Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Ben dün gece rüyamda kadın doğum doktoruna gitmişim ultrason ile rahmime bakılıyor ben de bakıyorum tabi, rahmimde insanlar vardı iki kişi rahmimin kese olacak yere erkek bebek bırakıyor ladi. İnş bu ay hamile olurum. Sizce yorumu nedir.

Bende varım rüyamda yol kenarında öylece bekliyordum sonra 1 kiz ama melek gibi çok gusel 20 li yaşlarında
2 atın ortasında durmuş bana
Sende binmek ister misin dedi
Tabi çok isterim dedim bindim
Gözümü acar acmaz test yaptim hamisimmmm
Ve hiç beklemiyordum

Rüyamda bir kuaför salonuna gidiyorum saçlarımı yaptırmak için.Sonra bir ayna karşısında oturuyorum ve kuaför saçlarımı yapmaya başlıyorr.Bu arada saçlarımın olduğundan çok çok daha uzun sağlıklıve sarışınn şekilde görüyorumm.Sonra kuaför saçımı yapmaya başlıyor harika bir gelin saçı gibi model yapıyor.Saçımın arkasının modelini görmem için bana ayna tutuyor.
Ve şaşkınlıkla bakıyorum.Başıma hani masallarda olur ya prenseslerin peri şapkasından takmış şapka rengarenk ışıltılıydı.Ve pırıltılı taşlı bir TAÇ takmış ve onun hemen yanında pırıltılı taşlı bir Fiyonk toka takmış.Sonra aynanın karşısına dönüyorum yüzüme çok güzel bir makyaj yapılımış .Ve üzerimde de Pembe bir kabarık tuvalet giyiyordum.Aynı peri kızları gibi
Anlamına baktım ama hayırlısı inşallahhh .Sizinde yorumlarınızı bekliyorumm
Taçın anlamına baktım kuran..ilim ve çocuğa işarettir yazıyordu hayırlara gitsin inşallah.Ve geçen ay yeni evli bir arkadaş vardı .Onu rüyamda görmüştüm makyaj vardı yüzünde dedim kesin hamiş kalıcak ve 1 hafta sonra tlf hamile olduğu haberi aldım.İnşallah kendıme gördüğüm makyajda bebe işaretidir

Bende bu akşam rüyamda adet olduğumu gördüm .Pembe bir pjama giyiyordumm ve bacağıma bir bakıyorum o kadar yoğun şekilde adet olmuşumki korkuyordum :) hayır olsun inşallahhh

Rüyamda bir dr görüyorum ve bir gemiye binip deniz üzerii bir hastaneye gidicekmişiz.Sonra gemiy biniyoruz ama aynı ufo gemileri gibi beyazz uzay gemısı gıbıydı.sonra tam kalkıs yapacaktıkki .dr yardımcı hemşiresi bende sizinle gelicem dedi..Yanıma oturduu bana direk söyledi şeyy.Sen hamilesin dedii...çok şaşırdım rüyamda kadın nerden anladı kİ diye.Sonra gemi hemen havalandı ve biz masmavi okyanusun üzerinden gökyüzünden gideceğimiz yere uçtukk
Daha o kadar çok rüyalarım varkii
Bundan 3 ay önce evime bir küçük kuş kafesi vardıı.Yeni bir muhabbet kuşu almışız mavi renkteydi minicikti ..Genelde kuş gören hamiş kalmış ama bende malesef foss
Bundan 2 ay önce gece yatarken dua ettım rabbım varsa göster bana diye..Gece rüyamda küçük bir yavru kuş gördüm aydın dıger gordugum gibi minicikti.Avucumun içindeydii .avucuma yumulmuss ve ben onun annesiymişimm.Beni annesii bliyorr ve bendee ona elimlee mama yediriyordum..
Yinde 2 ay öncee adet oldugumu gödum ruyamda goren genelde hamiş kalmıs ama bende yıne foss hehe :)
Bundan 3.ay önce beyaz bir kundakta bebek gördümm kucagımda..Bembeyaz kundakta mavı gözluu beyaz tenlı bır bebektıı..Kundak ve bebe gorup hamıs kalan var ama ben de yıne fossss hehe :)
Bundan 2.a y öncee parmaklarımdaa 3-4 tane altın bilezik gördüm ..Kulagımda küpe ve boynumdaa yesıl bır taştan kolye gördümm..Genelde gören hamiş kalmıs ama benım yıne fooss hehe :)
Geçen ay eşimin cinsel organını gördümm.Bunu görn arkadasların abzıları hamiş ama bende yıne fosss :)
Yine başka bir aksam kendımı gelinlikli gördüm :) buda tabıkı foss

