Rüyasında hamile oldugunu gorup gercekten hamile olan

Ececim

kızım abla oluyor
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2006
1.427
522
323
43
:CüvCüv: sevgili hamileler cok sanslısınız Allah kucagınıza almayı nasip etsin saglıkla insallah hamileliginizi ogrenmeden ruyanızda gordunuzmu cok merak ediyorm

ben ruyamda testi görüyordum tek çizgi o ay tek çizgi çıkıyordu geçenlerde çift çizgi gördüm daha gunume var bekliyorum belim agrıdan kopuyor hiç belim agrımazdı bilmiyorum belki vardır.

arkadaşlar bu rüyayı bende merakediyorum ama benimki farklı ben çocuk emzirirken gördüm ve çok merak ediyorum 2kere gördüm 1ay önce çocuk çok aşırı emiyordu cevap yazarsanız sevinirim

nagihancın rüyanın tamamı önemli
tek bir kısmıyla yorum yapması yorumu yanıltabilir.

benim ruya bebegimi emzirdigimi gordum iki gogsumdende emdi once mama vermistim bu gece de yanımda yatıyodu ahh keske gercek olsa:delphin:

nagihancın rüyanın tamamı önemli
tek bir kısmıyla yorum yapması yorumu yanıltabilir.

canım ilk gördüğümde anneme gitmişiz eşimle biz biryere kadar gitmiiz geldiğimde çocuk çok acıkmış aldım kucağıma emzirdim ama öyle emiyorki sanki 3günlük aç 2cisinide biz gene eşimle bobilyacıya gittik çocuğumda var yanımda ordada çok acıkmış oturdum orda biryere emzirdim 2sinde de çocuk açlıktan ölüyor anlamadım allahım inşallah rüyam gerçek olur

kızlar benimde çocugum yok bende sizler gibi bugün yarın deyip sabırızlıkla Allahın izniyle Rabbimden istiyorum inşallah Allah hepimize o duyguyu tattırır nasip eder ama anladım ki nasipde varsa yüce rabbimiz izin verirse olacak bişey herşeyin hayırlısı diyorum bende sizler gibi rüyalarımda görüyorum inşallah bizlerinki de birgün gerçek olur AMİN...

sanırım birini anlatmışsın rüyalarım diyorsun..

arkadaşlar bende rüyamdahamile olduğumu gördüm sonrada altın bilezik gördüm koluma taktım ama bilezik benim değil biriside çocuk bileziğimiş onu takamadım yorum yazarsanız sevinirim

bende 3 gün önce rüyamda saçlarımın çok uzadığını gördüm dünde rüyamda kuşla bereber kuş yuvası gördüm.. RABBıM hayra yorsun.inşanlaaaaaaaaaaaaaaaah.

yaaa arkadaşlar bende geçen perşembe uyuklamışım koltukta ama hamile olduğumu bilmiyordum hatta adet sancısı çekiyorum sanıyordum.rüyamda düşük yaptım.ama parça parça benden bişiler kopuyor etrafa saçılıyor ama hiç sancım yok.ertesi gün test yaptım var gibiydi,bugün kan verdim hormonum 26 çıktı.doktorum çok yeni dedi.bişi olmaz ileride yarabbim.yormak istemiyorum ama benim rüyalarım çıkar.ailemde,arkadaşlarımla ilgili rüyalarım hep çıkmıştır.bunu düşünmek istemiyorum.fakat azda olsa kahve falı bakarım.az şeyler sölerim ama genelde tutuyo bende anlamıyorum.hislerim biraz kuvvetli galiba.işte son zamanlarda arkadaşlarıma kardeşime baktığım kahve fallarında hep bir hamile haberi alacaksın dedim durdum.ama kendimi hiiçççç bilmiyorum.geçen haftada bi arkadaşım beni görmüş rüyasında 1 kız 1 erkek ikizlerim varmışbunu bi arkadaş daha söylemişti.şimdi bide onun tasası tuttu.ya bide ikizse :))))))))))))))))))))))

selam arkadaşlar bende dün istihare namazı kılıp yattım kendim için ,allahım dedim eğer bebeğim olacaksa rüyama bir işaret gelsin diye niyet getirip yattım .daha önce 2 defa tüp bebek denedik olmadı 5 .5 senedir evly,m çok istememize rağmen allah daha nasip etmedi ....hemen rüyamı anlatayım rüyam çok kısa ama şöyle 3. tüpbebek tedavisine başlamışız rüyada adet sancsı çekiyorum dayanamayıp evde test yapıyorum 2. çizgi çok belirli bi şekilde hemen çıkıyor okadar çok seviniyorumki bir yandanda sancılarım ver diye bebebğimi kaybedecem korkusu oluyor inşallah hayra işerettir ,yarın benim adet günüm inşallah olmam

selam arkadaşlar bende dün istihare namazı kılıp yattım kendim için ,allahım dedim eğer bebeğim olacaksa rüyama bir işaret gelsin diye niyet getirip yattım .daha önce 2 defa tüp bebek denedik olmadı 5 .5 senedir evly,m çok istememize rağmen allah daha nasip etmedi ....hemen rüyamı anlatayım rüyam çok kısa ama şöyle 3. tüpbebek tedavisine başlamışız rüyada adet sancsı çekiyorum dayanamayıp evde test yapıyorum 2. çizgi çok belirli bi şekilde hemen çıkıyor okadar çok seviniyorumki bir yandanda sancılarım ver diye bebebğimi kaybedecem korkusu oluyor inşallah hayra işerettir ,yarın benim adet günüm inşallah olmam

inşallah hamilesindir canım.Allah gönlüne göre versin.Rabbim tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar bende şubat ayında bir rüya gördüm ve çok etkilendim rüyamda hamileydim ve doğum yapıyodum öyle ilginçtiki o sancıyı gerçekten yaşadım ne acı bi ağrı sonra bebeği kucağıma verdiler erkek çok güzel bi bebektii uyandım ve çok etkilendim 15 gün sonra falan hamile olduğumu öğrendim şok oldumçok sevindim.
bakalım dokttor bir sürü tahlil verdii sonuçları aldım yarınn doktoraa göstericem inş her şey yolundadır isteyen herkese rabbim hamilelik nasip etsin .

ben bebeklerimi kaybettikten sonra onları rüyamda gördüm ilk ikisi kızdı o kadar güzellerdiki 10-11 yaşlarındaki hallerini uzun saçlıydı sonuncusunuda kaybettikten hemen sonra gördüm erkekti yeni doğmuştu emziriyordum o kadar güzeldiki bana gülümsüyordu çok zor allah kimseye yaşatmasın bu acıyı acım daha çok taze senağlama

Bende rüyamda sarışın bi erkek bebek emzirirken gördüm. Ama bu başkasının bebeğiymiş fakat niyeyse ben emziriyorum. Offf anlamadım ben bu rüyayı kafam çok karışık sonunuda hatırlayamadım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Back
X