Gebeliğe Hazırlık Saatler sonra çıkan 2ci çizgi?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adete 7 kala yaptım ve sürekli baktım tam 4 saat sonra çıktı silik şekilde. Birde 5 kala yaptım onunda başında bekledim gardiyan gibi:))
2.5 saat sonra çıktı ve biz 18 haftayı bitirmek üzereyiz
Merhaba öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini senin belirtilerin var mıydı benimde bi kaç gündür yaptığım testler saatler sonra pozitif oluyor yarın bat günüm ama adet sancılarım başladı Bile bi Ümit bekliyorum

ben bebeğimi kaybettim belirtilerimi bir sayfaya yazmıştım. Çok üzgünüm yoksa anlatırdım

ben bebeğimi kaybettim belirtilerimi bir sayfaya yazmıştım. Çok üzgünüm yoksa anlatırdım
Çok üzüldüm canım özür dilerim sana tekrar hatırlattığım için inşallah bi an önce rabbim sana sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder çok geçmiş olsun

Çok üzüldüm canım özür dilerim sana tekrar hatırlattığım için inşallah bi an önce rabbim sana sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder çok geçmiş olsun
Önemli değil unıtmadım ki hatırlayayım. inşaallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…