Bu akşam güzel bir rüya gördüm :)Hayır olsun inşallahh
Rüyamda mavi renkte asker üniforma giymişim ve ASKER olduğumu gördüm ve elimde uzun bir tüfek vardı
Askermişim ama sol elimde parmağımda ışıl ışıl parlayan altın alyans yüzük ve ışıl ışıl altın bileklik gördüm.Hayır olsun ınsallahh

Bu akşam bende allahım bişilerr varsaa rüyamda gösterr bana dedimm gönlümden niyet ettim .Ve RüyamdaHamileymişimm..Dr gidiyorum bebeğimi görmeye dr ultrasonla karnıma gezdiriyorr.Bir bakıyorum bebeişim ordaaa o kadar güzell bir duyguydukkiii o anda bebeğimin boyu 10cm kadar varmış.Sonra kalp atışına bakıyorum atışını izliyorum.Sonra dr ultrason çıktısını bana veriyorrr.Amaa kocaman bir usg çıktısı kağıt 25cm varr bebden zaten ıcınde 10cm o kadar guzeldıkıı usg cıktısana bakarak eve gelıyorumm ...Sonra usg kağıdına bakıyorumm kagıttada kalbı pırpır atıyordu...Sonra belli bir süre sonra bir bakıyorum tekrar kağıda bebeğimm gitmişşş Onun yeine ultrason kağıdınnın üzerindee bebek olan yerdee tek bir çiçekkk şaşırıyorum çiçeği görünceBöyle uyandım sonraa hayır olsun inşallahhh kırmızı kartı görmeye kaldı :ŞAFAK 4 bu rüyaa mahvetti beni bugunn keşke görmeseydim...

Bu akşam rüyamda Yine geçen aydaki gibi bu akşam rüyamda alaynsımı ve yanına tek taş yüzüğümü taktığımı görüyorum..
Sonra bir kadın görüyorum rüyamda oda hamiş kalmak istiyorr.Ona diyorumki eğer hamiş kalırsan sana ördüğüm Patiklerden bir tanesini vericem diyorum ...Çantamdan patikleri çıkartıyorumm.2 çift patik çıkartıyorumm..İçlerinden mavi olanı kendime ayırıyorum bu benim olsun...Pembe olanı sana vereyim diyorum...Kadında tamam olsun diyorr...Sonra ben kadına patiği vermek isterken bir bakıyorum patiklerrr birleşikk ayrılmıyorr.AAAA diyorum kadına bunları ben birleşik olarak örmüşüm diyorum :)bunlar bende kalsın ben ayırınca sana veririm diyorum Hayır olsun inşallah

Bu sabaha karşıı yinee görmek istemediğim haldee beni daha da hasretinin alevlenmesinii sağlıyor bu rüyalar.
Rüyamda K.doğum doktorumu görüyorum .Ona muayne olmak için yumurta takibi için gidiyorum ...Sonra doktor usg ekranında 2 tane ebriyo görüyorr.Ve bana bak embriyolar 2 tane diyorr.Ben nasıl olur diyorum ben hamile değilimkii hiçbir belirtimde yok hem dedı.Bak işte bebekler burda dedi bana.Fasulye gibiydiler usg ekranında yan yana duruyorlardı..Sonra dr bak bu embriyo önce döllenmiş,diğer ebriyo ondan biraz daha küçük geç döllenmiş diyorduu..Sonra ben tarif edilmezzz sevinç yaşıyorum inanamıyorum ....Sonra usg masasında birden kendimi 36haftalık hamile olarak görüyorum..Karnım büyümüş tabidoğuma 1-2 gün kaldığını görüyorum.Daha sonra ablam diyorkii şaşırıyor oda bari kan tahlilinde değeri görseydik yada gebelik testi alalımda onda görelim anca inanıcam diyodu İşte rüyam böyledi kızlarr.Sabah uyandığımda Offff rüyaymış dedimm ve uyandım diye üzüldümm uyumak istedim tekrar rüyanın devamını göreyim diye...Oysaa nerde göbekk tahta gibi karnı içine yapışmış bir karınla uyandımm.Hayırr olsun inşallahh rabbimin bana gösterdiği haberci bir rüyadır.....
Ball yine rüya serüvenleri ile geri döndüüü..
Foslaşacak rüyaya hazır ball

