1 akşam rüyamda 3 yaşlarında sarı saçlı mavi gözlü bir kız çocuğu geldi ve kucağıma oturdu,sen kimsin dedim ben senin kizinim dedi,bu 1 hafta devam etti ama 1er gece arayla gördüm eşime anlatmadim üzülmesin diye, aradan zaman geçti dayanamadım anlattım, eşim çok şaşırdı o hafta o da birer gece aralıkla aynı kızı aynı şekilde görmüş, yani benden sonraki gecelerde, eşim azospermi hastası, bu bir işaret mi acaba kızlar,sizin de oluyor mu?
benim eşimde azo biz hiç böyle bi rüya görmedik çok garip çok şaşırdım vardır bi hikmeti güvendiğin bildiğin birilerine sormalısın bu rüyanın tabirini sordktan sonrada yaz olurmu çok merak ettim
Kimseye soramadim çünki kimse durumumuzu bilmiyo, psikolojik olduğunu düşündüm ama ikimizde görünce başka bir boyut kazandı bu rüya, eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu bundan sonra şifa buluruz inşallah,Rabbim sizlere de şifa versin..
1 akşam rüyamda 3 yaşlarında sarı saçlı mavi gözlü bir kız çocuğu geldi ve kucağıma oturdu,sen kimsin dedim ben senin kizinim dedi,bu 1 hafta devam etti ama 1er gece arayla gördüm eşime anlatmadim üzülmesin diye, aradan zaman geçti dayanamadım anlattım, eşim çok şaşırdı o hafta o da birer gece aralıkla aynı kızı aynı şekilde görmüş, yani benden sonraki gecelerde, eşim azospermi hastası, bu bir işaret mi acaba kızlar,sizin de oluyor mu?