Rüyamın etkisindeyimmmm !!!

Şimdiye kadar gitmemiş benden öncede ama ya kendi nefsine hakim olamazsa nolucak..
Kendi içinde sorun dinde zinaya giriyor benim içinde sorun aldatılma hemde 2 kişi duygusal anlamda aldattı beni. buda olursa kime güvenim kalıcak..
Bi hadis var. Aldatan bizden değildir diye.. her anlamda aldatma, kandırma falan..

Yeminini tutar inşALLAH ya..

herkezde nefis var canım... iradeli olacak. hakim olamassa kısmını sen karar vereceksin. şimdiden üzülmeye gerek yok..

ayrıca o şekilde söylemeside saçma. yaşı baya küçük olmalı. Allah korusun eşim öle birşey dese. yapmadığımı bırakmam...

herkezde nefis var canım... iradeli olacak. hakim olamassa kısmını sen karar vereceksin. şimdiden üzülmeye gerek yok..

ayrıca o şekilde söylemeside saçma. yaşı baya küçük olmalı. Allah korusun eşim öle birşey dese. yapmadığımı bırakmam...

20 yaşında..

Eşlerin yapması hepten saçma zaten karı yetmiyor mu derlerde şimdi bilmiyorum ya erkek milleti o anda mantıklı düşünemez kadınlarda bile var böyleleri..
Korkuyorum:18: :18:

çok düşündüğün için görüyor olabilirsin bu tarz rüyaları ünide dedin belkide üniye giden sevgili yapar rahat rahat takılır düşünceside var aklının bi kosesınde . Ha olamaz mı olabilir tabi ama seni seviyorsa gerçekten korkacak bisey yok . Bence cok takma kafana .

çok düşündüğün için görüyor olabilirsin bu tarz rüyaları ünide dedin belkide üniye giden sevgili yapar rahat rahat takılır düşünceside var aklının bi kosesınde . Ha olamaz mı olabilir tabi ama seni seviyorsa gerçekten korkacak bisey yok . Bence cok takma kafana .

Düşünce geliyor öyle arada ama güven var..
Zaten bende ek yerleştirmeyle yanına gidebilirim..
Seviyor ama o ortamda ne olur ne biter bilemem.
Tabii kaderde bi ihanet varsa olur oda ama 3 ihanet bi genç kız için fazla olur ya daha 18 yaşındayım ben..

Rüyada aldatılmak, gerçek hayatta terkedilme korkusu olduğuna çıkarmış
Bilinçaltının bir oyunudur , çok takma.
Hayra yor ki hayır olsun.
:34:

Rüyada aldatılmak, gerçek hayatta terkedilme korkusu olduğuna çıkarmış
Bilinçaltının bir oyunudur , çok takma.
Hayra yor ki hayır olsun.
:34:

Terkedilme korkum var her seven insan gibi..

İnşALLAH hayır olur :) Teşekkürler :)

Terkedilme korkum var her seven insan gibi..

İnşALLAH hayır olur :) Teşekkürler :)

Bende regl dönemine yakın çok hassaslaşırım.
Korkularım daha da artar.
O yüzden çok görürüm aldatılmalı rüyaları.
Ama ben hep tersine yorarım.
Demekki aldatmıyor diye. :1:
İçim rahatlar sonra.
Sende hiç takma kafaya.
Öylesine bi rüya de geç. :40:

Ben Kafama Taktığım İçin Bu Tarz Rüyalar Görmem Ama Rüyada Uzun Zaman Görmediğim Birini Sık Sık Görsem O Zaman Aklıma Takılıyor

Yani Rüyada Görünce O Kişi Aklıma Geliyor Görmesem Takmayacam Yani Nedir Bu Durum :ssz::44:

Ama Sizin Durum Başka Dikkatli Olmanızı Öneririm Adam Cahil Potansiyel Var :50:

