Sa kızlar nasılsınız bir sorum var acil

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
gecen ay bısey yasadım ama agrı sızı olmadığı ıcın doktora gitmedim adet yedi sekiz gün normal oldu sonra uc dört gün leke şeklinde devam etmişti . Kimyasal gebelik yaşadım sanırım . Neyse bu ay 16 sonda adet olmam gereyprdu olmadım acaba lekelenme günlerini hesaba katarak mı hesaplıyoruz diğer ayı . Beş gün geçti . Ki benım hıc şaşmaz adetim hep düzenlydı anlamadım

Adet gunu basladigi gunden itibaren hesaplanir. Gecen ay kacinda adet oldun? Ve normalde kac gunde bir adet oluyorsun?

Adet gunu basladigi gunden itibaren hesaplanir. Gecen ay kacinda adet oldun? Ve normalde kac gunde bir adet oluyorsun?
Gecen ay 18 inde az bısey geldi diğer gün normal olmaya başladı lekelenmeler ile 13 14 gün sürdü ama normal adet sekiz gün sürdü . Normalde 28 günde bir hep düzenlydı ama gecen ay düşük yaptım sanırım ondan okadar uzun sürdü agrı olmadığı ıcın doktora gitmedim bu ay da gecıktı işte . Korunmadım bir iki kez ama yumurtlama günü degıldı çocuk yoktur dün test yaptım negatif ti. Altı gün gecıktı işte

Gecen ay 18 inde az bısey geldi diğer gün normal olmaya başladı lekelenmeler ile 13 14 gün sürdü ama normal adet sekiz gün sürdü . Normalde 28 günde bir hep düzenlydı ama gecen ay düşük yaptım sanırım ondan okadar uzun sürdü agrı olmadığı ıcın doktora gitmedim bu ay da gecıktı işte . Korunmadım bir iki kez ama yumurtlama günü degıldı çocuk yoktur dün test yaptım negatif ti. Altı gün gecıktı işte
Kanaman da fazla olmus aslinda. Sen doktora gorun yine de. Sanci olmasa da 13 14 gun adet kanamasi cok uzun.
Kist falan olabilir tabi doktor daha iyi bilir.

Kanaman da fazla olmus aslinda. Sen doktora gorun yine de. Sanci olmasa da 13 14 gun adet kanamasi cok uzun.
Kist falan olabilir tabi doktor daha iyi bilir.
Ya kimyasal gebelik ti sanırım Çünkü uc kez test yapmıştım silikte olsa pozitifti ücü . Kist te agrı olmuyor mu . Hatta ilk gün kahverengi leke gelmişti kızımda da oyle olmuştu bebek var sandım belli de vardı bilmıyorum sonra sekiz gün sürdü normal şeklinde diğer dört gün leke şeklinde

Back
X