Erkek İnfertilitesi Ruyamizdaki küçük kız çocuğu..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mervesm

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
373
710
358
1 akşam rüyamda 3 yaşlarında sarı saçlı mavi gözlü bir kız çocuğu geldi ve kucağıma oturdu,sen kimsin dedim ben senin kizinim dedi,bu 1 hafta devam etti ama 1er gece arayla gördüm eşime anlatmadim üzülmesin diye, aradan zaman geçti dayanamadım anlattım, eşim çok şaşırdı o hafta o da birer gece aralıkla aynı kızı aynı şekilde görmüş, yani benden sonraki gecelerde, eşim azospermi hastası, bu bir işaret mi acaba kızlar,sizin de oluyor mu?

benim eşimde azo biz hiç böyle bi rüya görmedik çok garip çok şaşırdım vardır bi hikmeti güvendiğin bildiğin birilerine sormalısın bu rüyanın tabirini sordktan sonrada yaz olurmu çok merak ettim

Kimseye soramadim çünki kimse durumumuzu bilmiyo, psikolojik olduğunu düşündüm ama ikimizde görünce başka bir boyut kazandı bu rüya, eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu bundan sonra şifa buluruz inşallah,Rabbim sizlere de şifa versin..

Canim bnm esimde azospermi..ruyaniz cok guzel :) rabbim hayra cikarsin insallah cok guzel bir kiziniz olur.bende ruyamda bi kiz cocugu gormustum pembe elbiseli cok guzeldi 2yaslarindaydi.benim kizimdi ve ruyada tup bebekle oldugunu dusunuyodum :) rabbim hepimize nasip etsin

Amin inşallah arkadaşım, Rabbim hepimizi güldürsün,çok ümitliyiz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…