Bende regl dönemine yakın çok hassaslaşırım.
Korkularım daha da artar.
O yüzden çok görürüm aldatılmalı rüyaları.
Ama ben hep tersine yorarım.
Demekki aldatmıyor diye. :1:
İçim rahatlar sonra.
Sende hiç takma kafaya.
Öylesine bi rüya de geç. :40:

Benimde 1 haftam var reglime..
İnşALLAH aldatmazlar ya..
Öylesine bir rüya aldatmıyor ;) :1::1:

Ben Kafama Taktığım İçin Bu Tarz Rüyalar Görmem Ama Rüyada Uzun Zaman Görmediğim Birini Sık Sık Görsem O Zaman Aklıma Takılıyor

Yani Rüyada Görünce O Kişi Aklıma Geliyor Görmesem Takmayacam Yani Nedir Bu Durum :ssz::44:

Ama Sizin Durum Başka Dikkatli Olmanızı Öneririm Adam Cahil Potansiyel Var :50:

Pardon anlamadım :1: :1:

ALLAH korusun tabii..
Bide bana demişti topuklu giyenler çok dikkat çeker giyme dışarda herkes onlara bakıyor dikkat çekiyor diye.
Bende demiştim sende bakıyorsun dimi
Dikkat çekiyor ama demişti
Bakıyosun işte nefsine sahip çıkamıyorsun demiştim

Aradan bi zaman geçti
Bi şekilde öğrendim erkeklerin bedenen ihtiyaçları oluyor ya 20li yaşlarda onun için beni kullanmıcakmış yapamazmışta zaten ama çok ama çok zorda kalırsa gidebilirmiş başka birine bunun için..

Sonrada bu ikisi içinde yemin ettirdim kimseye dikkatli bakmıcaksın kimseye gitmiceksin diye..

İşte Burada Herşey Anlatıyor Durumu Bu Mesajı Okudum Bu Kanıya Vardım

ALLAH korusun tabii..
Bide bana demişti topuklu giyenler çok dikkat çeker giyme dışarda herkes onlara bakıyor dikkat çekiyor diye.
Bende demiştim sende bakıyorsun dimi
Dikkat çekiyor ama demişti
Bakıyosun işte nefsine sahip çıkamıyorsun demiştim

Aradan bi zaman geçti
Bi şekilde öğrendim erkeklerin bedenen ihtiyaçları oluyor ya 20li yaşlarda onun için beni kullanmıcakmış yapamazmışta zaten ama çok ama çok zorda kalırsa gidebilirmiş başka birine bunun için..

Sonrada bu ikisi içinde yemin ettirdim kimseye dikkatli bakmıcaksın kimseye gitmiceksin diye..

Rüyayı aldatılmaya yormadım ama sevgilin bu sözlerle resmen kılıfı hazırlamış minareyi çalacak haberin olsun. Erkeklerin en meşhur bahanesi ''ama biz erkeklerin ihtiyaçlarııı varr'' hadi ya biz kadınların içi parçalanıyor bu duruma yazık değil mi o erkeklere nasıl baş edecekler ihtiyaçlarıyla. Sevgilinden böyle bir şey duyduğunda ''yemek yemekte bir ihtiyaç yemeğini sana başkası mı yediriyor onu da kendin hallet'' demeyi bileceksin.

Rüyayı aldatılmaya yormadım ama sevgilin bu sözlerle resmen kılıfı hazırlamış minareyi çalacak haberin olsun. Erkeklerin en meşhur bahanesi ''ama biz erkeklerin ihtiyaçlarııı varr'' hadi ya biz kadınların içi parçalanıyor bu duruma yazık değil mi o erkeklere nasıl baş edecekler ihtiyaçlarıyla. Sevgilinden böyle bir şey duyduğunda ''yemek yemekte bir ihtiyaç yemeğini sana başkası mı yediriyor onu da kendin hallet'' demeyi bileceksin.

Atamıyorum onu üstümden zaten..

Kötü Yorumlara Açık olduğun Hadi Ya.... Demenden Belli :1:

Kötü oldum ama :18:

Back
X