Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

offf kıslar yaa canım çok sıkkın.haala adet olmadım yaa.keşke birkaç gün önce kan testi yaptırsaydım da meraktan kurtulsaydım...şimdi de müsait degilim birkaç gün maddi olarak.bahsetmiştim sanırım size 20 gündür olamıyorum.bende çeşitli rüyalar gördüm ama gerçekleşmedi haala.çok istiyorum ALLAHIM.hayırlısıyla inşş hepimize yarabbim:((

canim insallah hamilesindir. ama bu kanli akintilar gelmeye basladiktan sonra kisa sure sonra hamile kaliyor insan. inan bana. ben 1 ay sonra kalmistim. mayista reglimden 5 gun once iliskiden sonra leke geldi bir daha gelmedi. 5 gun sonra adetim soktu. ama sonraki ay hamileydim.

adetliyken git cunku 3. gun bazi testler yapiliyor 3. gun onlari kacirmamis olursun.
ama canim bak preseed denemeni tavsiye ederim. bir iki ay da preseed dene. zaten preseed de soyle diyor. 6 ay deneyip de hamile kalamzsaniz kesin doktora gidin. adamlar oyle guveniyor urunlerine. eger prioblem yoksa 6 icinde hamile kalirsiniz diyor. ben iki sfeerde de oyle kaldim.Rabbim sebep kildi benim icin.

doktora gideyim eşim de görünsün,sipariş edeceğim,fiyatı ne kadardı? sipariş ettikten ne kadar sonra geliyor?

kızlar benide arkadaşım görüyor rüyasında test yapıyormuşum iki çizgi çıkıyormuş ikinci çizgi upuzun oluyormuş bunu 2-3 ay önce görmüştü geçen gün tekrar görmüş gene test yapıyomuşum pozitif çıkıyomuş ama bebek istediğimizi bilmiyo bu arkadaşım benim rüyalarım çıkar diyor inşallah hamile olurum

Kizlar,Kibele ben bugün kırmızıları gördüm,5.ayımızda da olmadı.Hayırlısı böyleymiş moralim bozuldu ama yapcak bir şey yok.jinekoloğa salı günü gideceğim.Dua edin ben de de eşim de de sorun çıkmasın,ben de bebeğime tez zamanda hayırlısı ile kavuşayım.öpüyorum .

insallah canim sorun cikmaz. preseedi ben yurtdisindan aliyorum ama orada fitai 15 dolar + kargo sanirim.
hemen geliyor bildigim kadari ile.

offf kıslar yaa canım çok sıkkın.haala adet olmadım yaa.keşke birkaç gün önce kan testi yaptırsaydım da meraktan kurtulsaydım...şimdi de müsait degilim birkaç gün maddi olarak.bahsetmiştim sanırım size 20 gündür olamıyorum.bende çeşitli rüyalar gördüm ama gerçekleşmedi haala.çok istiyorum ALLAHIM.hayırlısıyla inşş hepimize yarabbim:((

canim ne gibi problemin var pcos falan mi? neden adetin gecikiyor? insallah hamilesindir.

Herkez kaçıncı ayda olduğunu yazmış bende 40.ayımı doldurdum 41 e girdim adet gelince gene bugün... bu kadar uzun zaman içinde kaç çeşit rüya görülmüştür kimbilir ama hala bebişi:emir_bebek: bulamadığımız için çokda önemi yokmuş neyse...

