yatak odandaki halı benim aynı eski evimdeki yatak odası halısı. ben o halıdan neler çektim içine kıl dolar süpürge çekmez neler neler hemen verdim ihtiyacı olan birisine. yeni mobilyalarıma uygun halı aldım. çok rahat ettim naylonumsu olduğu için herşey yapışıyor kurtulduğum içim nasıl rahatım anlatamam sil sil canım çıkmıştı baya bi :bbo: yeni alma imkanın varsa ben gibi aynı şekilde halıdan müzdaripsen bir an önce at kurtul derim...
çok teşekkür edrimCanım evin de mobilyaların da çok hoş ama antrende duvarların fayas olması gözü rahatsız ediyor. Hoş durmuyor. Onun dışında herşey güzel...
Güle güle otur...
amin.çok teşekkür ederimhersey cok guzel mutlulukla yasayına.s.
teşekkür edrimgüle güle otur.
teşekkür ederimgüle güle oturun
çok teşekkür ederimHerşey çok güzel.Misler gibi birde.Sağlıkla mutlulukla oturun inşallah.
herşey kahverengi tonlarında seviyorsun aliba
Güle güle huzurla otur evinde canım
Holdeki örtünün manevi değerini öğrenince şimdi gözüme çook daha güzel göründü. zaten evleri ev yapan yaşattığı bu manevi duygulardır.
güle güle otur inş. yuvanda ama bana çok eşya var gibi geldi[/QUOTE
canım aslında eşyam az.ama odalarım küçük eşyalarımda büyük olunca evimi kalabalık göstermiş olabilir....genede fikrin için tşk ederim...
sadece koridor güzel olmus..Salon cok iç karartıcı , oturma odası renk cümbüşü olmus.Evi sadelestirmelisin ben mobilya secimini beğenmedim..Mutlulukla otur en önemlisi bu.
çok temiz ve ferah bir ev tbrkler
Güle güle, huzurla oturun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?