Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dk sonrasi gecersizmis. Gebelik varsa ilk bir dakikada genelde ikinci cizgi cikiyor. Sabah ilk idrarinizla tekrar yapin 10 dk boyuncada bakin25 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bugün 4 gibi test yaptım ilk 5 dk bekledim bişey çıkmayınca attım akşam saat 11 gibi merak edip tekrar baktım silik çizgi vardı ümitlendim çok böyle olupta hamile olan var mı
Evet öyleymişte daha önce hiç böyle bişey olmamıştı hep tek çizgiydi şimdi olunca heyecanlandım yarın tekrar yapıcam bakalım inşallah hemen çıkar10 dk sonrasi gecersizmis. Gebelik varsa ilk bir dakikada genelde ikinci cizgi cikiyor. Sabah ilk idrarinizla tekrar yapin 10 dk boyuncada bakinumarim gebelik vardir.
Yanlismis o bilgi canım benim 5 6 saat sonra çıktı ve hamileydim10 dk sonrasi gecersizmis. Gebelik varsa ilk bir dakikada genelde ikinci cizgi cikiyor. Sabah ilk idrarinizla tekrar yapin 10 dk boyuncada bakinumarim gebelik vardir.
İnşallah gonlunuze gore olur benim negatif testlerde saatler geçse de ikinci Çizgiyi hic gormedim pozitif te ise hemen silik cizgi çıkmıştıEvet öyleymişte daha önce hiç böyle bişey olmamıştı hep tek çizgiydi şimdi olunca heyecanlandım yarın tekrar yapıcam bakalım inşallah hemen çıkar![]()
Ooo şahaneeeeYanlismis o bilgi canım benim 5 6 saat sonra çıktı ve hamileydim![]()
Tebrik ederim hamile sinEvet öyleymişte daha önce hiç böyle bişey olmamıştı hep tek çizgiydi şimdi olunca heyecanlandım yarın tekrar yapıcam bakalım inşallah hemen çıkar![]()
Hadi ya daha çok ümitlendim şimdiYanlismis o bilgi canım benim 5 6 saat sonra çıktı ve hamileydim![]()
Bende daha önce hiç görmemiştim bakalım devam edicem yapmayaİnşallah gonlunuze gore olur benim negatif testlerde saatler geçse de ikinci Çizgiyi hic gormedim pozitif te ise hemen silik cizgi çıkmıştı
Bilmiyorum çocuk bekleyen biri olarak hamile birinin mutluluğuna sahit olmak beni çok mutlu ediyor ki inşallah kucağına da alırsın en kısa zamandaOoo şahaneeee![]()
+1Resmini.atarsanız daha yardımvı olabılırız
Tabi orasıda var hayırlısı artıkBirebir yaşayan biri olarak söylüyorum kan testi İle desteklenmediği sürece büyük üzüntüye yol açabilir. Şahsım bir sene öncesi iki saat sonra beliren hayalet çizgiyle hamile olduğunu sanıp eş dost grubuna "kızlarrr bu ne demek sizce yeaaa" diyip ertesi gün kan testi negatifliğiyle herkesi engelleme uzaklara kaçıp gitme fikirleriyle doldum taştım. Beş liralık testlerdense hele ki hiçbir şekilde on dkka sonraki sonuca Güvenmeyin derim... umarım yanılgı testin geç pozitif vermesidir ve hamilesinizdir
![]()
Ben bu halde görüyorum bahsettiğiniz çizgiyi hayırlı olsun inşallah vardırFotoğrafta hiç belli olmuyo ki o kadar silik çünkü![]()
Ay hadi inşallahBende de öyleydi . Önce tekti .. çöpe atıp , temizlik yaptım . Çöpü boşaltırken tekrar alıp baktım . Hayali bir çizgi vardı hatta eşim yok ya kendi çizgisi filan dedi . 2 gün sonra tekrar yaptım , çizgi koyulaşmıştı ve hemen belirdi :)
Bebeğim şu an 8 aylık oldu bile ! :)
Bence siz de tekrarlayın 2 gün sonra .
Darısı başınıza![]()
Aminn inşallahBen bu halde görüyorum bahsettiğiniz çizgiyi hayırlı olsun inşallah vardır![]()