• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyamin sonu geldi

adanali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
447
174
103
50
Slm kizlar ben dondurulmus embryo transferiyle 2. defa hamile kalmistim.Suan 10. hafradayim gecen kontrolümde 7. haftamda dr bebegin kücük oldugunu hafrasiba göre tam gelismedigibi söylemisti.Zaten ilk ögrendigimden beri düsük tehlikem varmis.Dün kanam vardi agrim yok halada yok bugün dr gittim veeee bebegin kalbinin atmadigini ve ölmüs oldugunu söylediYarin hastanede kürtaj yapicaklar.Allah kimseye böyle acilar vermesin.Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin.

Çok üzüldüm cnm aynı sıralar tüp bebek yapmıştık Senle.. bende 6. Haftada düşük yaptım çok zor bilirim insan kendini kısa sürede olsa çok alıştırıyor sanırım yokluğu acı geliyor ama bak geliyor ben 4. Tüp bebeğime başlıyorum bu ay .. rabbim başka dert vermesin geçecek

Çok üzüldüm cnm aynı sıralar tüp bebek yapmıştık Senle.. bende 6. Haftada düşük yaptım çok zor bilirim insan kendini kısa sürede olsa çok alıştırıyor sanırım yokluğu acı geliyor ama bak geliyor ben 4. Tüp bebeğime başlıyorum bu ay .. rabbim başka dert vermesin geçecek
Amin canim sagol cok sükürki birtane kizim var allah pna ömpr versin bende tekrar baslicam ama kürtaj olucam bugün.Ondansonra nezamam baslaya bilirim hic bilmiyorum.

Slm kizlar ben dondurulmus embryo transferiyle 2. defa hamile kalmistim.Suan 10. hafradayim gecen kontrolümde 7. haftamda dr bebegin kücük oldugunu hafrasiba göre tam gelismedigibi söylemisti.Zaten ilk ögrendigimden beri düsük tehlikem varmis.Dün kanam vardi agrim yok halada yok bugün dr gittim veeee bebegin kalbinin atmadigini ve ölmüs oldugunu söylediYarin hastanede kürtaj yapicaklar.Allah kimseye böyle acilar vermesin.Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yasamassin çok şükür kizin varmış ona ALlah uzun ömürler versin tedavini nerde yaptirmistin

Çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin :( Aynı şeyi 2 hafta önce yaşadım tüp bebekle ikiz gebe kalmıştım 9. haftada kalpleri durdu kürtaj oldum.. Bu şekilde sonlanan 2. gebeliğim olduğu için genetik inceleme yaptırıyorum sonuçlar henüz çıkmadı.. Ve bi dahaki tedavimde de PGT yaptırmayı düşünüyorum embriyolara.. Siz araştırma yaptırıcak mısınız?

Mutlaka kürtaj sonrası genetıge gonder..
ben7.haftada dusuk yaptım genetıge gonderdık.en azından sebebı bılıp önlemek adına bırseyler yapılabılur. Alkah sabır versın cok zorrr

Çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin :KK43: Aynı şeyi 2 hafta önce yaşadım tüp bebekle ikiz gebe kalmıştım 9. haftada kalpleri durdu kürtaj oldum.. Bu şekilde sonlanan 2. gebeliğim olduğu için genetik inceleme yaptırıyorum sonuçlar henüz çıkmadı.. Ve bi dahaki tedavimde de PGT yaptırmayı düşünüyorum embriyolara.. Siz araştırma yaptırıcak mısınız?
Canim benim ilkdefa oldu böyle birtane kizimvar onda cok saglikli gelismisti herseyy.Yok biz düsünmedik hic.Bugün drda söyledi ya kalbi yada beyni gelismemistir ve budurum olmustur erken olmadi daha iyi ilerde böyle bir sorun daha cok üzücü olurdu dedi.

Mutlaka kürtaj sonrası genetıge gonder..
ben7.haftada dusuk yaptım genetıge gonderdık.en azından sebebı bılıp önlemek adına bırseyler yapılabılur. Alkah sabır versın cok zorrr
Göndermedik canim.Ilkdefa basimiza geldi ama ilk haftalardan beri kanamam vardi yani belliydi sagliksiz oldugu.Zaten dindurulmusla yine denicem kismet olursa 3 ay sonra.

Canim benim ilkdefa oldu böyle birtane kizimvar onda cok saglikli gelismisti herseyy.Yok biz düsünmedik hic.Bugün drda söyledi ya kalbi yada beyni gelismemistir ve budurum olmustur erken olmadi daha iyi ilerde böyle bir sorun daha cok üzücü olurdu dedi.
Tabiki herseyin hayirlisi olsn oncelikle ilk kayiplarda cok ustunde durulmuyo ama bi daha basa donsem ilk kaybimda test yaptirirdim.. belki bi daha yasamazdm bu kadar tedaviden emekten sonra gercekten daha yikici oldu.. ama tabi hersey kismet.. insallah siz de bi daha yasamazsiniz

Göndermedik canim.Ilkdefa basimiza geldi ama ilk haftalardan beri kanamam vardi yani belliydi sagliksiz oldugu.Zaten dindurulmusla yine denicem kismet olursa 3 ay sonra.
Peki bundan sonrakı denemede embrıyoya pgt vs uygulanacakmı???
Sahsen ilk kez dusuk yasadım zaten tup bebekle gebelik oldugundan ben arastırmayı tercıh ettım.. dogal yolla olsa dr ları dınlerdım belki.. ama bız tup bebek hastaları için ilk dusukte cok önemli. Tekrarlamama olasılıgı oldugu kadar tekrarlama olasılıgıda yuksek :(
Ben tekrar tedavıye baslamadan genetık testlerı yaptırıp ,hormon tetkıklerımı yapıp, dahılıye muayenmı olurum. Olmazsada bu yuzden mı olmadı dıye dusunmem

Back
X