S git dedi.

Kızlar o kadar kötüyüm ki napıcami bilemiyorum kimseye derdimi anlatamiyorum. Dün gece saat 1 de eşim olacak dengesiz hali saha maçına gitti. Her seferinde gidebilir miyim diyor ben itiraz edecek olsam işte stres atıyorum ben gitmezsem çok kötü olurum size patlarım vs. diyor bende hal böyle olunca gitsin diyorum nasılsa evde de bir işe yaramıyor. 2 bebeğim var. Büyük 2 yaşında. Çok düşkün babasına. Giderken farketti. Çok çok ağladı neyse ayağımda salladım uyudu. Ama bu kez ayağımdan kalkmıyor ki küçüğünü emzirip uyutayım. Öyle böyle bir ağlama değil. Apartmanı ayağa kaldıracak şekilde ağlıyor küçükte korkuyor oda ağlıyor. Delirecek gibi oldum milyon kez aradım ses kaydı gönderdim. Bak durmuyorlar gel vs en sonunda dedim senin gibi adam yerin dibine girsin. Bu maçtan çıkmış görmüş bunları eve gelme dedim geldi. Kapıyı kilitledim girmeyeceksin dedim. Apartman tanıdık hep akraba. O saatte kavga etmeyelim diye içeri almak istemedim. Malesef çilingir. Açtı girdi. Bir sürü laf saydı bana. Ben izin vermişim git demişim şimdi nolmus onun suçu yokmuş hakaretler vs. Sesimi çıkarmadım baba diye ağlayan bebeğimi onun yanına bırakıp küçükle beraber ytak odasına girdim. Orayı da kilitledim ne dediyse açmadım. Sbh ise gitmek için uyanınca çocukta uyanmış tek bırakıp gidemedigi için kapıyı yumrukladı sonunda uğraşıp orayida açtı. Ve yanıma gelip bana tokat attı. Bende durmadım saldırdım üzerine baya bi itisme oldu. Çocukta hepsine sahit oldu. Bana S. Git dedi. Bende hemen giyindim çıktım. Sonra dayanamadım emen bebeğim cok ağlıyordu. İçeri girip onuda aldım. Çıkarsan bidaha gelme eve dedi. Çıktım. Bu kez diğer bebeğim kaldı. Çeksem gitsem biliyorum ipler kopacak. Bir daha asla dönmem.. Bitiremedim. Düşüncelerim çok karışıktı. Oturdum dışarıda. Herkes ise gidiyo bide o saatte. Görünmek istemedim tekrar girdim eve. Kapının önüne yiğildim ağladım bu beni sakinleştirmeye çalıştı. İşte seviyorumlar ağlamalar vs. Ben baya kendime gelemedim. Bu oğlumu aldı ise götürdü. Bende duş falan aldım. Çocukları alıp gidicem. Ama çocuk arabası dükkandaydi. Aradım Arabayida çocuğuda getir gidicem dedim. Getirmedi. Sonra mesajlar attı özürler diledi vs ben tersledim. Sonra çocuğu biriyle yolladı eve. Çocuk arabası yine yok. Az önce mesaj attım ben gidiyorum telefonu eve bırakıp dedim. Sen gidemezsin beni bırakıp vs sen çok daraldin seni bayramdan sonra tatile goturucem seni çok seviyorum evde otur lütfen flan demiş. Birşey yazmadım ben açmadım bile mesajını. İki çocukla nasıl giderim nereye giderim. Burnu sürtmeli. Eve gelince beni bulamamali. Ama nasıl. İki çocuğumda küçücük. Biri emiyor arabaları yok birşeyleri yok. Disari adım dahi atamıyorum. Kapana sıkışmış hissediyorum ama bu adamin yüzünü dahi görmekte istemiyorum. Nolur yardım edin.
Öncelikle eşinizin yaptığını asla desteklemiyorum.Kesinlikle hiçbir durumda şiddet çözüm değildir.Ama sizde madem gitmesine izin veriyorsunuz neden adama hakaret ediyorsunuz? Başından gitme diyeceksiniz.Adam maç yaparken tlfnu yanında değil ,aramalarinizı görmemiş sonuçta.Kendinizde söylüyorsunuz aile apartmanı diye madem kimsenin kavga sesinizi duymasını istemiyorsanız kendinizi frenleseydiniz.Adama kapıyı açmamak çilingirle eve girmek çok küçük düşürücü bir durum bence.Sesinizi duymadılar mı siz böyle yapınca.Sizi anlıyorum benimde iki evladım var insan bazen çıldırma noktasına gelebiliyor ama kapıyı kitlemek adamı eve almamak falan çok çirkin bir durum bence.Bundan sonraki süreçte eşinizin burnunu sürtün attığı tokatı burnundan fitil fitil getirin ama ayrılmak en son seçeneğiniz olsun.Cocuklara yazık.