Dün akşam rüyamda dışardan bir muhabbet kuşunun evin içine girdiğini görüyorum.Vee anneme diyorumkii kuşu yakalıycam anne çok güzel diyorum..Sonra kuş kaçıyor ben kovalıyorum ve hemen kuşu yakalayıp elimde sıkı sıkı tutuyorumm.Sonra kuşu elimde sıkı sıkı tutarken babamın yanına gidip kuşu gösteriyorum.Sonra annem yanıma geliyorr.Hadiiiiii annneee diyorum bizim bir kuş kafesi vardı onu getirdeee koyayım diyorum.Annemde sıkı tut kaçırma sakın diyorr ..Bende hayırr annee kaçmaz diyordum.Ama kuş o kadar tatlıydıki yemyeşil tüyleri vardı.Hayır olsun inşallahh

ŞİMDİ RÜYALARIN ANlamına baktımm..
Baba görmek:Rüyada babasini gören kimse muradina erisir, insanin gördügü en HAYIRLI rüya, anası, babasını görmesidir.İNŞALLAHHHH
Anne görmek:Annenizi rüyanizda görmek büyük bir müjde ile yorumlanır.İNŞALLAHHHHH
Kuş görmek:Rüyasinda bildigi veya bilmedigi bir kusa sahip oldugunu görmek, hayra ve muradina ermege isarettir...iNŞALLAHHH
Yakalamak :)yani kuşu yakadım ya:):Rüyasında birşeyler yakalayan insan kısmet alır. Yakalanan şeye göre de yorumlanır

ÜFFFFF sabah saatlerinde hayır olsun diyorum tekrardan.Bu kadar birbirne zincir gibi bağlanmış bir yorum olabilirmi...

Bugün elimde kundakta bir bebek vardıı yüzüde kapalıı..Ünlü bir iş adamı 2 kişi kundağa 2 tane altın lira iğneledilerr.Ama işin güzel olmayan taraf bebek benim değil başkasınındı..Ama annesi kim bilmiyorumİstemiyorum görmek istemiyorum
Geçen akşam :)nazar boncuklu bir yüzük takıyordumm.tabirlerde müjdeli haber alıcaksını zdiye yazıyordu ama fosss yine şimdiden diyeyim ehuehu

Dün akşam rüyamda 2 tane boş beşik gördüm.1 tanesi pembe 1 tanesi mavi benimmiş o beşikler güyya :))ama içi boş neden acaba

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:İşte 10 aylık rüyalarım
Bundan yıllar önce bu yorumu ben yapmistim baska bir uyelikle rüyalari gördukten 5 ay sonra Hamile kalmışım mavi patik ve mavi unuforma görmuşüm okudugum simdi Oglum olmuştu :)Simdi insallah bu ara gordugum ruyalarda çıkar.

• Beğen
Reactions: H M
Kızlar adetime 10 gün kadar varken rüyamda oğlumu almışım bir şeylerden kaçırıp kurtarıyordum. Tam o sırada benim bir çocuğum daha vardı ben onu nasıl unuttum diye minik çocuğumu aramaya başladım. Gözümün önünde bir çocuk yüzü vardı ama net hatırlamaıyorum. O ay hamileymişim üstelik çocuk filan düşünmüyordum doktorlar da olmaz demişti. Hayırlısı bakalım şimdi Doğumu bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Umudunuzu kaybetmeyin

Bu akşam rüyamda elimde 2 koli yumurta gördüm hayırlısı gerçi ben yumurta çok göruyorum kendime yormuyorum artık yarında adet günüm.😎
Gelinimiz bugün gebelik için kan sonucunu alıcaktı ben ondan gelicek güzel habere yordum bu rüyayı :) hayırlisı inşallah çıkmazsada yakın zamanda inş.

ruyamda bilmedigim bir yerde bi apartmanin bahcesinde yerde sarisin bir oglan cocuguyla oynuyorum.uzerinde sarı bir mont var kis mevsimiymis. bu senin cocugun diyor birileri.ama oyle tatli oyle masum bir bebek ki 1 yasinda filan.ben de sasiriyorum aa benim cocugum yok ki diyorum.1 ay kadar sonra hamile oldugumu ogrendim ve oglum oldu :)

Bende rüyamda gebelik testi yapıyordum hamileymişim . Sabah kalkıp test yaptım gerçekten çıkmıştı hamile olduğumu öyle öğrendim hiç beklemiyordum

Selam bu ay her gun ruyamda pasta cikolata yiyorum ve dun gece de 6_7tane gebelik testi yaptigimi hepsininde pozitiv olduğunu ve inanamadigi aglayip Şükür ettiyimi gördüm bata
a 4 gün var

Tüp bebek tedavisi gormustum transfer olucaktim. Rahim dinlendirme yapiyorduk.
Bi ara hep mavi cocuk esyalari gördüm. 2 ay sora transferimde sağliksiz gebelik oldu.
Gecenlerde yine yeni mavi bebek yataģi vs gordüm 2 ay sora gene transferiki dusunuyorum hayirlisi bakalim.

