• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat 4 de babanemi kaybettik.Aslında dün buraya dert bulduğum şeyleri yazacaktım ki şimdi şu derdimi yazıyorum?

dün buraya hiç arkadaşım olmadığı için aralıklarla yazdığım gibi yine yazacaktım. Biz iki tane hasta bakıyorduk evimizde biri babanemiz biri dedemizdi. Babane iki senedir bilinci açık olsada sürekli ahh diye bağırır benim sabrım bazen kalmazdı. Acı çekerdi. Sesi her zaman beynimdeydi dedemede kaşıkla su içirirdik.İkisi aynı odada kalırdı. Babanem 2 haftadır aynıydı aralıklarla bağırırdı. Bugun dedeme yemek yedirirken yine bağırıyordu artık dayanamadım ve kulaklık takıp müzik dinledim bir yandan yemek yedirip bir yandan Allahım sabır ver bizlere babaname şifa ver diyordum. Babanemede bulgur , çorba yoğurt yedirdim çok güzel yedi hatta bana şarkıyı sesli söyledim diye delirdin sen dedi. dedim bağırmak nasıl oluyormuş gördünmü demiştim. Şimdi biz çok güzel baktık ve ben hastalara bakarken kpss sınavımada çalısıyordum. Buraya daha önce yazmıştım. Şu an cenazesı bizimle yarın defnedilecek başında okuyorum. Gerçekten ölüm bir anlıkmış biz hep sesini duyarken babanemin o ölüm sessizliğini duyamadık. Oysaki hangi saat aralığında öldü bilmiyoruz. . Allah mekanını cennet eylesin virüsten dolayı kimsecikler gelmedi bir fatihanızı esirgemeyin Allah razı olsun :(

Mekanı cennet olsun. Allah sabır versin. Hatim duama katarım babanenizi. ❤️

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin babannenize. Ne zor durumlar. Salgın dolayısıyla, insanların cenazeside garip gibi defnedilmek zorunda kalıyor. Sevdikleriyle, hısım arabasıyla bir araya gelip,acısınıda paylaşamıyor.
Rabbim geride kalanlara, sağlıklı hayırlı ömür versin inşallah.

Ben şimdi buyukbabamin mezarına gideceğim. Denk geldi gözlerim doldu buyukbabamda çok bağırdı. Bazen kızardım çok sonra öğrendik alzheimer hastasiymis. Hayal görüp korkuyormus. Kurban olurum ona rabbim çektiklerini mükafat saysin. Kabri nur dolsun inşaallah. Babanne için dua ederim ama başka bir konuda yazıcam. Babannemi rahatsız ettim üzdüm diye kendini az suçlamaya çalış, burada yazdığından bile belli neden diye suçlayacak sin kendini. Ben birgün mutfakta kurabiye yapıyordum. Durmadan bağırıyor büyükbabam evdede kimse yok. Balkona çıkarmıştık. Kızdım yeter kes sesini büyükbaba dedim. Gözlerini devirdi sustu. İçimde yara hala. Kaybedeli 2 sene oldu. İnsan beşer şaşar kuzum. Elimizde olmadan kirabiliriz. Keşke olmasaydı ama biz hatalarimizla insanız. Bol bol dua et artık yapacağımız birşey yo k

Ben şimdi buyukbabamin mezarına gideceğim. Denk geldi gözlerim doldu buyukbabamda çok bağırdı. Bazen kızardım çok sonra öğrendik alzheimer hastasiymis. Hayal görüp korkuyormus. Kurban olurum ona rabbim çektiklerini mükafat saysin. Kabri nur dolsun inşaallah. Babanne için dua ederim ama başka bir konuda yazıcam. Babannemi rahatsız ettim üzdüm diye kendini az suçlamaya çalış, burada yazdığından bile belli neden diye suçlayacak sin kendini. Ben birgün mutfakta kurabiye yapıyordum. Durmadan bağırıyor büyükbabam evdede kimse yok. Balkona çıkarmıştık. Kızdım yeter kes sesini büyükbaba dedim. Gözlerini devirdi sustu. İçimde yara hala. Kaybedeli 2 sene oldu. İnsan beşer şaşar kuzum. Elimizde olmadan kirabiliriz. Keşke olmasaydı ama biz hatalarimizla insanız. Bol bol dua et artık yapacağımız birşey yo k
o kadar haklısınızkı alzheımer vardı oyle bağırıyorduki tam 2 sene her gün bağırdı sabrettik annem ile babam çok sabırlıydı ama ben kırsamdaa hemen barışırdık. Allah kalpleri bilendir dilime geldiysede nefsimdendir . Yaşadıklarımız çok benzer. Bende diyorum ki bazen kendim böyleyim sandım. O bizden razı olmuştur . Allah mekanınlarını cennet eylesintüm ölmüşlerimizn :(

dün buraya hiç arkadaşım olmadığı için aralıklarla yazdığım gibi yine yazacaktım. Biz iki tane hasta bakıyorduk evimizde biri babanemiz biri dedemizdi. Babane iki senedir bilinci açık olsada sürekli ahh diye bağırır benim sabrım bazen kalmazdı. Acı çekerdi. Sesi her zaman beynimdeydi dedemede kaşıkla su içirirdik.İkisi aynı odada kalırdı. Babanem 2 haftadır aynıydı aralıklarla bağırırdı. Bugun dedeme yemek yedirirken yine bağırıyordu artık dayanamadım ve kulaklık takıp müzik dinledim bir yandan yemek yedirip bir yandan Allahım sabır ver bizlere babaname şifa ver diyordum. Babanemede bulgur , çorba yoğurt yedirdim çok güzel yedi hatta bana şarkıyı sesli söyledim diye delirdin sen dedi. dedim bağırmak nasıl oluyormuş gördünmü demiştim. Şimdi biz çok güzel baktık ve ben hastalara bakarken kpss sınavımada çalısıyordum. Buraya daha önce yazmıştım. Şu an cenazesı bizimle yarın defnedilecek başında okuyorum. Gerçekten ölüm bir anlıkmış biz hep sesini duyarken babanemin o ölüm sessizliğini duyamadık. Oysaki hangi saat aralığında öldü bilmiyoruz. . Allah mekanını cennet eylesin virüsten dolayı kimsecikler gelmedi bir fatihanızı esirgemeyin Allah razı olsun :KK43:
Başınız sağ olsun

Back
X