Ben size hak veremedim. Oyun mu evlenmek? Git dediğiniz adam maça gitmiş. Dönünce kapı duvar. Niye? Çocuklar ağladı. Mantıklı mı? Sonraki tartışma daha da kötü. Evin içinde niye kendinizi odaya kitliyorsunuz.
Tokat atmak, birbirine vurmak vs ikinizde de sorun var.
Son olarak gidemiyorsanız gidicem demeyin. Boş tehditler sadece ilişkiyi yıpratır. Gideceksen ben gidiyorum der gidersin. Çocuk oyuncağı yapmışsınız evliliğinizi. Olan çocuklarınıza oluyor farkında değilsiniz

Ben size sadece, kocamın burnunu nasıl sürterim gibi bir düşünceye kapılıp çocuklarınızı arada mahfetmeyin diyebilirim. Küçük oyunlar, büyük yıkımlar yapabilir çocuklar üzerinde.
Siz de olgun değilsiniz, eşiniz de sorumluluklarının bilincinde değil.

Kızlar o kadar kötüyüm ki napıcami bilemiyorum kimseye derdimi anlatamiyorum. Dün gece saat 1 de eşim olacak dengesiz hali saha maçına gitti. Her seferinde gidebilir miyim diyor ben itiraz edecek olsam işte stres atıyorum ben gitmezsem çok kötü olurum size patlarım vs. diyor bende hal böyle olunca gitsin diyorum nasılsa evde de bir işe yaramıyor. 2 bebeğim var. Büyük 2 yaşında. Çok düşkün babasına. Giderken farketti. Çok çok ağladı neyse ayağımda salladım uyudu. Ama bu kez ayağımdan kalkmıyor ki küçüğünü emzirip uyutayım. Öyle böyle bir ağlama değil. Apartmanı ayağa kaldıracak şekilde ağlıyor küçükte korkuyor oda ağlıyor. Delirecek gibi oldum milyon kez aradım ses kaydı gönderdim. Bak durmuyorlar gel vs en sonunda dedim senin gibi adam yerin dibine girsin. Bu maçtan çıkmış görmüş bunları eve gelme dedim geldi. Kapıyı kilitledim girmeyeceksin dedim. Apartman tanıdık hep akraba. O saatte kavga etmeyelim diye içeri almak istemedim. Malesef çilingir. Açtı girdi. Bir sürü laf saydı bana. Ben izin vermişim git demişim şimdi nolmus onun suçu yokmuş hakaretler vs. Sesimi çıkarmadım baba diye ağlayan bebeğimi onun yanına bırakıp küçükle beraber ytak odasına girdim. Orayı da kilitledim ne dediyse açmadım. Sbh ise gitmek için uyanınca çocukta uyanmış tek bırakıp gidemedigi için kapıyı yumrukladı sonunda uğraşıp orayida açtı. Ve yanıma gelip bana tokat attı. Bende durmadım saldırdım üzerine baya bi itisme oldu. Çocukta hepsine sahit oldu. Bana S. Git dedi. Bende hemen giyindim çıktım. Sonra dayanamadım emen bebeğim cok ağlıyordu. İçeri girip onuda aldım. Çıkarsan bidaha gelme eve dedi. Çıktım. Bu kez diğer bebeğim kaldı. Çeksem gitsem biliyorum ipler kopacak. Bir daha asla dönmem.. Bitiremedim. Düşüncelerim çok karışıktı. Oturdum dışarıda. Herkes ise gidiyo bide o saatte. Görünmek istemedim tekrar girdim eve. Kapının önüne yiğildim ağladım bu beni sakinleştirmeye çalıştı. İşte seviyorumlar ağlamalar vs. Ben baya kendime gelemedim. Bu oğlumu aldı ise götürdü. Bende duş falan aldım. Çocukları alıp gidicem. Ama çocuk arabası dükkandaydi. Aradım Arabayida çocuğuda getir gidicem dedim. Getirmedi. Sonra mesajlar attı özürler diledi vs ben tersledim. Sonra çocuğu biriyle yolladı eve. Çocuk arabası yine yok. Az önce mesaj attım ben gidiyorum telefonu eve bırakıp dedim. Sen gidemezsin beni bırakıp vs sen çok daraldin seni bayramdan sonra tatile goturucem seni çok seviyorum evde otur lütfen flan demiş. Birşey yazmadım ben açmadım bile mesajını. İki çocukla nasıl giderim nereye giderim. Burnu sürtmeli. Eve gelince beni bulamamali. Ama nasıl. İki çocuğumda küçücük. Biri emiyor arabaları yok birşeyleri yok. Disari adım dahi atamıyorum. Kapana sıkışmış hissediyorum ama bu adamin yüzünü dahi görmekte istemiyorum. Nolur yardım edin.
Ilk hatayi siz yapmissiniz kesinlikle sizden izin istemis sizde vermissiniz maca gitmis .. mac da olan bir insan telefona bakmaz ki o mesajlari yazmakla siz hatalisiniz sonra eve almamak iyice abartmissiniz .. sonra olaylarda iyice cigrindan cikmis tokatlar hirpalamalar falan hata hatayi getirmis .. bu kavgayi kusura bakmayin ama siz baslatmissiniz

