Rüyamı yorumlayacak birileri var mııııııııııı ????????

ilknurum28

oyunun adı 'HaYaT' !!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.179
2
46
Kastamonu
slm dün gece çok güzel bi rüya gördm benim için çok önemli ben gebelik düşnyormaslında ve dün gce rüyamda gebelik testi yapyorm çift çizgi çıkıyo bunun anlamı nedr acaba ? daha öncede 3 gece peşpeşe bebek gördm 4-5 aylıklardı sürekli bebek rüyası gördm ve dün gece yine tatlı yiyorm çokk güzeldi tadı yorumlarsanız sevnrm

içim temizdir annem öle der:) rüya yorumlama yapmam ama öyle düşündüm inşallahda öyle olur canım

canım üzülmeni istemem ama bilinçaltı rüyası olabilir..kendimden biliyorum..bebek istediğim için her gece rüyamda çift çizgi hatta düngece de gördüm...bebek seviyorum kucağımda benimmiş falan..ama hala bişey yok..ben artık rüyasına da sevinemiyorum bilinçatı çünkü biliyorm haberli rüya değil:14:

canım üzülmeni istemem ama bilinçaltı rüyası olabilir..kendimden biliyorum..bebek istediğim için her gece rüyamda çift çizgi hatta düngece de gördüm...bebek seviyorum kucağımda benimmiş falan..ama hala bişey yok..ben artık rüyasına da sevinemiyorum bilinçatı çünkü biliyorm haberli rüya değil:14:

bende ondan morkyorm yaa:26:inşallah öyle deildr yaa bu aydan ümitlym açıkçası hayırlısı çok mersii cvbn için cnm:16:

Back
X