Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Ben kesinlikle hamile olmadığımdan emindim reglime 4 gün vardı sabaha karşı kızımı gördüm rüyamda.Önce ilgilenmedim ama aynı sabahın 9 unda yakın arkadaşım arayıp rüyasında kız çocuklarımızın olduğunu gördüğünü söyleyince içimdeki kuşkuyu yenmek için test yaptım evde.En azından negatifi görürüm rahatlarım sadece bir rüya diye düşünmüştüm.Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı reglime daha vardı yanlış çıkmıştır diye düşünüp bir daha test yaptım yine silik çizgi.Doktora gittim kan testi yapıldı hamişliğim doğrulandı çok şükür.Şu an o rüyamdaki güzel kızı bekliyoruz çok az kaldı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

tatlım tebrikler sağlıkla gelsin güzel kızın inşallah:1rolleyes:

kızlar yine olmadı. rüyamdan uyanmıştım bi sesle hamilesin diyordu ama adet olduğumu gördüğüm rüya gerçekleşti.
artık rüya falan hakgetire test sonucu pozitif çıksa bile inanmıcam.

ayy canim ya uzulme.Rabbim insallah hepimize nasip eder.olumunekankayizsmile

arkadaşlar ben bu gece rüyamda bı kız çocuğum olduğunu daha sonra onun erkek olduğunu süreklı emzirdiğimi gördüm. hep kucağım alıp emzırıyordum sonra kedı olarak gördüm bebeği. küçük siyah bı kedi. kayboldu onu arıyordum sokakalrda. kedıde olsa ben onu çocuğum olarak gördüm diyordum arıyordum.ama başta çok güzel biraz büyümüş bi kız çoçuuydu emzirirken erkek olduğunu gördüm ve çok küçüktü sonrada kedıymış. nasıl olduysa....

rüyalar gerçek olsa seni hergün görürdüm.
o minicik eline tutunarak yürürdüm
sabah olmasın diye güneşi durdururdum
yanardağlarda tüten ateşi söndürürdüm

ama olmuyor olmuyor olmuyor. gelmiyor gelmeyecek.

rüyamda altın bilezik görmüştüm.2 gün sonra erkek bi bebek görmüştüm..sonra hayırdır ben bu rüyaları niye görüyorum diye merak ettim ve test yaptım.sonuç pozitifti..hatta şok olmuştum oturup ağlamıştım...şimdi oğlum 5 aylık:) Allah bu güzel mucizeyi isteyen herkese nasip etsin...(amin)

rüyalar gerçek olsa seni hergün görürdüm.
o minicik eline tutunarak yürürdüm
sabah olmasın diye güneşi durdururdum
yanardağlarda tüten ateşi söndürürdüm

ama olmuyor olmuyor olmuyor. gelmiyor gelmeyecek.

GELECEEKKKK...sabırlı ol..herkes bu dünyada eşit zamanlarda hamile kalmıyor..kimisi hemen kimisi 3 kimisi 5 sene..ama hiç çocuğu olmayan çoook nadir insan var..bu bir gerçek..sen çörek otu bal tarçını yemeye devam bacım..olacak eminim..

rüyamda altın bilezik görmüştüm.2 gün sonra erkek bi bebek görmüştüm..sonra hayırdır ben bu rüyaları niye görüyorum diye merak ettim ve test yaptım.sonuç pozitifti..hatta şok olmuştum oturup ağlamıştım...şimdi oğlum 5 aylık:) Allah bu güzel mucizeyi isteyen herkese nasip etsin...(amin)

ay canımm çok sevindim rabbim sağlıklı analı babalı büyütsün inşşş bende geçen ay çok altın gördüm ama regl oldum bu ay gene başladım altın görmeye yaa hayırlısıı

bugün ruyamda kendi gelinliğimi duvara asmışız yanınada bir çocuk gelinliği asmışız sizce ne bu kızlarr

kızlar bende rüyamda gebelik testi yapıyordum ve 2.ci çizgi silik bi şkilde çıkmıştı. ve gerçekten öyle oldu şuan 8.ci haftanın içindeyim. rabbim sağlıklıı hayırlı evlat nasip etsin inş. tüm isteyenlere dua ediyorum herkeze sağlıklı evlat nasip etsin rabbim

cnm bende test yapmadan bigün önce rüyamda aynı senin gibi silik cizgi görmüşdüm test yapdım rüyadaki gibi cok silik cizgi cıkdı ama 2, testimde negatif:(

birde bu gece rüyada bir arkadaşım beni görüyor ve karnıma yanaşıyor seda sol tarafında bak yumurtan belli oluyor hamilesin dedi bende yok kisdir diyorum hayır sen hamilesin dedi ohaoldumsmile

