, beline pullu kemerle as
Sağa doğru 3 kere
Sola doğru 3 kere kalçanı salla
Kendi etrafında 3 kez dön ve kağıdı su dolu kapta bekletip mezdeke oku.
O zaman hayra çıkar inşallah.

Back
X