bu 40 ay içinde iki kere istihareye yattım... 1.de babamı, ablamı ve eşimi gördüm rüyamda yeşil kocaman bir ağacın altında beyaz sandalyelerin bulunduğu beyaz bir masada oturuyorlardı... baba ve abla görmek murada kavuşmakmış,beyaz ve yeşilde hayır...ama üstünden seneler geçti bişey yok Rabbim en iyisini bilir diyorum...geçen günde tekrar istihareye yattım seneler sonra... ama hiç bişey göremedim...fakat birgün sonra rüyamda kocaman dişleri olan bir erkek çocuğu sol göğsümden süt emiyordu ve sütlerde biryandan sanki su gibi akıyordu göğsümden...bide tel kadayıf gördüm tabak içinde sadece hatırlayabildiğim...anlamlarına baktım sütle ilgili kısım yakında bir evlat sahibi olacağınıza işarettir diyor...tel kadayıfta ise hidayet yazıyor...dünde ipte asılı çamaşır gördüm çamaşırın anlamı ise çok istenen bişeye kavuşulması diyor...artık neyi çok istiyorsak....yanlız bugün gene adet olduğum için gene istenilen kursakta kaldı...anlayacağınız bu kadar rüyaya elde var sıfır...bu rüyalar bende tutmuyor hemde bu kadar güzel anlamlarına rağmen...:uhm:

Herkez kaçıncı ayda olduğunu yazmış bende 40.ayımı doldurdum 41 e girdim adet gelince gene bugün... bu kadar uzun zaman içinde kaç çeşit rüya görülmüştür kimbilir ama hala bebişi:emir_bebek: bulamadığımız için çokda önemi yokmuş neyse...

bu 40 ay içinde iki kere istihareye yattım... 1.de babamı, ablamı ve eşimi gördüm rüyamda yeşil kocaman bir ağacın altında beyaz sandalyelerin bulunduğu beyaz bir masada oturuyorlardı... baba ve abla görmek murada kavuşmakmış,beyaz ve yeşilde hayır...ama üstünden seneler geçti bişey yok Rabbim en iyisini bilir diyorum...geçen günde tekrar istihareye yattım seneler sonra... ama hiç bişey göremedim...fakat birgün sonra rüyamda kocaman dişleri olan bir erkek çocuğu sol göğsümden süt emiyordu ve sütlerde biryandan sanki su gibi akıyordu göğsümden...bide tel kadayıf gördüm tabak içinde sadece hatırlayabildiğim...anlamlarına baktım sütle ilgili kısım yakında bir evlat sahibi olacağınıza işarettir diyor...tel kadayıfta ise hidayet yazıyor...dünde ipte asılı çamaşır gördüm çamaşırın anlamı ise çok istenen bişeye kavuşulması diyor...artık neyi çok istiyorsak....yanlız bugün gene adet olduğum için gene istenilen kursakta kaldı...anlayacağınız bu kadar rüyaya elde var sıfır...bu rüyalar bende tutmuyor hemde bu kadar güzel anlamlarına rağmen...:uhm:

canim bak sen bu 3,5 sene icinde bu kadar ruya gormussun. hamile kalan arkadaslarimiz genelde bu ruyalarin hepsini 1 ay icinde goruyorlar, malum oluyor, yani ustuste. yani demek istedigim her hayirli ruya demek bebek degil. mutlaka bir gun bebegini kucagina alacaksin.

canim doktora falan gimissinizdir mutlaka. bir problem falan yoksa zamani gelmemistir ya da bir yerlerde yanlis yapiliyordur. bizle paylasmak istersen biz de sana tacrubelerimizi aktarabiliriz. akil akildan ustundur demisler.

biz o ay korunmamıştık ve adet günüme 4 5 gün vardı rüyamda test yaptım pozitif çıktı cok sevinnmiştimm..
uyandıgım gibi hemen test yapmıştım ve o da pozitif cıkmıştı harikaydıııı

kizlar bende ruyami yazmak istedim, su an hamile olan yakin bir arkadasimla bizim mutfaktayiz ve ben gebelik testi yapmisim, sonucu bekleyecegiz, hamile arkadasim bana israrla mutfak lavobasinin icine koy diyor testi, bende rahatsiz oluyorum ama koyuyorum sonra sonuca bakmak icin geliyoruz, hayatimda gormedigim koca rengarenk bir cicek acmis lavobada, gerisini hatirlamaiyorum cicek tekti ama kocaman ve rengarenk!!!
regleme 6-7 gun var ve ben ruyamda hamile olup olmadigimi goster Allahim diye uyudum.
ama cok guzel bir ruya olmasina ragmen sIkIntili uyandim. benim ruyalarim genelde cikar ama huzurlu uyanmadim diye umutlanamiyorum. keske yien ciksa ruyam, cicegin anlamina baktim internette hamilelik haberi diyor:))

