Saatler kaldı

prenses_peri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
30
0
86
K.K.T.C.
bende ilk konumu açayım dedim:) kızlar ben kıbrısta hukuk fakültesinde okuyan biriyim benim sorunum yarın erkek arkadaşımın babası gelicek.. ve ben çok heyecanlıyım yani nasıl tanışacağım nasıl konuşacağım ne giyeceğim bin türlü soru var.aslında en güzeli kendin olmak bende farkındayım ama kendim olamayacağım kesin çok kasıyorum kendimi...:( ya saçmalarsam tuhaf cümleler kurarsam rezil olursam offf ben ne yapıcam??? hayatım da böyle birşey yaşamadım ki hiç çok değişik bir duygu aslında heyecan galiba tam anlam veremiyorum.:(

canım bunda bu kadar kascak ne var guzelce tanısırsınız konusursunuz olur bıter ,oraya iş için mi gelıyo

ya gezmeye geliyormuş ama benden haberi var erkek arkadaşım tr gidince anlatmış ve adam gelince kız arkadaşınla da tanışayım bir akşam yemeğine felan gidelim demiş ama ne bileyim yha beni beğenmezse oğluna yakıştırmazsa:(

canım hangi okuldasın? kaçıncı senen?
sakın heyecanlanma bu seni kasar ve yorar. soğuk kanlı ol, bunun doğal bi durum olduğunu düşün.
aslında sen çoook önemsediğin ve aslında durumu büyüttüğün için panikliyorsun istemeden.
şöyle düşün arkadaşının babasını o an babası değil de bi akrabası olduğunu düşün.
utanma, soğuk kanlı ol ve dediğim gibi bu durumu çok büyük görme.
hayırlısı olur inş canım.
anladığım erkek arkadaşına verdiğim önem büyük o yüzden bu heyecan:86:

ya gezmeye geliyormuş ama benden haberi var erkek arkadaşım tr gidince anlatmış ve adam gelince kız arkadaşınla da tanışayım bir akşam yemeğine felan gidelim demiş ama ne bileyim yha beni beğenmezse oğluna yakıştırmazsa:(

canım abartılı gıyınmezsın cok makyaj yapma yanı dogal ol konusmalarında da dogal olursan bence kötü düsünmez hakkında ,hem oglu senı kendıne yakıstırmıs babası yakıstırmasa kaç yazar canım

canım hangi okuldasın? kaçıncı senen?
sakın heyecanlanma bu seni kasar ve yorar. soğuk kanlı ol, bunun doğal bi durum olduğunu düşün.
aslında sen çoook önemsediğin ve aslında durumu büyüttüğün için panikliyorsun istemeden.
şöyle düşün arkadaşının babasını o an babası değil de bi akrabası olduğunu düşün.
utanma, soğuk kanlı ol ve dediğim gibi bu durumu çok büyük görme.
hayırlısı olur inş canım.
anladığım erkek arkadaşına verdiğim önem büyük o yüzden bu heyecan:86:

yakın doğu ünv son sınıftayım.kaç gündür yatamıyorum ne giysem onu bile dert ettim:( normalde çok rahat biriyimdir dünya yansa umrumda olmaz ama bu çok farklı birşey ya yemek bile yiyemem ki karnım ağırıyor vallahi şimdiden:(:( off off:(

Neden sevdirmek için uğraşasın ki ? Neysen osundur. Sen kendini sev ve kendine güven..Herkes mükemmel mi sanıyorsun ki ya sevmezse diye kendine haksızlık ediyorsun? Sadece kendin ol.. Bu her açıdan daha sağlıklı olur zaten.:34:

canım abartılı gıyınmezsın cok makyaj yapma yanı dogal ol konusmalarında da dogal olursan bence kötü düsünmez hakkında ,hem oglu senı kendıne yakıstırmıs babası yakıstırmasa kaç yazar canım

