Saatler sonra gördüğüm silik çizgi

Asyamege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
371
235
53
25 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bugün 4 gibi test yaptım ilk 5 dk bekledim bişey çıkmayınca attım akşam saat 11 gibi merak edip tekrar baktım silik çizgi vardı ümitlendim çok böyle olupta hamile olan var mı

10 dk sonrasi gecersizmis. Gebelik varsa ilk bir dakikada genelde ikinci cizgi cikiyor. Sabah ilk idrarinizla tekrar yapin 10 dk boyuncada bakin umarim gebelik vardir.

10 dk sonrasi gecersizmis. Gebelik varsa ilk bir dakikada genelde ikinci cizgi cikiyor. Sabah ilk idrarinizla tekrar yapin 10 dk boyuncada bakin umarim gebelik vardir.
Evet öyleymişte daha önce hiç böyle bişey olmamıştı hep tek çizgiydi şimdi olunca heyecanlandım yarın tekrar yapıcam bakalım inşallah hemen çıkar

Benimde başıma gelmişti böyle bi olay saatler sonra pozitif olmuş kan verdim negatifti . Zaten geçersiz de oluyomuş 10 dk sonrası :)

Evet öyleymişte daha önce hiç böyle bişey olmamıştı hep tek çizgiydi şimdi olunca heyecanlandım yarın tekrar yapıcam bakalım inşallah hemen çıkar
İnşallah gonlunuze gore olur benim negatif testlerde saatler geçse de ikinci Çizgiyi hic gormedim pozitif te ise hemen silik cizgi çıkmıştı

Birebir yaşayan biri olarak söylüyorum kan testi İle desteklenmediği sürece büyük üzüntüye yol açabilir. Şahsım bir sene öncesi iki saat sonra beliren hayalet çizgiyle hamile olduğunu sanıp eş dost grubuna "kızlarrr bu ne demek sizce yeaaa" diyip ertesi gün kan testi negatifliğiyle herkesi engelleme uzaklara kaçıp gitme fikirleriyle doldum taştım. Beş liralık testlerdense hele ki hiçbir şekilde on dkka sonraki sonuca Güvenmeyin derim... umarım yanılgı testin geç pozitif vermesidir ve hamilesinizdir

Tabi orasıda var hayırlısı artık

Fotoğrafta hiç belli olmuyo ki o kadar silik çünkü

Eklentiler

• A40AA986-2867-45AD-BB0D-0CB08B9892E8.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 69
Bende de öyleydi . Önce tekti .. çöpe atıp , temizlik yaptım . Çöpü boşaltırken tekrar alıp baktım . Hayali bir çizgi vardı hatta eşim yok ya kendi çizgisi filan dedi(ekledim hatta fotoğraf ) . 2 gün sonra tekrar yaptım , çizgi koyulaşmıştı ve hemen belirdi :)
Bebeğim şu an 8 aylık oldu bile ! :)
Bence siz de tekrarlayın 2 gün sonra .
Darısı başınıza

Eklentiler

• 591E0A1F-12F3-4543-A07E-8FCF93841E39.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 52
Ay hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…