• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saatlerce tartışmak ve tartışmak....

Teşekkür ederim canım kavgamızın nedeni o gün benim oruç tutmamam dı akşam sahura kalkamıştım dalga geçer gibi konuştu benle .Ramazanın ilk gününden beri kahrını çekiyorum o gün patladım sanane dedim benim oruş olmamamdan Allaha hesabını ben verecegim sen değil o gün birbirimize girdik bu yüzden.
Bi de bu bakis acisina deli oluyorum gercekten,
Kazmanın biri de önceki gece bana benzer birşey söyledi namazla ilgili. Bugün ölüp gitsen ahirette işin zor filan dedi hadsiz :sinirli:
Tutarsanız da kendinize, tutmazsanız da. Böyle bir konuda bu kadar çok söyleyecek şey bulması gerçekten çok korkutucu :(
Allah yardımcınız olsun tüm kalbimle söylüyorum.

Onlar oyle diye siz kalitenizden odun vermeyin.boyle giderse bu evliliginizde bosanmaya gider.umarim cozersiniz
Ah canım ah kalite maalesef bazı ailelelere yaramıyor biz kendi halimizde bir aileyiz kıymet sahibi olmadı agırbaşlı ve sessiz olmak.böyle daha iyi anlaşıyorum onlarla ben dışarıda yine hanımefendiyim.

Bi de bu bakis acisina deli oluyorum gercekten,
Kazmanın biri de önceki gece bana benzer birşey söyledi namazla ilgili. Bugün ölüp gitsen ahirette işin zor filan dedi hadsiz :sinirli:
Tutarsanız da kendinize, tutmazsanız da. Böyle bir konuda bu kadar çok söyleyecek şey bulması gerçekten çok korkutucu :KK43:
Allah yardımcınız olsun tüm kalbimle söylüyorum.
Onlar cenneti garantilemiş ya kesin olarak bizi düşünüyorlar artık.İçimizdeki imanı ve Allah sevgisini bileydiler eger böyle laf edemezlerdi zaten.

Aynı benim eşim insanın dengesini bozar sonra sen başlattın olur anlatamazsın anlayamazsın kendini tanıyamazsın kendinden nefret edersin tanıdığun güne küfredersin tek çözüm boşanmak olur onu da bi türlü hayata geçiremezsin ama bigün biteceğini bilip beklersin

Onlar cenneti garantilemiş ya kesin olarak bizi düşünüyorlar artık.İçimizdeki imanı ve Allah sevgisini bileydiler eger böyle laf edemezlerdi zaten.
Bu konuda çok üzgünüm zaten, o yüzden konunu trollemek istemiyorum canim. Belki polemiğe çevirenler olur.

Tek söyleyebileceğim, tüm kalbimle Allah sana sabır, güç versin inşallah :KK200:

Aynı benim eşim insanın dengesini bozar sonra sen başlattın olur anlatamazsın anlayamazsın kendini tanıyamazsın kendinden nefret edersin tanıdığun güne küfredersin tek çözüm boşanmak olur onu da bi türlü hayata geçiremezsin ama bigün biteceğini bilip beklersin
Sen boşandın mı peki ömrünü yiyor böyleleri.

Biraz da bu yzuden rahat davraniyor olabilir mi? Bu tarz davranislarin evlilikleri bitirebilecegini idrak etmiyor bence
Bunu çok güzel algılatırım ben de netice olarak insanım ve dogal olarak birgün patlarım kaldıramam.Çok söyleme arsız edersin, aç bırakma hırsız edersin demişler.

