Hangi köyde görev yaptığjnızı sprabilirmiyim bir maruzatı yoksa çok merak ettimdeGörev yaptığım köyde de böyle cinsiyet değiştiren biri varmış. Kızken erkek olmuş. İmam din derslerine giriyordu, o anlatmıştı. "Camiye gelip en ön safa geçiyor bide, herkesin namaz iptal" diyor
Canım maalesef köy adı veremem gizlilik sebebi ileHangi köyde görev yaptığjnızı sprabilirmiyim bir maruzatı yoksa çok merak ettimde
Canım bende iç anadoluda yaşıyorum bir köyde yani evlendiğimden beri şehirdeyim benim bir tanıdığım var saçları falan kesmiş elbiseler tamamen erkek elbiseleri ve hep erkekli ortamlarda bulunuyor aynı kişiden bahsediyor olabiliriz diye sordum :-DCanım maalesef köy adı veremem gizlilik sebebi ileAma iç anadoluda, onu söyleyebilirim.
Bu dediğim kişi ameliyatını olmuş, kimliğini de değiştirmiş.Canım bende iç anadoluda yaşıyorum bir köyde yani evlendiğimden beri şehirdeyim benim bir tanıdığım var saçları falan kesmiş elbiseler tamamen erkek elbiseleri ve hep erkekli ortamlarda bulunuyor aynı kişiden bahsediyor olabiliriz diye sordum :-D
Acaba hala regli oluyo mu
Valla cogu erkekten yakisikli
bence ameliyat olsada regli oluyordur cunku bu hormonal biseyBu soruyu sen diyince cok merak ettim.
Zamaninda bi erkek( eskiden kizmis) hamile kalmisti. Cocuklari olabildigine gore regl oluyorlar mecburen. Ama belkide o bahsettigm adam tercihini o yonde yapmistir,doktorlara orasi kalsin demistir. bilemem.
Rahmini de aldırmis olabilir. O zaman regl de olmaz norml olarak. O bahsettigin kisi özellikle rahmini aldirmamisti.Bu soruyu sen diyince cok merak ettim.
Zamaninda bi erkek( eskiden kizmis) hamile kalmisti. Cocuklari olabildigine gore regl oluyorlar mecburen. Ama belkide o bahsettigm adam tercihini o yonde yapmistir,doktorlara orasi kalsin demistir. bilemem.
B
bence ameliyat olsada regli oluyordur cunku bu hormonal bisey
ama tabi ilaclarla vs bir suru sac kil islemini yapiyorlar o nasil olur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?