Saatler sonra koyu çizgi

rock4eva

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
159
227
303
İstanbul
Merhaba öncelikle, adet günüme 2 gün var, dün test yaptım kızlar ilk bi şey görmedim, akşam tekrar baktığımda bayağı koyu bi çizgi gördüm, tekrar test yaptım bi şey çıkmadı (bu sabah da çıkmadı) ama çok sıvı almıştım, böyle olup hamile olan var mı aranızda? Ayrıca kasıklarımda ara ara batma var. Nasıl böyle olur anlamadım, bildiğiniz kırmızı ikinci çizgi var testte, hala da duruyor, acaba çok mu yeni??

Lütfen başından geçenler varsa yorum yapabilirler mi?

Benim başıma geldi. Hamile değildim. Gerçi çok koyu değildi, ama bariz çizgi vardı. Ama böyle olup hamile olan da okudum burada. Yaptığınız testlerin hepsi aynı marka mıydı?

Evet hepsi laboquick, cevapladığınız için teşekkür ederim, kırmızı rengi bariz belli, evde olsam atardım, sonucu bildiririm.

Bnm başıma geldi, hamilesin tebrikler yazan arkadaşlar oldu testin cizgisine gore tabii. Sonuc negatif adet oldum. Hatta o cizgiden sonra yaptığım tum testler negatifti. Bence saatler sonra cikan cizgiyi hic kaale alma cnm

Benimde başıma geldi ama değildim biraz pisikolojik olabilir adet öncesi batmalar yaşanabilir 3 test yapmışsınız bide bence yok bsiey

Saatler sonra koyulaşan çizgiyi dikkate almayın testin üstünde de yazar.

Benim başıma geldi ve hamileyim saatler sonra çıkan çizgiye bende inanmıyordum ama hamileyim tabi siz testi tekrarlayın testi sabah 10 gibi yaptm evden çıktım negatifti öğlen 2 de geldim ve 3 gibi aklıma geldi ama testte gölge gibi çizgi vardı ertesi sanahsabah yaptım dahada belirgindi o gün kan verdim 12 çıktı değerim

Hepinize teşekkürler, dün adet olmam gerekiyordu, hala olmadım, göğüslerim şiş ama o adet öncesinde de oluyor, bu sabah yaptığım testte negatif, anlamadım ama hamile olduğumu sanmıyorum, şimdiye çıkardı yoksa.

Haber vereceğimi söylemiştim, bu sabah adet oldum 4 gün gecikmeden sonra. Korunmayı bırakınca böyle gecikmeler normal mi acaba, bilgisi olan var mı? İlaç kullanmıyordum.

Haber vereceğimi söylemiştim, bu sabah adet oldum 4 gün gecikmeden sonra. Korunmayı bırakınca böyle gecikmeler normal mi acaba, bilgisi olan var mı? İlaç kullanmıyordum.
Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin canım. Gecikmeler normal benimde hiç şaşmayan adetim 2 gün bazen 4 gün sarkıyor, stres etkiliyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…