S.a.t İtibaren 10. Günde Hamilelik Riski Var Mı?

gecedengelen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
48
23
3
39
Hanımlar 30 günde bir adet oluyorum adetim 7-8 gün sürüyor. 10. gün biraz sperm içeriye kaçtı hamilelik riskim var mi genelde 14. Günde bebek oluyor diyorlar. İlk bebeğim de geri çekme ile olduğu için tam gününü bilmiyorum.
Oğlum 3 yaşına girmek üzere bazen olursa olsun diye düşünüyorum ama iş ciddiye binince de heyecanlandım açıkçası.

bazı dönemlerde erken yumurtlama ya da geç yumurtlama olabiliyor yumurtlama 10.güne denk geldiyse hamile kalma ihtimaliniz var

Hanımlar 30 günde bir adet oluyorum adetim 7-8 gün sürüyor. 10. gün biraz sperm içeriye kaçtı hamilelik riskim var mi genelde 14. Günde bebek oluyor diyorlar. İlk bebeğim de geri çekme ile olduğu için tam gününü bilmiyorum.
Oğlum 3 yaşına girmek üzere bazen olursa olsun diye düşünüyorum ama iş ciddiye binince de heyecanlandım açıkçası.
çok düşük bir ihtimal. 30 günde bir adet oluyorsan, 16 17. günlerde yumurtlarsın. 10 günde yumurtan gelişip çatlaması çok ama çok düşük ihtimal

Açıkçası 30 günde bir basladigi için ve uzun sürdüğü için ben de risk az diye düşünüyorum ama hamileysem diye düşünmekten kendimi alamiyorum. Eğer değilsem zaten işimi garantiye alicam. :)

ovulasyonun o günlere denk geliyorsa neden olmasın? Genel söylenti 14. gün ama benim 12.gün mesela. 12 ve 13. gün girdiğim ilişkiden hamile kaldım ben (tabi isteyerek,kazayla fln değil:) )

Back
X