Gidince napcan geri barışıp döneceksen hiç gitme burda herkes bunu yaptı sonra acıdı döndü noldu hiçbir şey. Otur bir süre evinde hiçbir imkan yoksa napcan ki çıkıp. Ayrıca adama git demişsin bu kadar tepki vermemeliydin. Çocuklar dan dolayı ani bir bunalım yaşamışsin ama biraz sakin olur musun yoksa sonucu kötü şeyler olacak

Valla butun suc sizde. Hem adama izin verin hem gitti diye tantana. Demissiniz ya evde bir ise yaradigi yok ,demek yarıyor ki çağırıyorsunuz yardima gelin diye. Adamları tavirlarinizla delirtip madur ayagi yapiyorsunuz. Cocuk gibi kapi kitlemek ne? Adami eve almamak ne? Kadina mi gitti ? Sizin izin verdiğiniz maca gitti. Cocuk cocuk davranmissiniz,adamlarinda sabri biryere kadar. Terapiye gidin

Eşinizde hatalı ama siz daha çok hatalısınız.

Adam maçtayken ses kaydınızı göremez, baştan yollayıp sonra ses kaydı atarak dön demeniz bir hata.

Eve adamı almamanız hata, üstüne çocuklarınızın yanında arbede yaşayarak onları dahil etmeniz ayrı bir hata.

Evet iki çocukla uğraşmak zor olmalı ancak evlilik değil de evcilik oynar gibi ayılmalar bayılmalar kapıda yığılmalar pek ruh halinizin sağlıklı olmadığını gösteriyor, bir tatil iyi gelebilir eşinizin dediği gibi.

Yaptigi seyler gercekten cok kotu
Ama mac sirasinda gormemesi onun sucu mu
Sonrasinda gormus adam napsin
Gereksiz yere gerilmissiniz o cocuklara yazik kendinizi toplayin bence

Benimde çocugum durmayınca kocam evde yoksa ona sarıyorum.Sizin hiç kafanızı dağıtma imkanınız olmuyo ama kocalar hep kafası dağılsın istiyor.İki çocuk ikiside küçük bırakmaması lazımdı.

Çok histerik davranmışsınız. Halı sahada adam telefon boynunda oynamıyor nasıl cevap versin size?
Yaşları yakın 2 tane çocuk yaparken ben bunlarla tek başıma idare edebilir miyim diye düşündünüz mü hiç? Sonuçta eşinizin 7/24 yanınızda olması mümkün değil.
Eve almayarak da fitili ateşlemişsiniz. Evet size tokat atarak bütün bunları örtecek bir yanlış yapmış ama önce düşünüp hareket etseydiniz bu noktada olmazdınız.
İki çocukla nereye giderim diye hissettirdiğiniz an bütün koz onun eline geçer. Blöf yapmakla da bir yere varamazsınız.

