- Konu Sahibi prenses_peri
-
ya gezmeye geliyormuş ama benden haberi var erkek arkadaşım tr gidince anlatmış ve adam gelince kız arkadaşınla da tanışayım bir akşam yemeğine felan gidelim demiş ama ne bileyim yha beni beğenmezse oğluna yakıştırmazsa
canım hangi okuldasın? kaçıncı senen?
sakın heyecanlanma bu seni kasar ve yorar. soğuk kanlı ol, bunun doğal bi durum olduğunu düşün.
aslında sen çoook önemsediğin ve aslında durumu büyüttüğün için panikliyorsun istemeden.
şöyle düşün arkadaşının babasını o an babası değil de bi akrabası olduğunu düşün.
utanma, soğuk kanlı ol ve dediğim gibi bu durumu çok büyük görme.
hayırlısı olur inş canım.
anladığım erkek arkadaşına verdiğim önem büyük o yüzden bu heyecan:86:
canım abartılı gıyınmezsın cok makyaj yapma yanı dogal ol konusmalarında da dogal olursan bence kötü düsünmez hakkında ,hem oglu senı kendıne yakıstırmıs babası yakıstırmasa kaç yazar canım
evet güzel bir heyecan da sakin olamıyorum evet benim resmim tatlım...Ne güzel bir heyecan bu,hayırlı uğurlu olsun,önemli bir adım atıyorsun.
Fotoğraftaki sen misin canım ?
canım kot felan gıyme sade bı elbıse gıy guzel bı aksam yemegı olur ıns
evet güzel bir heyecan da sakin olamıyorum evet benim resmim tatlım...
evet beni en iyi anlayanlardan biri olduğunu yazında anladım tatlım hani hepimiz biliriz nasıl olması gerektiğini ama sanki o tanışma an bir ömür boyu sürecek hep diken üstünde kalıcam gibi geliyoroyy 1 sene önceye götürdün beni. ben de çok rahat biriyim ama anne ve baba ile tanıştığım gün döktüğüm terin sırtımdan nasıl süzüldüğünü anlatamam. ilk tanışman verdiğin değer sebebiyle sıkıntılı geçecektir,konu açmaya çalışmalar,suskunluklar.. her ne kadar rahat ol desem de olamayacağın bir gerçek ama şöyle bir tarafı da var 2. görüşmende bunları hatırlayıp güleceksin. seni beğenmemeleri gibi bir şeyi düşünme,o baba tarafından yetişen oğulun zevki emin ol babanınki ile tutar. ben gitmeden erkek arkadaşıma sormuştum giyim konusunu,bana annesinin topuklu ayakkabı giyinenden hoşlanacağını söyledi ona göre giyinip gittim ama bununla genelde anneler ilgileniyor,babalar takılmıyor sanırım. kendini rahat hissedeceğin şekilde giyin. şimdiden kolay gelsin
teşekkürler canım yha öyle görmek istediğin içindir o sözler derler ya gören gözlerin güzelliğindendir o bağlamda yani.Senin resminse boşuna endişeleniyorsun diyecektim,emin olmak istedim.
Güzelsin ve artı olarak yüzünde nur var.Temiz yüzlü,cici bir kızsın maşallah.
evet beni en iyi anlayanlardan biri olduğunu yazında anladım tatlım hani hepimiz biliriz nasıl olması gerektiğini ama sanki o tanışma an bir ömür boyu sürecek hep diken üstünde kalıcam gibi geliyoranlatamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?