Saat 16.00 dan sonra yemeyerek zayıflıyorum

Bende kılo vetmek istiyorummmm.ama offf offff
gel canim beraber verelim. Aslında kolay gözümüzde büyütüyoruz sadece. kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun.
bak bu yontem en basit olanı hatta illaki veriyosun bu yöntemle. sağlıklı şeyler yersen daha hızlı veriyosun hem 16.00 dan önce olmak şartıyla istediğini yiyebilirsin

Merhabalar. Konu açılalı uzun zaman olmus. Ben son 3 gündür yapiyorum bu diyeti ve 900 gr verdim:) simdi saat 16.22 ve yarim saat once şekerpare yedim, malum bayram, ve artik yarin sabaha kadar kahve soda su.
Hedefim 61. Su an 68.2. Boy 168.
Iyi bayramlar hanımlar.

Madem "diyet günlükleri" konumuz. Burası da benim günlüğüm olsun:)
Şaka bir yana, annemle babamın ısrarları, aman onlar memnun olsun diye hayır diyemedim. Vee şu an 70 kiloyum. Offf...
Ama yeter! Ben üzülüp aglayacagima onlar reddedilsin.
Bende hem anemi hem hipotiroid var ve bu yüzden baskı altındayım yemek konusunda.
Şu an 2 kasım saat 17.08 ve Saat 15.30 da günümün son lokmasını yedim. Ama çok yedim.
Ekler pasta, tost, tereyağ bal... Yine de deneyeceğim bu yöntemi. Bakalım, belki ilerde kalorimi de kısabilirim.
Herkese başarılar dilerim

Konuya emoji bildirimi gelince baktim. Yine kinamisim basima grlmis 4 sene de , tükürdüğümü yaladigim bir mesaj olmus :KK70:
Suan 8 16 seklinde if +keto yapiyorum cunku :KK70:
Keto nedir acaba?
Ben de diyet yapiyorum ama kafama gore
Aksam yrmrk saatim 19-20.00 olabiliyor
Gunduz ise gidince hicbir sey yemiyorum tek ogun oda aksam

Back
X