arkadaslar ben de yazmak ıcın bebegın cınsıyetının bellı olmasını bekledım ben hamıle oldugumu henuz bılmıyorken ruyamda esımle bırlıkde olduk ve penısı benım ıcımde kaldı ama normal degıldıpenaısı yanı ıkı bogumdu benım ıkı kızım var bende bu ruyadan sonra galıba hamıleyım hatta penıs ıcımde kaldı belkı erkek dıye yorumladım ama penısın ıkı bogum olmasını cozemedım bır saglıksızlık gostergesı olabılır bende uzun zaman kanama oldu belkı odur yada bundan once kı bebegım karnımda oldu cınsıyetı gorunmuyordu ama galıba erkekdı belkı bu ıkı bogum ıkıncıde olacak demekdır az once doktordan geldım ve bu gece ruyamda doktorum bana bebegımın cınsel organını gosterdı aynı sekılde doktorda gosterdı cok sevınclı degılım ama saglıklı bır sekılde kucagıma alayım dıye cok dua ettım kızlarımı oyle cok sevıyorumkı kızım olsada cok mutlu olacakdım Allah nasıp ederse bu duyguyuda dogunca yasarım
bu arada bır ruya daha benım ılk bebegımde ruyamda yatak odamın camına ıkı kus geldı bırı odama gırdı ve bacaklarının arasından yavru ve aynı cınste bır kus cıkardı bende aaa kus hamıleymıs dıye bagırdım uyanınca hamıle kaldıgımı ve kızım olacagını tahmın ettım ama camın onunde duran kus ne dıye dusundum ve soyle dua ettım bu odama gırmedıgı ıcın bızım evden degıl ınsallah 35 yasında ve bekar olan abım artık evlenır dedım 2 ay sonra abımın ısyerınde bır kızla konusup anlastıını duydum bebegım ıkı aylıkken onlarında dugunu oldu sevgıler

ben de bu sabah rüyamda taa liseden bir bayan arkadaşımın hamile olduğu haberini alıyordum ama kız ne kilo almıştı ne birşey, bir de yarım söndürülüp tekrar yakılmış bir samsun sigarası içiyordu hamile olduğu halde ohaoldumsmile birde en son konuştuğumda çocuk için uğraştığını söyleyen bir arkadaşım da eşinin hamile olduğu haberini veriyordu, ben haziran da mı hamile kaldı diyordum o da hayır ocakta oldu diyordu. bu arada ilk anlattığım hamile olduğunu öğrendiğim arkadaşımla bir hastanedeymişiz hatta ben kan testi yaptıracakmışım ama benden önce yaptıran birisi canını çok yaktıklarını söylüyor bende korkuyorum hatta bir erkek ismi veriyor o alıyor kanı diye. bu arada gördüğüm yer güya hastane ama leş gibi biryer merdivenler falan kedi dolu hatta birtanesi öyle tüylü öyle güzel bir sarı kediydi ki anlatamam. o kedilerden de hamile olanlar varmış ben yanımdaki hamile arkadaşıma neden bilmem sen de şu kediler gibi bir kenara doğuruverirsin diyorum lülülülülülü
ay yazarken bir yandan da kıkır kıkır gülüyorum bu ne saçma bir rüya yahu sırnaşık şey hayır olsun inşallah alkisalkisalkis

Ben şuan hamile olup olmadığımı bilmiyorum...Beklenmeyen regl günüm 5 nisan...Bu ay rüyamda hastanedeyim ve ultrasonla karnımda nohut tanesi kadar bir işaret olduğunu görüyorum.Doktor bana ultrason kağıdını veriyor ve ben heyecanlı bir şekilde elimde ultrason kağıdını tutuyorum ve o kağıdın üstündeki nohut tanesi kadar işaret benim bebeğimmiş...
Birkaç akşam sonra yine rüyamda çok ağrım oluyormuş diye doktora gidiyoruz eşimle ve doktor bana önemli birşey yok sadece yumurtan çatlamış onun ağrısı diyor çalışmalara devam gibi bişey diyor...
Zaten bu rüyaları gördüğümdede tahmini yumurtlama günlerimdi çalışmalarımızı yaptık.Gersi ALLAH'a kalmış bişey...
Eğer rüyam doğru çıkarda hamileysem buraya yazarım sonucumu...

ben de geçen hafta rüyamda karnımın şiştiğini gördüm... kırmızı bir elbise vardı üzerimde... bakalım pek umutlu olmasam da dah 2 günüm var....

Son düzenleme:
peki rüyada cinsiyet görünce doğru çıkıyo mu?
kız gördümkızım oldu yada erkek gördm oğlum oldumu diosunz.
yoksa rüyaların tersi çıkar derler. öyle mi?

arkadaşalr benim eşimin yiğeni rüyasında dayısının kendisine bebek verdiğini görmüş yani bizim bi kızım olmuş eşimde yiğenin kucağına vermiş sevsin diye ne anlşama gelir sizce ..yorumlayan varsa yorumlasın
ben 3 aydır korunmuyorum bu dördüncü ay...beni bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşalr benim yukarıdaki rüyayla ilgili yorumlarınızı bekliyorum
bu arada ben dün gece rüyamda inekler gördüm..ineğin biri merdivenden çıkıyodu...ne anlama gelirr

valla ben dahil bazı yakınlarım ne rüyalar görmüş
altın bilezik,bebek ama bişe olmadı maalesef
rüya tabirlerinde okuyunca sevinmiştim oysa kii boshayallersmile
herşeyin hayırlısı

Back
X