Teşekkür ederim canlarım darısı başınıza olsun inşallah..
tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canlarım darısı başınıza olsun inşallah..
Ben kesinlikle hamile olmadığımdan emindim reglime 4 gün vardı sabaha karşı kızımı gördüm rüyamda.Önce ilgilenmedim ama aynı sabahın 9 unda yakın arkadaşım arayıp rüyasında kız çocuklarımızın olduğunu gördüğünü söyleyince içimdeki kuşkuyu yenmek için test yaptım evde.En azından negatifi görürüm rahatlarım sadece bir rüya diye düşünmüştüm.Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı reglime daha vardı yanlış çıkmıştır diye düşünüp bir daha test yaptım yine silik çizgi.Doktora gittim kan testi yapıldı hamişliğim doğrulandı çok şükür.Şu an o rüyamdaki güzel kızı bekliyoruz çok az kaldı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
kızlar yine olmadı. rüyamdan uyanmıştım bi sesle hamilesin diyordu ama adet olduğumu gördüğüm rüya gerçekleşti.
artık rüya falan hakgetire test sonucu pozitif çıksa bile inanmıcam.
ayy canim ya uzulme.Rabbim insallah hepimize nasip eder.olumunekankayizsmile
rüyalar gerçek olsa seni hergün görürdüm.
o minicik eline tutunarak yürürdüm
sabah olmasın diye güneşi durdururdum
yanardağlarda tüten ateşi söndürürdüm
ama olmuyor olmuyor olmuyor. gelmiyor gelmeyecek.
rüyamda altın bilezik görmüştüm.2 gün sonra erkek bi bebek görmüştüm..sonra hayırdır ben bu rüyaları niye görüyorum diye merak ettim ve test yaptım.sonuç pozitifti..hatta şok olmuştum oturup ağlamıştım...şimdi oğlum 5 aylık:) Allah bu güzel mucizeyi isteyen herkese nasip etsin...(amin)
kızlar bende rüyamda gebelik testi yapıyordum ve 2.ci çizgi silik bi şkilde çıkmıştı. ve gerçekten öyle oldu şuan 8.ci haftanın içindeyim. rabbim sağlıklıı hayırlı evlat nasip etsin inş. tüm isteyenlere dua ediyorum herkeze sağlıklı evlat nasip etsin rabbim