Rüya Yorumları rüyamı yorumlarmısınız

baronnes

minik bir kalp büyütüyorum...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
2.076
2.171
333
rüyamda cenaze evindeyim ve ölen yakınım bana ortası delik altınlar veriyorlar irili ufaklı çeyrek altına benziyor.bende neden altın veriyorsunuz dedğimde ölü evine delikli altın bırakılır diyorlar.sonra delik olmayanlarda saçılıyor yere topluyorum.evin bir köşesinde yangın çıkıyor ama hemen sönüyor.gelinliğimi giymek istiyorum.birde köşede kızarmış bir çilek görüyorum dikilmiş yere.birde ablam bana inci ve taşlı küpe hediye ediyor etkilendim yorumlarmısınız lütfen :)

oncelıkle rüyada ölen kisi ölmediyse ömrü uzayacak.önemli bir talebin olacak ve kazancın artacak.hemde ummadıgın anda.rahata ve feraha ereceksin günahların affolunacak.orta yaslı biri ve akrablarınla hos bi vakit gecireceksin.kuran ezberlyeceksin güzel tecvitli olarak tamamlaymasan bile ezberleyecksin.hayırlı bi kısmetn olacak ask yakınında canım..

tşk ederim canım ağzına sağlık

mrb... rüyamda hoşlandığım gencin evine gidiyorum.annesi de varmış... yalnız evin iki kapısı var birinci kapı dar o kapıdan geçemiyorum ama hemen yanındaki kapıdan kolayca geçip yanına geçiyorum... sonra annesi geliyor ve bana para veriyo aynı şekilde hoşladığım çocukta para veriyo... anlamını bilen varsa yazabilir mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…