• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyaya göre cinsiyet tahmini

elfcn1829

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
14
2
1
22
Hanımlar 12 haftalık hamileyim rüyamda sürekli kız bebeğim oluyor altın yüzük görüyorum yeşil biber görüyorum tepsi baklava falan sizce cinsiyet belirtirmi bu tarz rüyalar en son doktor kontrolüne gidiyorum rüyamda doktor erkek diyor anlamadım varmı bu tarz rüya gören

Rüyamda hep ikiz oğullarım oluyordu , hamile kaldım ikiz oldu ama birinin kalbi durdu ve diğerinin cinsiyeti de kız.Yani olabilir ama illa olacak diye bişey yok

Hanımlar 12 haftalık hamileyim rüyamda sürekli kız bebeğim oluyor altın yüzük görüyorum yeşil biber görüyorum tepsi baklava falan sizce cinsiyet belirtirmi bu tarz rüyalar en son doktor kontrolüne gidiyorum rüyamda doktor erkek diyor anlamadım varmı bu tarz rüya gören
Ben başta kız çocuğu istiyordum kendimi çok odaklamıştım ama rüyamda erkek çocuğu görmüştüm bir kaç gün sonra da oğlum olacağını öğrendim. Benim rüyalarım böyle ara sıra çıkıyor ama siz kendinizi kız diye şartladıysanız ondan da görmüş olabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin sağlıkla gelsin 🙏

Back
X