Adete 5 .6gün kala rüyamda net çift çizgi gördüm . Adetten iki gün önce test yaptım .silik ikinci çizgi çıktı.hamileyim şimdi . Ama ben çok düşündüğüm için 1 sene içinde bi kaç kez gördüm rüyamda. psikolojikti bendeki..

Adete 5 .6gün kala rüyamda net çift çizgi gördüm . Adetten iki gün önce test yaptım .silik ikinci çizgi çıktı.hamileyim şimdi . Ama ben çok düşündüğüm için 1 sene içinde bi kaç kez gördüm rüyamda. psikolojikti bendeki..
Tebrikler InwaAllah sagsalim kucaginiza alırsınız bebeginizi :KK15:
Psikolojik olarak bu 2 yil 3 ay da cogu kez bebek gördüm ama bu ay ilk kez gebelik testleri gördüm cok fazlaydi hepsi net iki kirmizi cizgili ruyamda bile olsa o cift cizgiyi gormek cok guzeldi

Bende rüyamda 3 gün önce oğlum olduğunu gördüm resmen kucağıma alıyordum o gün iş yerimde bir amca nar hediye verdi yardımcı olduğum için ona herşeye yoruyorum :olamaz: dün gündüz uyuyakalmıştım yine gördüm birşeyler ama hatırlayamıyorum bugün de gebelik testleri gördüm yapıyorum pozitif inanmayım 3 5 kere yapıyorum hepsi pozitifti çok güzeldi :KK49::anne:

geçen ay 21 inde oldum düzenlidir reglim bekliyorum sağ kasığım ağrıyor ve şişkinim :uykucu:

Ben hamile kalmadan 1 ay önce rüyamda gördüm rahmetli teyzem eylülde hamile kalacaksın ama ölümler var dedi.Eylül ayında hamile olduğumu öğrendim.O sıralar dedem yoğun bakıma girdi rüyamda ölüm var demesini ona yordum hatta.İlk boş gebelik dediler bana o teşhiş koyulmadan önce doktora gideceğim sabah namaz kılıp uyudum düşük yaptığımı gördüm.Doktor boş gebelik dedi kalp atışı duyamadık.Dedemi kaybettiğim gün cenazeden çıktım boş gebelik kürtajı olmaya diye gittim bebeğimin oluştuğunu ama öldüğünü öğrenip kürtaj oldum 😢

Bir arkadaşım var doğum yapacak 1 ayı kaldı geçen akşam da onun ölü doğum yaptığını gördüm.Bu da gerçek olursa kahırdan ölürüm herhalde 😓

:anne:
[/QUOTE]
İnşallah ilk haber vereceğim yer burası olacak zaten kız :halay::KK56:
Ben baya arawtirdim gebelik testi gorenler ya o ay ya obur ay hamile kalmiw ben cok umutlu deyilim bu aydan ama kismet benimde cebimde 6-7test vardi hepsi cift cizgi
InwaAllah olur ya:dua:

Ben baya arawtirdim gebelik testi gorenler ya o ay ya obur ay hamile kalmiw ben cok umutlu deyilim bu aydan ama kismet benimde cebimde 6-7test vardi hepsi cift cizgi
InwaAllah olur ya:dua:

İnşallah insan gerçek gibi inanamıyor ya nasıl seviniyorum gülümseyerek uyandım resmen inşallah kuzum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlat nasip etsinnnnn :dua: bu ay kandil de meryem suresi okudum zemzem suyu içtim eşime de içirdim :halay:nasıldım görsen görende 10 yıldır olmuyor sanar tövbe tövbe daha 1,5 yıllık evliyiz inşallah hemencik olur da hayırlısı ile baya etkiledim kendimi sanırım yapcam 3 4 güne test kendimi zor tutuyorum:KK48:

İnşallah insan gerçek gibi inanamıyor ya nasıl seviniyorum gülümseyerek uyandım resmen inşallah kuzum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlat nasip etsinnnnn :dua: bu ay kandil de meryem suresi okudum zemzem suyu içtim eşime de içirdim :halay:nasıldım görsen görende 10 yıldır olmuyor sanar tövbe tövbe daha 1,5 yıllık evliyiz inşallah hemencik olur da hayırlısı ile baya etkiledim kendimi sanırım yapcam 3 4 güne test kendimi zor tutuyorum:KK48:
Bence yapma ya canim o tək cizgi cok uzuyo adetin duzenliyse bir gün gecikince YAP
Ben 2.3yillik evliyim aslinda bu ay pek umutlu deyilim

Back
X