Çocuk Hastalıkları saatlerce uyumayan bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gul_cann

bu da geçer ya hu
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
959
685
358
slm arkadaşlar benim 1 aylık bebeğim var uyandıgı zaman 3 4 saat uyumuyor uyuyuncada uykuya dalması çok zor oluyo habire uyanıp duruyo tam uyudu deken açıyo gözlerini hallbuki küçük bebek uyuyup durması lazım bu saatlerce bakıyo gözleri kızarıyo iyice ne yapsam uyutamıyorum emziriyorum gazını çıkarıyorum yinede uyumuyo tecrübeli annelerden yardım istiyorum böyle bi durum yaşayan var mı

Aynı durum bende de var saatlerce uyumuyor uyumadıgı saat sayısı 10 saati buluyor ara ara 10 ar dk kestiriyor tamam nedendir başına gelen biri varsa yazarsa sevinirim ben de

Hafif de olsa kundak yapıyor musun? Yüzünü tülbentle örtmeyi de deneyebilirsin. Işıktan da olabilir.

Kundakta yapıyorum direniyor uyumamak için esniyor ama hep evin içinde gezdireyim istiyor artık uykusuzluk başına tak edince anca uyuyor ne yapacağımı şaşırıyorum tlfdan saç kurutma sesi açıyorum bazen onda uyuyor kapatıyorum sesi yine uyanıyor

Camım tavana salıncak kur en rahatı öyle hem güzel uyursa ıyanımca Mutlu olur ben bir sene öyle yaptım sonrada kend kendi ne uyumayı öğrettim şükür hiç sıkıntı yaşamadım

Aynı durum bende de var saatlerce uyumuyor uyumadıgı saat sayısı 10 saati buluyor ara ara 10 ar dk kestiriyor tamam nedendir başına gelen biri varsa yazarsa sevinirim ben de
Benimki buyuk cisini yapamiyordu galiba o yuzden uyumuyodu dr bi surup verdi simdi biraz daha rahatiz

Benimki buyuk cisini yapamiyordu galiba o yuzden uyumuyodu dr bi surup verdi simdi biraz daha rahatiz
Kaç günde bir yapıyordu bizimki de 2 günde bir yapıyor ama zar zor gün boyu ıkınıyor kimi zaman ağlıyor yapamayinca ilacın adını verir misiniz bizim de drmuz kaç tane ilaç yazdı ama pek fayda etmedi sorarım Dr a uygunsa yazar

Kusura bakma cevap veremedim benim bebegimde 2 gun falan yapmiyodu ve cok ikiniyodu hatta catlak b ile olustu poposunda surubun adi tribudat simdi rahat yapiyo cok sukur ikinmasida gecti uykuyada daha rahst daliyo Inşallah senin bebegindede ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…