kizlar bende ruyami yazmak istedim, su an hamile olan yakin bir arkadasimla bizim mutfaktayiz ve ben gebelik testi yapmisim, sonucu bekleyecegiz, hamile arkadasim bana israrla mutfak lavobasinin icine koy diyor testi, bende rahatsiz oluyorum ama koyuyorum sonra sonuca bakmak icin geliyoruz, hayatimda gormedigim koca rengarenk bir cicek acmis lavobada, gerisini hatirlamaiyorum cicek tekti ama kocaman ve rengarenk!!!
regleme 6-7 gun var ve ben ruyamda hamile olup olmadigimi goster Allahim diye uyudum.
ama cok guzel bir ruya olmasina ragmen sIkIntili uyandim. benim ruyalarim genelde cikar ama huzurlu uyanmadim diye umutlanamiyorum. keske yien ciksa ruyam, cicegin anlamina baktim internette hamilelik haberi diyor:))

Canim ya hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz. Ben de oyle bir dua etmistim ytarken, kocaman bir hediye paketi gelmisti bana:)

canim bak sen bu 3,5 sene icinde bu kadar ruya gormussun. hamile kalan arkadaslarimiz genelde bu ruyalarin hepsini 1 ay icinde goruyorlar, malum oluyor, yani ustuste. yani demek istedigim her hayirli ruya demek bebek degil. mutlaka bir gun bebegini kucagina alacaksin.

canim doktora falan gimissinizdir mutlaka. bir problem falan yoksa zamani gelmemistir ya da bir yerlerde yanlis yapiliyordur. bizle paylasmak istersen biz de sana tacrubelerimizi aktarabiliriz. akil akildan ustundur demisler.

canımcım doktorsuz olurmu... yapmadığımız kalmadı... aşılamalar, yumurtlama takipleri, ilaçlar, ameliyatlar, eşimde bende dr görmekten nefret ettik... beş ayrı dr a gittim ama hiçbiri olumsuz bir sorun yok diyor... stres kaynaklı olduğu kanısındalar... normalde son tedavim hazirandaydı... o da olmayınca vazgeçtim dedim... artık beklemeye başladık gene olmayınca olmuyor işte vakti gelmemiş diyoruz ne yapalım... şubat gibi tüpü deniycem... o da olmazsa Rabbim ne zaman dilerse olucak veya hiç olmayacak bilmiyorum... rabbimin herkez için en hayırlısını verdiğine inanıyorum... bu arada ben çok rüya görürüm, film gibi yaşarım rüyalarımı hemde... ama içinde bebekle ilgili gördüğüm rüyalar sadece yazdıklarım ve son bir hafta içinde gördüm... bir ay bile değil... ama gene nasip değilmiş....

canımcım doktorsuz olurmu... yapmadığımız kalmadı... aşılamalar, yumurtlama takipleri, ilaçlar, ameliyatlar, eşimde bende dr görmekten nefret ettik... beş ayrı dr a gittim ama hiçbiri olumsuz bir sorun yok diyor... stres kaynaklı olduğu kanısındalar... normalde son tedavim hazirandaydı... o da olmayınca vazgeçtim dedim... artık beklemeye başladık gene olmayınca olmuyor işte vakti gelmemiş diyoruz ne yapalım... şubat gibi tüpü deniycem... o da olmazsa Rabbim ne zaman dilerse olucak veya hiç olmayacak bilmiyorum... rabbimin herkez için en hayırlısını verdiğine inanıyorum... bu arada ben çok rüya görürüm, film gibi yaşarım rüyalarımı hemde... ama içinde bebekle ilgili gördüğüm rüyalar sadece yazdıklarım ve son bir hafta içinde gördüm... bir ay bile değil... ama gene nasip değilmiş....

