Sabah 4e kadar dışarda olmak.

withamelie

☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
56
160
8
umlarınıza çok ihtiyacım var. Haksızsam lütfen yazın kendimi anlayım bende. Yada bana hak veriyorsanız nasıl bir konuşma yapmalıyım? Çok sağolun şimdiden.

Gece vardiyasında çalışıyor. 4-12... Öğlene kadar uyuyor. Soranlar için yazıyorum

Son düzenleme:
Bir konusmayla szi anlıyacagnı sanmam kendi düsünmesi lazm vede dediginz gbi it kopuk cogaldi örnekleride hergün tvde görüyorz ama bu konuda kendi düsünup uygulaması lazm sizi pek dinleyecgni sanmıyorum

Arkadaşı gece çalıştığı için gitmesi normal geldi bana.
Bence böyle zamanlarda yapılması gereken karşı taraf ne yapıyorsa aynı şeyi yapmak.
Mesela siz teyzenize gidebilirsiniz. Ona da akşam saatleri dondurma yemeye cikacaginizi yazarsiniz. Merak etme teyzem de bizimle vs vs.. gecenin bir korü eve vardiğinizi söylediğinde sizinle kavga mı edecek yoksa 'tamam meleğim,ben de koftecideyim işte. Hadi iyi geceler' mi diyecek?
O sana nasıl davranacaksa sen de ona öyle davran, bence.
Benim mesela erkek arkadaşlarım birileriyle dışarda içmeme asla laf Edip surat asmazlar. O yüzden sıra onlara gelince bana da 'afiyet şeker olsun' demek düşer. Ama onlar bana laf Edip gecemi zehir etselerdi alkol kadehini rüyalarında anca görürlerdi

Ee güveniyorsan bu durum seni rahatsız etmemeli .Aynı evin içinde yasamiyorsaniz sen neden o saate kadar bekleyip kendini yıpratıyorsun.

Başına bir iş gelecek diye endişeleniyorum. Gittiği taraf pek tekin değil, serseriler zaten sokakta oluyor o saatlerde. Bir de gecenin körü hep dışarda olması beni rahatsız ediyor, normal değilmiş gibi düşünüyorum. Yorumunuz için çok teşekkür ederim

İşi gücü yok mu orada sabahlıyor? Ertesi gün ne yapıyor?:KK57::KK57:

Ayrıca o keyfine bakarken siz niye uykusuz kalıyosunuz?

O sizi dinlemiyosa gidin uyuyun bence.

1-2 de girmekle 4-5 de girmek arasındaki fark nedir?
hani pavyonda falan olsa tamam kızmakta haklısın derdim de köftecideymiş. o saate kadar ne yapılır köftecide o da ayrı konu.

Bir ilişkiniz olması veya evli olmanız karşınızdaki insanın hayatına bu kadar yorum yapma hakkı vermez bana kalırsa.İlişkiden beklentiniz ne veya ilişki tanımınız ne bilmiyorum.Ama ben o saatte dışarıda olduğumda karşımdaki insan bana bu şekilde müdahale edemez.Edemez diyorum çünkü benim çizgim bellidir.

Şunu da belirteyim artık okullar kapandı.Şu başlığı ilk okuduğumda acaba bizim arkadaşlardan birinin kız arkadaşı mı diye düşündüm.Okul bitti biz de tüm yılın stresini dışarıda atıyoruz.Bence siz de takılın erkek arkadaşınıza.O saatlerde yapılan muhabbet ayrı güzel

Bence sen onun annesi değilsin . Bırak sevgilin istediği gibi takılsın zaten sana uymuyorsa ayrıl yani daha uyumlu bi ilişki yaşayacağın kişi elbet çıkar geniş dünyayı kendinize dar etmeyin

Vallahi bence çok normal tavrınız. Benimde abim var, babam var, eşim var. 1 gece eve 3te 4te geldiklerini bilmiyorum. Keyifse keyif, eğlenceyse eğlence. Haftanın 4-5 günü 5 saat aynı adamla ne konuşur insan? Düzeni olmayan, geceyi gündüz-gündüzü gece yapan insanlarıda hiç sevmem. Bu benim ilişkimde büyük bir sorun olur, değişmezse de ilişkim biterdi.