Mrhaba arkadaşlar beni tanımayanlar için belirteyim Evli ve 3 cocuk annesiyim bu benim 2. evliliğim.Eşim tartışmayı çok seviyor.Çok agır konuşuyor tabi ki bende alttan alamıyorum dolayısı ile tartıştıkça tartışıyoruz.Tabi oruçta cok etkiliyor fakat benim eşimde nasıl ciğer var ben şaşırıyorum.İnsanı çıldırtıyor sonra nasıl susabilir ki insan.2 gün önce felaket bir tartışma yaşadık ki birikim vardı patladım susmak nedir bilmedi ikimizde barut gibiydik .Nereye kaçtıysam tartışmak için oraya geldi arkamdan ki kendimi bir yerlerden aşagıya atacak durum geldim artık.Annemde ikide bir bana sus diyip duruyordu her zaman eşimi kayırıyor olay boşanmaya gitmesin diye artık çıldırdım baktım susmuyor polisi aradım bu sefer kedicik gibi oldu.Annem de olaya karıştı.Polise evin adresini veremedim sinirden hatırlayamadım bile. Uzaklaştırma verdirecektim artık işin içinden çıklmaz hal aldı olaylar.Sizde de bu tür tartışmalar oluyor mu arkadaşlar yoruldum ya:/
Allah kolaylik versin aynı annem. Balkonda bile çıkıp bağırır çağırır herkes onu dinler. Mümkün değil susturmak

Bizde çok sık olmasa da tartışınca en son eşim evden gider siniri geçince gelir eskiden ben uzatirdim şimdi bosveriyorum çoğu şeyi ama söylüyorum neye kizdigimi hele ki hakliysam zaten yandı :KK70: ama polisi arayacak kadarsa bilemedim Allah yardımcın olsun

Çok konuşuyor diye mi polisi aradınız? Yoksa fiziksel bir kavga nedeniyle mi? Tam anlayamadım o kısmı..

Bizim senede ortalama iki büyük kavgamız olur :KK53: Ufak tefek didişmeleri saymıyorum. Hadi onlara da 10 günde bir diyelim. Ben sinirlenince uzaklaşırım o konuşup hemen oracıkta çözmek ister. Halbuki benim zamana yaya yaya atacak triplerim vardır. Kavga etmenin üslubu konusunda bile evrilmek lazım. Bazen onun istediği gibi bazen de sizin istediğiniz şekilde kavga edin. Kavga etmek, tartışmak normal. Önemli olan polis çağıracak raddeye gelmemek.

Boşanmayı herşeyfen çok istiyorum ama bi aptallık var bende kitleniyorum o konuda bekliyorum ne zaman beni delirtip 8 yılın intikamını alacağım diye hayırlısı kader diyemezsin sen kendin ettin modunda yaşıyorum
bende sen gibiyim patlamaya hazır bomba ben adam ettim yine onu azıcık

Çok konuşuyor diye mi polisi aradınız? Yoksa fiziksel bir kavga nedeniyle mi? Tam anlayamadım o kısmı..

Bizim senede ortalama iki büyük kavgamız olur :KK53: Ufak tefek didişmeleri saymıyorum. Hadi onlara da 10 günde bir diyelim. Ben sinirlenince uzaklaşırım o konuşup hemen oracıkta çözmek ister. Halbuki benim zamana yaya yaya atacak triplerim vardır. Kavga etmenin üslubu konusunda bile evrilmek lazım. Bazen onun istediği gibi bazen de sizin istediğiniz şekilde kavga edin. Kavga etmek, tartışmak normal. Önemli olan polis çağıracak raddeye gelmemek.
ama ben saatlerce kavga etmek istemiyorum yıldır bu şekilde büyük kavgalar ediyor benimle fiziksel şidddette vardı zamanında o yüzden artık tartışmaya bile tahammül edemiyorum

Bizde çok sık olmasa da tartışınca en son eşim evden gider siniri geçince gelir eskiden ben uzatirdim şimdi bosveriyorum çoğu şeyi ama söylüyorum neye kizdigimi hele ki hakliysam zaten yandı :KK70: ama polisi arayacak kadarsa bilemedim Allah yardımcın olsun
çatlatıyor beni hakaret ediyor saatlerce 1 kelime söylüyorsam 10 misli dönüyor bana düşün.

Back
X