Canim gercekten bu bebek bazilarinda direniyor Aslinda dunyanin baslangicindan beri en dogal sey hamile kalmak ama bazen olmayinca olmuyor iste. Allah sabir versin.

Canim tup denemeden once bir de preseed'i denesen. bak ben tek tuple hamile kaldim. Allah'im onu sebep kildi. ilac igne falan degil. sadece spermciklere biraz yardim ediyor.

nasil olsa her yolu denemissin bir de bunu dene. ne kaybedersin ki. ben Allah a sukur cok ugrasmadim 6 ay ugrastim. 7. ay preseed'i duydum kullandim hamile kaldim. dis gebelik oldu sol tupum alindi. 1 ay korunduk. sagdan yumurtladigim ilk ay hamile kaldim. preseed ile.

bak bir baslik var preseed kullanip da hamile kalan var mi diye. oku orayi. inan pisman olmazsin, bakarsin Allah sana da onu sebep kilar.

nerde alindigi vs konusunda yardimci olurum ozelden bana yazarsan. eger tabi istersen. Ben yurt disinda yasiyorum, ABD de. burada o urun cok yagin. sdenelerce hamile kalamayanlar kaldi. insallah siz de kalirsiniz.

merhaba arkadaşlar ;
geçen gün rüyamda gelinlikle sokaklarda dolaştığımı gördüm. daha sonra o gelinlikden sıkılıyorum ve bir gelinlikçiye giriyorum.ordada gelinlik deniyorum beğenmiyorum. çıkarıyorum onu eskisi giyiyorum.
reglime 6 gün var 8 aydır uğraşıyorum inş. bu ay tutar. çok istiyorum.Rabbim isteyen herkezede tez zamanda nasip etsin inş..

kibele ruyalara cok onem veririm ben, duydugum en harika ruyalardan biri senin test yaptirmana negatif cikmasina ragmen ruyanda gordugun kusun oldu sanilip cope atilmasi ve senin copten alip canli oldugunu gormen. cok etkilendim. kalbin o kadar temizmiski Allah resmen bilimin gostermedigini gostermis sana:)) Insallah her sey gonlunce olur, saglicakla bebegini; Allahin izniyle kucagina alirsin.

merhaba arkadaşlar ;
geçen gün rüyamda gelinlikle sokaklarda dolaştığımı gördüm. daha sonra o gelinlikden sıkılıyorum ve bir gelinlikçiye giriyorum.ordada gelinlik deniyorum beğenmiyorum. çıkarıyorum onu eskisi giyiyorum.
reglime 6 gün var 8 aydır uğraşıyorum inş. bu ay tutar. çok istiyorum.Rabbim isteyen herkezede tez zamanda nasip etsin inş..

Canim gelinlik goren arkadaslar hep hamile kaldi o ay. insallah sen de kalirsin.

slm bende hamile olmadan önce,ruyamda kocaman mor renkli kadifeden bir cicek görmusdum,sonra hamileligimin haberini almadan 1 hafda öncesi dua edip yatmisdim ,eger hamissem ruyamda göruyum diye dua edtim,o gunu gece ruyamda genc bir adam ,yanima gelip misafirin geldi,dedi .o anda uyandim,cok saskinlikla yoksa gercekden hamilemiyim die,tabi 1 hafda sonra ,hamis oldugumun haberini aldim cok sukur,:CüvCüv:

seni ümitlendirmek istemem ama şuan hamile olan bi arkadaşım da hamileliğini öğrenmeden önce rüyasında balkonunda çiçek suladığını görmüş..rüya tabirlerinde de çiçek görmek hamileliğe işarettir yazıyo..hadi bakalım hayırlısı inşaallah hamişsindir arkadaşım..

Back
X