- 2 Nisan 2020
- 62
- 52
- 38
- 25
- Konu Sahibi BirazKadinCokcaAnne
-
Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır. Hiç anlatmayayım, olumlu hikayeleri olanlar buyursun bizde okuyup şenlenelim
Aaa öylemiymiş hiç bilmiyordumRüyasında çiçek görenler de hamile haberiymiş. Komşunuz bana saksıda çiçek getiriyordu. Sonra hamile olduğumu öğrendim
Ben varım 35. Haftamdayim Allah nasip ederse kızım olacak cinsiyetide hatta ruyamda gördüm pempe bir kiyafet elime aldim ve giydim.İyi akşamlar hanımlar... Ben test yaptığım günün gecesi rüyamda idrar testi yaptığımı ve çift çizgi çıktığını gördüm. Şükürler olsun ki yaptığım testte pozitif çıktı. Benim gibi rüyasında böyle şeyler gören hamişşlleerr var mııı ?
Allah bi nefeste kucağınıza almayı nasip eylesinler inşallahhhBen varım 35. Haftamdayim Allah nasip ederse kızım olacak cinsiyetide hatta ruyamda gördüm pempe bir kiyafet elime aldim ve giydim.
Yaa şimdi hamile misiniz ?Bende aynı senin gibi gece rüya gördüm yüksek bir yerden düşüyordum sandalyr bile kırılıyordu karnım ağrıyordu ve düsmesin diye ağlıyordum sonra gün icinde test yaptım öğrendim
Hamile misiniz ?Bende defalarca gördüm hatta iki haftadır sürekli doğum yaptığımı görüyorum hayırlısı bakalım
Hayır değilim ☺Hamile misiniz ?
O zaman Allah gönlünüze göre versiiinnHayır değilim ☺
Amin hepimizinO zaman Allah gönlünüze göre versiiinn
Evet hamileyimYaa şimdi hamile misiniz ?
Allah bi nefeste kucağınıza almayı nasip etsinEvet hamileyim
Amin tek duam artık hamilelerin sağlıkla kucagna alması ve isteyenlern bu mutlu haberi biran önce almalarıAllah bi nefeste kucağınıza almayı nasip etsinOlmayıpta isteyene de versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?