Adama daha neler soyleyip neler yapacaktiniz cok merak ediyorum.
Hem git demissiniz, hem mesajda saydirmissiniz, adamligina laf soylemissiniz, eve almamissiniz ve s.
Adam iyi sabretmis. O kadar sey demissiniz. Uzuldum adama.
Bebekler yuzunden belli ki, piskolojiniz cok bozulmus. Ama boyle devam edersiniz sonu boşanmaya kadar gider.
Bu olayda en cok bebeklere uzuldum (((

Tamam siz evde 2 küçük çocukla bunalmış olabilirsiniz ama eşinizde çalışıyor evin geçimini sağlıyor.
O da bunalmış kendine mola vermek hakkı hali saha maçları genelde geç saatte oluyor.
Izin istemiş ve gitmiş.Burada adamı suçlamayın lütfen.

Bir kere 2 yaşında cocguunn o saatte uyuyor olması lazımdı zaten.
Giderken ona fark ettirmemeniz lazımdı burada ebeveynler olarak ikinizde hatalisiniz.

Maçta olan adam mesajları kayıtları nasıl görsün burada da siz hatalisiniz.

Eve o saatte gelen adamı içeri almamak nedir 2tane küçük çocuk var evde inatlaşmak çok gereksiz olmuş burada da hata sizde.

Eşinizde sizin uzerinize gelmeyip daha sakin olabilirdi bu noktada da evet o hatalı.Ama sizin kapıları acmamaniz onu daha da kızdırıp delirtmiş .

Ama hala gideceğim şöyle böyle diyorsunuz allah aşkına küçücük 2 tane bebeyle nereye gidiyorsunuz?Biraz olgun olun lütfen.

Eşiniz çok sorumsuz öncelikle bunu kabul edelim. Ama onu halı sahaya gönderen siz, eve almayan siz, eve gelip diğer odaya geçip kapıyı kitleyen yine siz (bu arada 2 yaşındakini nasıl kapının dışında bırakabildiniz aklım almıyor, hiç mi merak etmediniz?)

Her ne olursa olsun eşinizin tokadını bu gerçekleri hafifletmez, asla yapmaması lazımdı ama siz de az değilsiniz. Kaldı ki çocuklarınızın yanında ateşi devamlı olarak siz körüklemişsiniz.
Çocuklarınıza çok üzüldüm. Büyüğü 2 yaşında iki çocukla yalnız kalmak hiç kolay bir psikoloji değil sizi anlıyorum ama dünyaya getirmeyi biliyorsak onları en iyi şekilde yetiştirmeyi de bilmemiz lazım.

4 yıllık evliyiz. İlk defa bana S.. git dedi.
Tokat çok attı herhalde sadece küfre takildiginiza göre .şiddet varsa hersey çok başka olur bence .birde eğer gitmeyecekseniz kendinizi küçük düşürüp vay gidicem gittim demeyin ilişkiniz iyice lacka olur bence .hayırlısı olsun sizin için

Adama daha neler soyleyip neler yapacaktiniz cok merak ediyorum.
Hem git demissiniz, hem mesajda saydirmissiniz, adamligina laf soylemissiniz, eve almamissiniz ve s.
Adam iyi sabretmis. O kadar sey demissiniz. Uzuldum adama.
Bebekler yuzunden belli ki, piskolojiniz cok bozulmus. Ama boyle devam edersiniz sonu boşanmaya kadar gider.
Bu olayda en cok bebeklere uzuldum (((

Karısına tokat atan adamlara üzülmeyin bence. Hiç bir suçun bedeli dayak olamaz.

Ben sizi haksız buldum şahsen.. gitmesine izin verip sonrada kavga çıkarmaya çalışmışsınız eşinizde buna rağmen eve geldiğinde konuşmak istemiş ve hep terslemişsiniz.. 2 çocukla bunaldığınız için acısını eşinizden çıkarmaya çalışmışsınız.. o stres atmak için hiç olmazsa maç yapmaya gidiyor ben gidemiyorum diyemi düşündünüz anlamadım.. buda çok yersiz bana kalırsa.. kaldıki eşiniz yine anlayışlı davranıp çok bunaldığınızı tatile götürceğini şöylemiş ee daha ne yapsın adamcağız..

Şu eve almama saçmalığı nedir ya? Bir sorununuz varsa iki yetişkin insan gibi oturur konuşursunuz. Eşinizden daha da hatalısınız. Aynı zamanda çocuklara bunu yaşatma hakkınız yok.

Back
X