s3 mini telefonda rehberi geri getirme

sulltan

Hayalimi hep hissettir Allah'im
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
833
1.001
Arkadaslar teldeki bir sikinti yuzunden esim telefonunu fabrika ayarlarina geri dondurdu. O esnada sim kart takili idi. Cikatmak aklina gelmemism dolayisiyla tum rehber gitti.
Teli yeniden kurarken eski gmail adresinin sifresini hatirlayamadigi icinde yine olmayan bi gmail yazmis kurulum yaparken.
Sua eli kolu bagli vaziyette. rehberi geri getirmenin biryolu varmi acaba.
Yada telefoncu yapabilirmi. kullandigi operatorde avea.
Umarim yardimci olabilecek birileri cikar ;-)

canım bildiğim kadarı ile telefona format attığında telefon ve hafıza kartındakiler siliniyor, sim karttakiler değil. telefonda rehbere gir, seçenekler deyip "gösterilecekler" seçeneğini seçip onu bir kontrol eder misin, sim seçili değilse simi seçip bak istersen, aklıma bu geldi bi

tesekkur ederim canim onuda yaptik canim ama malesef teldede simdede hicbisey kalmamis.bizde anlamadik.silinme ihtimali olacagni bilseydim eger simi cikartidim ben ona.hayirlisi bakalim. Yarin telciyede sorsun olmazsa
canım bildiğim kadarı ile telefona format attığında telefon ve hafıza kartındakiler siliniyor, sim karttakiler değil. telefonda rehbere gir, seçenekler deyip "gösterilecekler" seçeneğini seçip onu bir kontrol eder misin, sim seçili değilse simi seçip bak istersen, aklıma bu geldi bi

X