Saatler Sonra Silik Çizgi

BayanPinpirik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
441
707
103
Gerçi kutuda yazıyor 10 dk sonrası için yanlış sonuç verir diye ama ümit dünyası çift çizgisi saatler sonra oluşupda hamiş olan var mı acaba bu ikinci çizgi gerçekten hemen oluşuyor mu

Gerçi kutuda yazıyor 10 dk sonrası için yanlış sonuç verir diye ama ümit dünyası çift çizgisi saatler sonra oluşupda hamiş olan var mı acaba bu ikinci çizgi gerçekten hemen oluşuyor mu
Canım bende dün yaptım 10 dakikadan sonra yanlış sonuç veriyor ama belki de vardir bi test daha yapmayi denedin mi?

Bence olabilir çünkü ben ne kadar beklesemde çift çizgi çıkmadı:)

Benimde 3 ay önce böyle bir sıkıntım olmuştu testler ilk etaotey hep negatif çıkıyordu . Yarım saat sonra pozitif çıkıyordu hep böyle gitti hamile değilim demekki dedim sonra 1 ay sonra düşük yapınca hamile olduğum anlaşıldı. O yüzden dikaktli olmakda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…