Saatinizin markası ne?

zuzu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
156
0
96
Eskişehir
saat duskunu hanımlar saatınızın resmını yollayın fıyatıyla tabıkı arkadaslar sebeplensın tesekkurler

swatch fiyat bilmiyorum çünkü isviçre'den hediye gelmişti diğerleri normnal saatler yani kıyafete göre değiştirdiğim
saat en önemli aksesuar bence

üç beş saat kullanmayı sevmem 2 yıldır tek bir saat kullanıyorum. markası swatch :1closedeyes: hem sade hem de küçük taşlarıyla gayet şık olabilen bi saattir kendisi yerimseniben
ben de çektim ama bişeye benzemediği için netten resim de koydum. ayrıca saati incelemek isteyenlere model adı: Swatch YSS213G şakkıdı

bunlar da netten:

Son düzenleme:
ben günlük saat kullanmiyorum ama bi ara resmini ceker eklerim benimki bileklik gibi heryeri tasli ve gercekdende bileklik gibi görünen kapagini kaldirinca saati ortaya cikiyo d&g markasi ve 500frankdi canim ama hayatimda ilk defa istemisdim ve esimin dogumdan sonra ilk dogum günümde aldigi hediyeydi

BLVGARI en sevdiğim saatim çookkk şık bi saat kaydirigubbakcemile5

DKNY
siyah spor saatim siyah kayışlı oda çok spor ve güzel

LACOSTE
oda kibar demir bi saatim

Y-LONDON dan da kahverengi klasik bi saatim var kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
3 tane swatch saatım var(sarı büyük olanlardan,siyah içi taşlı,metal kenarları taşlı)
1 adet lacoste war
1 adet guess var.
bu kadar....

saatimin markası tissot
sevdiceğim hediye almıştı geçen yıl sevgililer gününde:asigim:
çok severek kullanıyorum:ecrin_bebek:

swatch 1999 da almıştım 50 milyondu :))
ayda yılda bir takıyorum yepyeni hala kutusu bile duruyo :))

saatler nefıs arkadaslar satde marka alıcan valla swatch vazgecılmes tabıkı ben ırı saatlerı sevıyorum jeep kullanıyorum altınsarısı 250 ye almıstım

(bilgilendirme istemişsin canım) fiyatı 169.00tl yerimseniben

Son düzenleme:
benimkide Swatch tanışma yıldönümü hediyem:)herkes fiyat verdigi için bende veriim 185.00 tl..ayrıca hepinizinki çok güzel kıslarrrr

Son düzenleme:
benım saat jeep bır tane daha ıstıyorum ama ırı saat severım

Eklentiler

• $jeep.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 108

benimkide bu fiyatı da 190 lira ama indirimli almıştım.

bunun model nefız ya 190 da cok ıyı gule gule kullanın dostlar cok gusel saatler bız kadınlar boleyıs ıste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…