• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah 5 'te ölum haberi ;(

Benim de 10 yıl oluyor öyle acı bir telefon çalalı. Hala münasebetsiz saatte çalan telefondan irkilirim. Bazı şeyleri atlatmak zor. Ama endişeyle ömrü ziyan etmek de doğru değil.

Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sağlık ve uzun ömürler versin inşallah. Kötü düşünceleri kafanızdan atın. Hayat kısa gördüğünüz gibi, tadını çıkararak ve hala yanımızda olanların varlığına şükrederek yaşamak lazım.

Başınız sağolsun. Bende babaannemi kaybettiğimi gece çalan telefonla öğrenmiştim. Bir süre gece yatarken telefonumu kapattım. Sanki yine çalacak kötü bir haber alacakmışım gibi gelirdi. Zaman geçtikçe bu korkum da geçti.

Allah gani gani rahmet eylesin amcan dahil tüm ölmüşlerimizin mekani cennet olsun Alah merhametiyle muamele etsin bolca dua et...

Aynısını çekirdek ailem içinde yaşadım.. hala kabusumdur gece telefon çalması.. uzun bi süre her çalan telefonda panik atak belirtileri yaşadım.. geçiyor zamanla.. allah sabır versin..

Başınız sağolsun, Allah sabır versin. 2000’de bir gece yarısı aldık biz de dedemin ölüm haberini, o gün bu gündür gece çalan telefonlarda yürepim ağzımda kalkarım kötü bir şey oldu diye. allah kalanlara sağlık sıhat versin.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin :KK43: Çok zor bizde dedemin ölüm haberini telefonda almıştık ondan sonra ansızın çalan her telefonu korkarak açarım sanki bir şey olmuş gibi hele geç vakit arayanlara sinir olup kızarım :işsiz:

Back
X