Benim başıma geldi. Hamile değildim. Gerçi çok koyu değildi, ama bariz çizgi vardı. Ama böyle olup hamile olan da okudum burada. Yaptığınız testlerin hepsi aynı marka mıydı?Merhaba öncelikle, adet günüme 2 gün var, dün test yaptım kızlar ilk bi şey görmedim, akşam tekrar baktığımda bayağı koyu bi çizgi gördüm, tekrar test yaptım bi şey çıkmadı (bu sabah da çıkmadı) ama çok sıvı almıştım, böyle olup hamile olan var mı aranızda? Ayrıca kasıklarımda ara ara batma var. Nasıl böyle olur anlamadım, bildiğiniz kırmızı ikinci çizgi var testte, hala da duruyor, acaba çok mu yeni??
Lütfen başından geçenler varsa yorum yapabilirler mi?
Benim yaptığım testler de laboquikti.Evet hepsi laboquick, cevapladığınız için teşekkür ederim, kırmızı rengi bariz belli, evde olsam atardım, sonucu bildiririm.
İnşallah doğru sonuçtur.Evet hepsi laboquick, cevapladığınız için teşekkür ederim, kırmızı rengi bariz belli, evde olsam atardım, sonucu bildiririm.
İnşallah doğru sonuçtur.
Benim de başıma geldi hamile değildim..
inşallah siz hamilesinizdir.
Bnm başıma geldi, hamilesin tebrikler yazan arkadaşlar oldu testin cizgisine gore tabii. Sonuc negatif adet oldum. Hatta o cizgiden sonra yaptığım tum testler negatifti. Bence saatler sonra cikan cizgiyi hic kaale alma cnmMerhaba öncelikle, adet günüme 2 gün var, dün test yaptım kızlar ilk bi şey görmedim, akşam tekrar baktığımda bayağı koyu bi çizgi gördüm, tekrar test yaptım bi şey çıkmadı (bu sabah da çıkmadı) ama çok sıvı almıştım, böyle olup hamile olan var mı aranızda? Ayrıca kasıklarımda ara ara batma var. Nasıl böyle olur anlamadım, bildiğiniz kırmızı ikinci çizgi var testte, hala da duruyor, acaba çok mu yeni??
Lütfen başından geçenler varsa yorum yapabilirler mi?
Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin canım. Gecikmeler normal benimde hiç şaşmayan adetim 2 gün bazen 4 gün sarkıyor, stres etkiliyor ister istemezHaber vereceğimi söylemiştim, bu sabah adet oldum 4 gün gecikmeden sonra. Korunmayı bırakınca böyle gecikmeler normal mi acaba, bilgisi olan var mı? İlaç kullanmıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?