Eşimin okul hayatı çok yoğundu zor bir bölümden mezun sevgiliyken o kadar rahat geniş dünyayı umursamaz bi insandı ki hayatı burnumdan getirdi desem yeri yani ha ne mantıklı devam ettim onu da bilmiyorum nasipmiş demekki diyorum başkasında görsem bu adamdan eş olmaz diyeceğim şekildeydi memlekete geldiğinde ilk gece evde sonraki her gece arkadaşlarıyla dışarda hemde 10 gibi falan çıkıp sabah namazından sonra gelirdi eve zaten üniversite okudğu şehirdeyken takip bile edemiyordum ben uyuyor zannettiğim çoğu zmaan bile dışarıda olduğunu ya alakasız şekilde bişeyden yada başka zamanki muhabbetinden öğreniyordum. Evlilkten önce yaklaşık 4 yıllık bi sevgilik dönemi oldu hep böyleydi sonra canıma tak etti baktım olmayacak açıkca konuştum sen bu şartlarda venim evlenebileceğim bi adam değilsin ama mesele sadece gece çıkması falan değildi yaşam hayat falan filan aile hayatlarımız biraz benzese de yaşantısıyla ortak hiç bi yanımızyoktu nerdeyse boşuna uzatmanın anlamı yok diye üniversite son sınıfta ayrılmayı net bi şekilde dile getirdim (ama gerçekten 3 yıldır bağlanmışm körkütük seviyorum ilk sevgilim neredeyse ilk elini tuttuğum kişi falan olması beni daha da bağlıyo) yok ben böyle bi evlilik istemiyorum bende senin gibi düşünüyorum falan dedi bi şekilde ikna etti ama benim ki cahil cesareti ikna oldum 5 yıl civarı oluyor evliyim ilk 1,5 2 sene beni bayağı zorladı ama bende çok nettim çok yoruldum falan ama şimdi haftada bir çıkıyor 12 yi geçmiyor berde olduğunu kesinlikle biliyorum ve karışık ortam değil üniversitedeyken memelekete gelince bu ekibiyle hergece sabahlardı şimdi onlar aynı şekil devam eşim 12 de evde ama çok zor oluyur tabi siz kısıtlarken düzeltmeye değiştirmeye çalışırken o da sizi kısıtlayıp değiştiriyor sabrım sınırsız diyorsanız uğraşın ama sevgiliyken zor bunkadar karışmanız sözünüzü geçirebilmeniz

Bazen böyle zamanları oluyor ne yazık ki. Ben size hak veriyorum ama onlar bizim gibi düşünmüyor. Ben çocuk muyum algısına kapılıyor çoğu. Ama geçici bir şey bu öyle düşünün alışkanlık haline getirmeyecektir bir süre sonra kendisi de sıkılacaktır mutlaka. Sabredin :KK43:

Gece saat 1-2 guvenli ama saat 3 ve 4 arasi it kopukluk saati mi?
Bana cok anlamsiz geldi bu diretmeniz. Hayir birlikte yasiyor olsaniz anlayacagimda ayni evde yasamiyorken eve git eve git olayi nedir? Evde ne var?
Annesi gibi davranmak cok sevmek degil.

