Slm kızlar.dün biz eşimle gezerken kaynanam aradı görümcem gelmiş yok neymiş yeğnini görmek istiyormuş arkasındanda bırakırmısın havaalanına erken gelirmisin falan demiş telefonda.bende gitmek istemedim sabahtan beri burda zaten niye arayıp gelin demiyorda kendini bıraktırmak için arattırıyor dedim.otobüsle gidemiyo sanki özel şöförü var.oğlum 5yaşında ilk doğduğunda kıyafet aldı çalışıyor ve çok para harcıyor ama birtane bişey almış değil oğluma üstelikte bekar.çocuk bile hala bana araba al sen hala değilmisin neden almıyorsun diyo.kimseden bişey istemez normalde ama çocuk içine dert etmiş demekki.20liraya bişey al dimi yok almıyor.ama güya çok seviyormuş gerçi biraz ilgileniyor ama bilemedim.zaten abisiyle hiç anlaşamazlar.ters ters cevap veriyor bende uyuz oluyorum.siz olsanız bu kıza nasıl davranırdınız her geldiğinde bizde araba var diye biz oraya buraya bırakıyoruz ama burnundan kıl aldırmıyor.ne bi teşekkür ne bi alçak gönüllü olmak kendini beğenmiş hallerde hep artık mesafe koymayı düşünüyorum