• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

S

bende hediye almak zorunda mı ?

o kısma takıldım ..

birde saygı eksikliği var gibi ..

mesafeli ve saygılı olun yeterli ..
Hadiye değil orasını eşim söyledi git halan alsın dedi.ama dediği halde almadı.almakta zorunda değil zaten ama davranışları eşimi üzünce benide üzüyor aynen mesafe iyi

Slm kızlar.dün biz eşimle gezerken kaynanam aradı görümcem gelmiş yok neymiş yeğnini görmek istiyormuş arkasındanda bırakırmısın havaalanına erken gelirmisin falan demiş telefonda.bende gitmek istemedim sabahtan beri burda zaten niye arayıp gelin demiyorda kendini bıraktırmak için arattırıyor dedim.otobüsle gidemiyo sanki özel şöförü var.oğlum 5yaşında ilk doğduğunda kıyafet aldı çalışıyor ve çok para harcıyor ama birtane bişey almış değil oğluma üstelikte bekar.çocuk bile hala bana araba al sen hala değilmisin neden almıyorsun diyo.kimseden bişey istemez normalde ama çocuk içine dert etmiş demekki.20liraya bişey al dimi yok almıyor.ama güya çok seviyormuş gerçi biraz ilgileniyor ama bilemedim.zaten abisiyle hiç anlaşamazlar.ters ters cevap veriyor bende uyuz oluyorum.siz olsanız bu kıza nasıl davranırdınız her geldiğinde bizde araba var diye biz oraya buraya bırakıyoruz ama burnundan kıl aldırmıyor.ne bi teşekkür ne bi alçak gönüllü olmak kendini beğenmiş hallerde hep artık mesafe koymayı düşünüyorum
Bunları 5 yaşındaki çocuk mu söylüyor.:KK57:

işte bu da eşi doldurmadır.. "siz" gitmeyeceksiniz eşiniz gidecek abisi olan o.. ben de ablayım ama yeri geldiğinde kardeşimin ayağına gitmek benim için zevktir.. bırakın abisi söylesin ne yapacağını..

çocuğunuzun yanında eşinizin ailesi hakkında konuşmayın, yarın daha büyük toparlanması güç olaylar çıkar..
Dolduruyorum belki doğru ama ben tarafsız kalamıyorum.her zaman ayağına biz gidiyoruz okadar yakınız biryere gelmiş değil ama

Evet ama siz benim yerimde olsanız kocanıza küstah konuşurken canım ciğerim yaparmıydınız sadece sordum nasıl davranmalıyım diye
Canm ciğerim olarak konuşmayın , rahatsızsanız koyun mesafenizi ama yiğeni ve abisi ile olan ilişkisine karışmayın bence. İleride onunda çouğu olur sizde onunla maddi yönden ilgilenmessiniz olur biter.

Canm ciğerim olarak konuşmayın , rahatsızsanız koyun mesafenizi ama yiğeni ve abisi ile olan ilişkisine karışmayın bence. İleride onunda çouğu olur sizde onunla maddi yönden ilgilenmessiniz olur biter.
Doğru diyorsunuz evet teşekkürler burda eleştiriyorlar ama benim zaten herşeyim var değersin hissettiğim için sormak istedim

Soruma cevap verme
Doğru diyorsunuz evet teşekkürler burda eleştiriyorlar ama benim zaten herşeyim var değersin hissettiğim için sormak istedim
Şuraya da takıldım. soru sordum cevap vermediniz. Kendi kardeşiniz bu durumda olsaydı tavrınız nasıl olurdu?

Evet ama eşim git halan alsın dediğinde söylemiş bunu görümcem geldi söyledi ben şok oldum inanın kimseden beklentim yok ama değer verilmediğini hissediyorum
Bir baba,çocuğu araba isteyince git halan alsın ne hakla der.5 yaşındaki çocukta sen hala değilmisin gibi bir cümleyi nasıl sarfeder.

Defol git ya sen benim nasıl biri olduğumu anlamazsın evinde araba görüşte banada al diyen bir çocuğa psikoloji okumaya gerek yok ayrıca araştırmacı ve bilgili bir bayanım terbiyeni takın öyle yorum yap

Konu yorumlara kapatılmıştır.
Sebep: tartışmaya dönen konular derhal kapatılır.
Site kuralları madde 12...
XII) Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır! Kapatılan başlıklara (yazılara) ilgili özel mesaj veya e-posta atılmamasını rica ederiz. Sürekli ikili tartışma yaratan kullanıcılar önce uyarılır, sonra üyelikleri pasif edilir.

Son düzenleme:
Back
X