Rüzgar Erkoçlar

Evelynn

Nirvana
Pro Üye
15 Aralık 2013
15.523
35.623
Bir süre önce operasyon geçirerek cinsiyet değiştiren oyuncu Rüzgar Erkoçlar yeni hayatına tamamen alıştı.

Bir süre gözlerden uzak kalan Erkoçlar, artık sosyal medya aracılığıyla günlük yaşamından kesitler paylaşıyor.

Erkoçlar son olarak yeni saç kesimini gösteren bir fotoğrafı paylaştı. Oyuncu, sakallarını düzelttiğini ve subay traşı olduğunu duyurdu.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/93246/2369/1/ruzgar-erkoclarin-yeni-hayati

1.png
2.png
3.png
4.png
5.jpg

Gözüm halen Rüzgar Erkoçlar'ın erkek haline alışamadı ama baya baya yakışıklı olmuş yani bence.

Harbiden yakışıklı olmuş. O vücudu nasıl yaptı çok merak ettim.:KK57: Kolları,beli,omzu falan cidden erkeksi duruyor.

bende söyliycem yakışıklı olmuş:KK70::KK70: ama ben kız halini bildiğimden midir nedir yinede bir garip geliyor gözüme aklıma gelince ilginç duygular içindeyim bakınca:KK23: ama ilk defa böyle gören biri olarak bakarsak yakışıklı olmuş:KK70:

kadınlar cinsiyet değiştirme ameliyatı olunca genelde yakışıklı oluyolar.hatta kızken çirkin olup, erkek olunca bebek yüzlü tatlı adamlar oluveriyolar.ama erkekken kadın olmanın sonuçları genelde kötü.

Çok yakışıklı. :KK57: Önceden kız olduğunu bilmesem ve çevremdeki biri olsa bildiğin hoşlanırdım bundan. :KK48::confused:

X