Kendimce dert ettiğim bir problemim var. Şunu belirteyim ilk olarak, kıskanç yada kısıtlayan bir insan değilim. Fakat erkek arkadaşım bir adet edindi. Neredeyse haftada 3-4 gün gece 12de çıkıp sabaha doğru 4de eve geliyor. Nerede diye sorarsanız seyyar köfte ekmekçiler var ya. Arkadaşı sahibi..orada 4-5 saat oturup muhabbet ediyorlar. Bir de yemek yiyorlar tabi. Yalan söyleme ihtimali yok çünkü ben söylemeden fotoğraf atıyor. Çünkü gecenin körü dışarıda olduğu için çok merak ediyorum. Ki atmasa bile güvenim sonsuz, yalan söylemeyeceğine eminim.
Bunu tatlı dille söyledim. “Gecenin körü dışarıda olman hoşuma gitmiyor en azından 1-2 gibi dön” dedim. Ve abartıyor durumuna düştüm tavırlandı. Sizce de gerçekten çok mu saçma düşünüyorum? Bir de uyumayıp 4e 5e kadar bekliyorum dengem şaştı zor duruyorum, içim rahat etmez çünkü sağ salim eve girdiğini duymadan. Bir iki arkadaşınında laubaliliklerin sevmiyorum hiç. Çok ama çok rahatsızım bu durumdan. Hadi haftada 1 olsa neyse.. yada gündüz istediği yere gitsin.. Gittikleri yerde köhne.. it kopuk illa ki vardır o saatlerde.
Objektif yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Haksızsam lütfen yazın kendimi anlayım bende. Yada bana hak veriyorsanız nasıl bir konuşma yapmalıyım? Çok sağolun şimdiden.