Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar benım rüyamıda yorumlarsanız cok mutlu olurum bız esımle hep 3 cocugumuz olsun dıye konusuruz düngece rüyamda babamla bırlıkteydık bı kafes vardı yanımızda ılk basta kafeste ıkıtane cok güzel kus vardı onları sevıyordum neolduysa ıkısıde kafesten uctu gıttı ben agladım üzüldüm babmda sonra bı baktıkkı kafeste bı tane kus kalmıs çok sasırdık

valla kızlar ben hariç herkes benim rüyalarında hamile olduğumu hatta yediz doğurduğumu bile görmüşler ama bebiş falan yok

nebılıyon kız bebı olmadıgını belkıde vardırda senden ızın beklıyodur annecıgım gelebılırmıyım dıye dımı:emir_bebek::ecrin_bebek:

valla arkadaşım mesajdada yazmışsın ama inan ben birşey anlamadım.seni takip falan hangi topiktesnki

canım sen nisanda hamile kalmak isteyenlerdeymişsin ama inan takip falan etmedeim.sadece beni herkes rüyasında hamile olarak göüyorlarmış onu yazdım ve bebiş yok dedim

canım sen nisanda hamile kalmak isteyenlerdeymişsin ama inan takip falan etmedeim.sadece beni herkes rüyasında hamile olarak göüyorlarmış onu yazdım ve bebiş yok dedim

canımsın ben sana demedımkı onu tabıkı aynı topıklerde olucaz ıkımızde hamıle kalmak ısteyenlerdenız sen üstüne alınma yalnış anlamıssın

Esraie masallah yediz hem de. yani insallah hamilesindir de yedize bakmak da ne biliiim:)

burada bir program var tv programi. kadinla adam genc daha, bebek istiyorlar ikizleri oluyor. sonra diyorlar ki bir tane daha yapalim. bu sefer de altiziz bebekleri oluyor. uc kiz uc erkek. toplada 8 cocuk. anam evi gormelisiniz. yatakhane gibi, cocuk yuvasi gibi.

kardelencm insallah hayirlisi ile hamile kalirsin. normal yolla mi deniyorsunuz asilama falan mi?

insallah kuslarin seninle kalir. benim kusum benle kaldi cunku. ruyamda gormustum. o ay hamis kaldim.

kardelencm insallah hayirlisi ile hamile kalirsin. normal yolla mi deniyorsunuz asilama falan mi?

insallah kuslarin seninle kalir. benim kusum benle kaldi cunku. ruyamda gormustum. o ay hamis kaldim.

normal yolla denıyorum cnm 3. ayım bu gercekten sendemı kus gördün rüyanda ay sımdı heyecanlandım umarım benım kuşumda benle kalır cok sağol cvbın ıcın:1hug:a.s.

Esraie masallah yediz hem de. yani insallah hamilesindir de yedize bakmak da ne biliiim:)

burada bir program var tv programi. kadinla adam genc daha, bebek istiyorlar ikizleri oluyor. sonra diyorlar ki bir tane daha yapalim. bu sefer de altiziz bebekleri oluyor. uc kiz uc erkek. toplada 8 cocuk. anam evi gormelisiniz. yatakhane gibi, cocuk yuvasi gibi.

valla herkes görüyormuş ama daha ben kendimi rüya göremedim kayınvalidem 2 gece üst üste çok güzel bir kız çocuğu görmüş benim kızımmış

bu ay bebiş yapmaya karar verdik eşimle ve çevreden kimseye haber vermedik. ben kendimi hiç hamile görmedim ama kuzenim annemi aramış 2 gün önce ve rüyasında bembayaz kartopu gibi bir oğlum olduğunu gördüğünü söylemiş. anneme var mı birşeyler diye sormuş, annem de amaan onlar tembel çocuğa niyetleri bile yok daha demiş :teytey:

bugün de eşimin bir iş arkadaşı aradı beni, dün gece rüyamda seni gördüm bir oğlun olmuştu bembeyaz tenli renkli gözlü kucağımdan indirmedim bütün rüya boyunca dedi. amanın dedim acaba :asigim:

slm arkadaşlar.benimde 3 sene çocuğum olmadı.bi gün rüyamda doğum yaptığımı ve bi erkek bebek doğurduğumu gördüm.okadar canlıydıki rüyam sanki gerçekten doğum yapmıştım.uyandığımda bile etkisinden kurtulamadım.ve ölmüş olan dedemi gördüm ertesi gün.yatakta yatarken birden oturur vaziyete geçiyo ve sen yakında hamile kalıcan ve bir oğlun olacak diyor.o ay adet görmedim ve test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim.o rüyalarsa hala aklımda.ve bu sıralar yine bu tarz rüyalar görüyorum.şu an bebeğim 17 aylık.bi hastalık sebebiylede hamile kalmam sekıncalı.o yüzden şu an korunuyoruz ama hamile kalmaktan çok korkuyorum.allah inşallah olmayan ve isteyen herkese evlat nasip etsin.gerçekten dünyanın en güzel ve en büyük mutluluğu bence.

bu arada kibele ilk sayfada rüyanı ve hamile kalmak istediğini yazmışsın.rüyandan ne kadar zmn snr hamile kaldın.şu an kaç aylık hamilesin.gerçekten senin adına çok sevindim.allah tamamına erdirir inşallah.

ArkadaŞlar bende uzun zamandır bebek ıstıyorum dÜn gece rÜyamda bır dr gÖrdÜm bana dedıkı Şuanda sende gebelıkl gÖzÜkÜyor dedı sızce benımde bebegım olacakmı acaba

selam arkadaşlar 3günüm geçti test yapmaya korkuyorum akşam rüyamda hamile olduğumu gördüm acaba hamilemiyimki

Back
X