Saatler Geri Alınıyor

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Kış saati uygulaması bu yıl da devam ediyor. Devam kararını ilk duyuran Kayseri Valiliği oldu. Kayseri Valiliği 26 Ekim pazar günü 04.00’den itibaren saatlerin 1 saat geriye alınacağını açıkladı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, saatlerin geri alınması ve kamu kurum ve kuruluşlarının çalışma saatlerine ilişkin Resmi Gazete'de yayımlanan ilgili Bakanlar Kurulu kararı gereğince; gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla, 26 Ekim pazar günü saat 04.00'den itibaren bir saat geri alınacak,
30 Mart 2015 gecesi saat 03:00 olduğunda saatler 1 saat ileri alınacak.

İyide 26 ekim pazar değil, o 28 ekim sanırım tarihte karışılıklık olmuş... aaa pardon ekim diyormuş, eylül diye algıladım... tamam tamam karışıklık benim kafada olmuş, pardon. :)

Saatler geri alınıyor denince sanki bugünlerde alınacakmış gibi lanse edilmiş ben taaa 2 ay öncesinden Ekim sonu olduğunu biliyordum ama başlığı görünce acaba bu ay içinde mi diye düşünmeden edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…