Saç Kesim Şekilleri Sa boyunuz nerde...??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
belimden 5 parmakfilan yukarda önlerim kısa biraz modeli ben öyle istedim. sarı röfleli belimde olsun istiyorum ama bakalm uzuolar daha:)

belime gelmesine 1 karış var :) koyu kumral hafif dalgalı

basenime 1-1.5 karış mesafedeler :D sapır sapır da dökülüyorlar önümüzde ki hafta hem kesim hem boya yaptıracağım gelişmeleri yazarım artık ((: sıkıldım bu kadar uzun saç kullanmaktan :S rengim de kahverengi. doğal renginde hala :S

15 gün öncesine kadar omuzlarımdan 10 cm kadar aşağıdaydı :CüvCüv:

şimdi sanırım ancak bir numara dedikleri boyda :a015:

tam belmde we kıwır kıwır =) saçlarımı çok sewiorummmmmm

benim saçlarım uzundu yeni kestirdim şimdi kısacık kızlar...:kahve:

belimde olan saclarımı yazın acıp boyamaktan kestirmek zorunda kaldım omuz hizamda. ama şimdi uzadı gene belimde önleri katlı bide yan kahkül kulanıyorum...

Benimkiler de dirseklerimin 4-5 parmak üzerinde, kat kat kesilmis, biraz yandan kahkul(kendim kestim :P) acik kahve

cok kisa ocakta neredeyse sifira tutturmustumda simdii biraz uzadi cim adam gibiyim yani kaydirigubbakcemile3

omuzlarımın 5 cm altındaa.. Tatlı kahve rengi.. Düz ve önde düz kahküllüü..

belimden 1 karış yukarda. röfleli ne dalgalı ne düz.

belime 1 karış yukarda:(
belime kadar hatta dahada çok uzatmak istiyorum:/

ben de epeydir uzatıyorum nişanıma kadar belime iner inş şu an omuzlarımın bi karış altındalarkaydirigubbakcemile2

benimm saçlarım belimdee doğal hali koyu kahve ama açık kumarala boyadımm:):)ama baya uzun saçlarımm çok güzel uzun saç gerçeii faydasıda olmuyo tesettürlü olduğum için:):)

belimin biraz altında ..benim saclarım baya uzun yaa:) çok saglıklıdır ama iyi bakarak 2 gunde bır yıkanarak uzamasını saglıyorum:)))

Back
X