tatlım çok doğru söylüyorsun ama gel içime anlat bunları dinlemiyor beni benden ayrı bir cumhuriyet kurmuş sanki yüreğimm beni takmıyor.elbise giyeyim diyorum ya çok abartı bir kız derse kot fln giysem gitsem beni önemsemiyor insan üstüne çeki düzen verir diye düşünürse :(

oyy 1 sene önceye götürdün beni. ben de çok rahat biriyim ama anne ve baba ile tanıştığım gün döktüğüm terin sırtımdan nasıl süzüldüğünü anlatamam. ilk tanışman verdiğin değer sebebiyle sıkıntılı geçecektir,konu açmaya çalışmalar,suskunluklar.. her ne kadar rahat ol desem de olamayacağın bir gerçek ama şöyle bir tarafı da var 2. görüşmende bunları hatırlayıp güleceksin. seni beğenmemeleri gibi bir şeyi düşünme,o baba tarafından yetişen oğulun zevki emin ol babanınki ile tutar. ben gitmeden erkek arkadaşıma sormuştum giyim konusunu,bana annesinin topuklu ayakkabı giyinenden hoşlanacağını söyledi ona göre giyinip gittim ama bununla genelde anneler ilgileniyor,babalar takılmıyor sanırım. kendini rahat hissedeceğin şekilde giyin. şimdiden kolay gelsin

bence sen onları tanımaya çalış. kendine değil aileye yoğunlaş. dinlemek için çaba sarf edersen daha iyi dinlendiğini görürsün. mutlaka iyi dinlemelisin. ne giyeceğinden daha önemli bir konu bu.

oyy 1 sene önceye götürdün beni. ben de çok rahat biriyim ama anne ve baba ile tanıştığım gün döktüğüm terin sırtımdan nasıl süzüldüğünü anlatamam. ilk tanışman verdiğin değer sebebiyle sıkıntılı geçecektir,konu açmaya çalışmalar,suskunluklar.. her ne kadar rahat ol desem de olamayacağın bir gerçek ama şöyle bir tarafı da var 2. görüşmende bunları hatırlayıp güleceksin. seni beğenmemeleri gibi bir şeyi düşünme,o baba tarafından yetişen oğulun zevki emin ol babanınki ile tutar. ben gitmeden erkek arkadaşıma sormuştum giyim konusunu,bana annesinin topuklu ayakkabı giyinenden hoşlanacağını söyledi ona göre giyinip gittim ama bununla genelde anneler ilgileniyor,babalar takılmıyor sanırım. kendini rahat hissedeceğin şekilde giyin. şimdiden kolay gelsin
evet beni en iyi anlayanlardan biri olduğunu yazında anladım tatlım hani hepimiz biliriz nasıl olması gerektiğini ama sanki o tanışma an bir ömür boyu sürecek hep diken üstünde kalıcam gibi geliyor:( anlatamıyorum ki:(

evet beni en iyi anlayanlardan biri olduğunu yazında anladım tatlım hani hepimiz biliriz nasıl olması gerektiğini ama sanki o tanışma an bir ömür boyu sürecek hep diken üstünde kalıcam gibi geliyor:( anlatamıyorum ki:(

ben 1 saat oturdum yanlarında bana 5-6 saat gibi gelmişti,dakikalar geçmez. ben diyemem çok rahat geçer diye,benimki geçmemişti. ne yaptığımı anlatayım sana ordan anlarsın. ben erkek arkadaşımın evine gittim orada tanıştım,dışarda buluşmaktan daha avantajlıydı en azından kaş göz işaretiyle kaçalım yapabildim. neyse gittim ellerini sıktım oturdum koltuğa,1 saat sonra kalkarken bişey fark ettim.çantam oturduğum andan itibaren kuçağımdaymış ve ben onu sıkı sıkı tutuyormuşum ama kalkana kadar bunu fark etmedim,öyle bir strese girdim anlayacağın ,bakma tabi bana şeker gibi insanlardı:) ertesi görüşmemizde bunun konusu açıldı güldük geçtik. emin ol kanın bir kaynasın 2. görüşmeden sonra 3.yü sen teklif edeceksin. arkandayım,benden az terle :34:

Back
X