Siz niye 4e 5e kadar yatmıyorsunuz ne gerek var

Yatın uyuyun başına bir iş gelirse de o saatte itin kopuğun olduğu bir muhitte olmak kendi seçimi sonuçta

Kendimce dert ettiğim bir problemim var. Şunu belirteyim ilk olarak, kıskanç yada kısıtlayan bir insan değilim. Fakat erkek arkadaşım bir adet edindi. Neredeyse haftada 3-4 gün gece 12de çıkıp sabaha doğru 4de eve geliyor. Nerede diye sorarsanız seyyar köfte ekmekçiler var ya. Arkadaşı sahibi..orada 4-5 saat oturup muhabbet ediyorlar. Bir de yemek yiyorlar tabi. Yalan söyleme ihtimali yok çünkü ben söylemeden fotoğraf atıyor. Çünkü gecenin körü dışarıda olduğu için çok merak ediyorum. Ki atmasa bile güvenim sonsuz, yalan söylemeyeceğine eminim.

Bunu tatlı dille söyledim. “Gecenin körü dışarıda olman hoşuma gitmiyor en azından 1-2 gibi dön” dedim. Ve abartıyor durumuna düştüm tavırlandı. Sizce de gerçekten çok mu saçma düşünüyorum? Bir de uyumayıp 4e 5e kadar bekliyorum dengem şaştı zor duruyorum, içim rahat etmez çünkü sağ salim eve girdiğini duymadan. Bir iki arkadaşınında laubaliliklerin sevmiyorum hiç. Çok ama çok rahatsızım bu durumdan. Hadi haftada 1 olsa neyse.. yada gündüz istediği yere gitsin.. Gittikleri yerde köhne.. it kopuk illa ki vardır o saatlerde.

Objektif yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Haksızsam lütfen yazın kendimi anlayım bende. Yada bana hak veriyorsanız nasıl bir konuşma yapmalıyım? Çok sağolun şimdiden.
Erkek arkadasiniz calismiyomu nasil okadar disarda kaliyo hangi ara uyuyo.eger arkadasi hep gece calisiosa arada yanina gtmek istemesi normal.cok guveniyosaniz guven sorununuz yoksa neden bu kadar rahatsz oldunuz?ayrica erkek adam o kendini koruyabilecek yasta

Benim hoşuma gitmez önemserim çünkü aile hayatının benimsenmesi gerektiğini düşünürüm. Bide şimdiden alışırsa evlenince de ister bence alışmadan kesmeli. İşe falan gitmiyor mu bu adam?

Benim hoşuma gitmez önemserim çünkü aile hayatının benimsenmesi gerektiğini düşünürüm. Bide şimdiden alışırsa evlenince de ister bence alışmadan kesmeli. İşe falan gitmiyor mu bu adam?

Bende sizin gibi düşünüyorum. Gündüz vakti olduğunda istediği kadar dursun gezsin. Ama gece 4-5 bana çok abartı geliyor. İşe gidiyor tabi ki. Ama şuanlık vardiyası 4-12 şeklinde. Öğlene kadar uyuyor.

Bende sizin gibi düşünüyorum. Gündüz vakti olduğunda istediği kadar dursun gezsin. Ama gece 4-5 bana çok abartı geliyor. İşe gidiyor tabi ki. Ama şuanlık vardiyası 4-12 şeklinde. Öğlene kadar uyuyor.
Siz de benim gibisiniz. Ben sevgilime gece 4 e kadar oturmayı film izlemeyi alışkanlık haline getirdiği dönem bile başının etini yemiştim bırakana kadar. Sonra öğlene kadar uyuyor okula falan gelmiyordu ve sorumsuz erkeği hiç ama hiç sevmem.

Bilmiyorum çok önemli bence bi adamın gece hayatı olmamalı. 4 lere kadar olmamalı hele de. 1 2 bile geç hani nadir olması kabul edilebilir şeyler ama 4 nedir? O saatte sokakta iti olur uğursuzu olur içki içeni sarhoş araba kullananı olur.
Alışkanlık olmasına bence izin vermeyin. Ayrılın demiyorum ama ikna edin doğru olmadığını anlatın yani bu adam yarın bi gün evlenince 4lere kadar sokakta dursa boşanma sebebi çünkü.

Back
X