• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

s3 mini whatsap ile ilgili bakarmısınız?

bosvermekgerekbazen

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
96
38
23
İstanbul
arkadaşlar samsung s3 mini whatsapp sadec 10 sn lik video gönderiyor hepsinde mi böyle yoksa telefon mu bozuk. video 2 dk lıkta olsa onu kesiyor 10 sn olarak yolluyor.yardımcı olurmusunuz? s3 mini hepsi böyle diyinde kafayı yemiyim artık

arkadaşlar samsung s3 mini whatsapp sadec 10 sn lik video gönderiyor hepsinde mi böyle yoksa telefon mu bozuk. video 2 dk lıkta olsa onu kesiyor 10 sn olarak yolluyor.yardımcı olurmusunuz? s3 mini hepsi böyle diyinde kafayı yemiyim artık

Ben 10 sn den fazla gönderiyordum canım whatsaptan :26: Telefonum farklı bi modeldi ama benim

telefonum S3 mini değil ama o telefondan kullanan arkadaşlarım var,
ve bana 10 saniyeden daha uzun video gönderebiliyorlar..

belki telefon güncellemesi ya da whatsapp güncellemesi yapmanız gerekebilir??

S3 mini kullaniyorum gayet uzun videolar gonderiyorum
acaba internetinde mi problem

evde ki nettende işte ki nettende hatta telefonun kendi netindende hep aynı. 10 sn. bit türlü çözemedim. ne yapsam bilmiyorum. yanımda bi arkadaşım var oda kendi telefonundan yollamayı denedi ondada 10 sn yolluyor. hatla ilgili olamaz değil mi. hiç mantıklı değilde

Ayni model telefon kullaniyorum. Daha once uzun video gönderebiliyordum whatsapp dan ama simdi ayni sorun bende de var. Bilen birisi çıkar inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni model telefon kullaniyorum. Daha once uzun video gönderebiliyordum whatsapp dan ama simdi ayni sorun bende de var. Bilen birisi çıkar inşallah :)

acaba önceki hattınızla şimdiki hattınız farklı mı. aklıma mantıklı olmasada avea dandır diye bişi geliyor

Canim brndede s3 var ama minu olmayan model ve on sn yeden daha fazla gonderemiyordum.
Fakat guncellemeleer geldikce sure uzamaya basladi

siz ne zaman yuklediniz acaba

evde ki nettende işte ki nettende hatta telefonun kendi netindende hep aynı. 10 sn. bit türlü çözemedim. ne yapsam bilmiyorum. yanımda bi arkadaşım var oda kendi telefonundan yollamayı denedi ondada 10 sn yolluyor. hatla ilgili olamaz değil mi. hiç mantıklı değilde

Yok hat ile ilgili degil kesinlikle

Bendee s3 mini kullanıyorum şimdi denedim dört dakikalık video gönderdim güncellemesini yaptınız mı?

bende samsung note kullanıyorum aynı sorun bende de var.whatsapı açtığım günden bugüne kadar videonun tamamını yollayamıyorum asla.çok rahatsız edici bir durum.herhalde samsunglara özeldir.başka telefonlarda böyle bişey yaşamadım.

bende samsung note kullanıyorum aynı sorun bende de var.whatsapı açtığım günden bugüne kadar videonun tamamını yollayamıyorum asla.çok rahatsız edici bir durum.herhalde samsunglara özeldir.başka telefonlarda böyle bişey yaşamadım.
Samsungla ilgisi yok. Bence telefonla ilgisi var
Daha once galaxy wonder kullaniyordum bende 10 saniyeden fazla gonderemiyordum.simdi galaxy note kullaniyorum istedigim uzunlukta gidiyor. Bence ya ayarlardan yada telefondan kaynaklaniyor

Back
X