• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saba Tümer'le Bugün Show Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.619
773
39
CNN TÜRK'ün en çok reyting alan programlarından birini yapan Saba Tümer, kanaldan ayrıldı.

Saba Tümer yeni yayın döneminde Show TV'de olacak. Ve Tümer, gündüz kuşağında program yapacak. Ayrıca haftada bir akşam da Saba Tümer'le Bu Gece isimli bir program yapacak.

TV'leri acabilirmiyiz ? Su anda konu oldukca guzel .....

Asıl şimdi açın:)70-80 li yıllara ait 7 sanatcı.Çok güzel:).Selçuk Ural,Nil Burak,Gökben,Berkant,İskender Doğan,Semiha Yankı,

gülüşü cok samimiyetsiz geliyor bana cok yapay
eski tadı kalmadı programın,saba tümer yurtdısına cıkıcakmış zaten
​

başlarda saba tümeri çok severdim şimdilerde zoraki gülüyor sanki çok abartıyor sevmiyorum artık:19:

sabanın at gbi gülmesine sinir oluyorum .komik bişey olsada gülüyor olmasada .eee genelliklede olmuyor .sabanın agzı kulaklarında herseferinde:ssz::ssz::37:

adam orda birşeyler anlatıyor...değil mi saba diyor...sabanın cevaba bakarmısın : hocam pardon ben o sırada başka birşey dinliyordum ne demiştiniz...yaşar nuri de ne sabırlı adammış.

saba proğram mı sunuyor ne yapyor anlamadım..önceden severdim...şuanda itici geliyor..çok büyük saygısızlık hem proğram yapıyor hemde saçma sapan dudağını büzüyor sünüyor esniyor geriniyor..sabah uyanamıyormu nedir anlamadım...aklı başka yerlerde proğram yapıyor ..acaba izleyici kitleyi saf mı sanıyor ..önemsemiyor herhalde proğramı sanki kadını zorla getirmişler....

adam orda birşeyler anlatıyor...değil mi saba diyor...sabanın cevaba bakarmısın : hocam pardon ben o sırada başka birşey dinliyordum ne demiştiniz...yaşar nuri de ne sabırlı adammış.

saba proğram mı sunuyor ne yapyor anlamadım..önceden severdim...şuanda itici geliyor..çok büyük saygısızlık hem proğram yapıyor hemde saçma sapan dudağını büzüyor sünüyor esniyor geriniyor..sabah uyanamıyormu nedir anlamadım...aklı başka yerlerde proğram yapıyor ..acaba izleyici kitleyi saf mı sanıyor ..önemsemiyor herhalde proğramı sanki kadını zorla getirmişler....

tamamen katılıyorum bir süre izledim resmen konukla dalga geçiyor ukala bir tavrı var :36:

oooff bu kadının biri boğuyormuşçasına kahkahaları da milleti enayi yerine koymaları da sıktı valla
eskiden cnntürkte gece yapıyodu programı onu bile daha çok izliyodum bu ne şimdi gündüz kuşağında diye iyce şaşırdılar
:31:

Başka bir kanalda gece yaptığı bir program vardı,o zamanlar iyiydi.Ama son zamanlarda iyice şımardı ve çok saygısız gerçekten.Konuklara karşı özellikle çok saygısız.İkide bir olmadık şeylere gülmesi de çok itici.Eskiden samimiydi.Şimdi sevimsiz biri oldu çıktı.

program biticekti zorla devam ettiriryorlar
show zaten 7/24 pis yediliyi veriyor
bunu nasıl atlamışlar bitirmemişler anlayamıyorum
saba tümer sözleşme imzaladı herhalde
cuma günleri yaşar nuri öztürkü alıyorlar yayına
saba tümer sürekli konuya magazin katmaya çalışıyor
en son adamın nişanladığını itiraf ettirdi
açık saçık oturuyor karşısında söylenenleri ciddiye almıyor
devamlı kendini anlatıyor bla bla...

Back
X