B bzeynep0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2020 525 347 53 10 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #1 2 ay geçti hamilelikte, ara ara sarı akıntım oluyodu doktor normal dedi ama bugün öyle bi ağrıdan sonra anlamadım neden öyle yoğun geldiğini. Böyle oluyor mu size de?
2 ay geçti hamilelikte, ara ara sarı akıntım oluyodu doktor normal dedi ama bugün öyle bi ağrıdan sonra anlamadım neden öyle yoğun geldiğini. Böyle oluyor mu size de?
Nosking Twin mom Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 12.655 28.864 528 10 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #2 Doktora mi yazsanız acaba? Benim de agrım oluyor rahim büyüdüğü için normal demişti doktor ama ağrı geçmiyorsa ciddi bir şey olabilir
Doktora mi yazsanız acaba? Benim de agrım oluyor rahim büyüdüğü için normal demişti doktor ama ağrı geçmiyorsa ciddi bir şey olabilir
B bzeynep0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2020 525 347 53 10 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #3 Nosking .!.: Doktora mi yazsanız acaba? Benim de agrım oluyor rahim büyüdüğü için normal demişti doktor ama ağrı geçmiyorsa ciddi bir şey olabilir Genişletmek için tıkla... Yok ağrı şimdi geçti ama sabahki ağrı diğerleri gibi değildi, tam adet olacakmış gibiydi. Sizin de böyle mi ağrılarınız acaba
Nosking .!.: Doktora mi yazsanız acaba? Benim de agrım oluyor rahim büyüdüğü için normal demişti doktor ama ağrı geçmiyorsa ciddi bir şey olabilir Genişletmek için tıkla... Yok ağrı şimdi geçti ama sabahki ağrı diğerleri gibi değildi, tam adet olacakmış gibiydi. Sizin de böyle mi ağrılarınız acaba
Nosking Twin mom Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 12.655 28.864 528 10 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #4 bzeynep0 .!.: Yok ağrı şimdi geçti ama sabahki ağrı diğerleri gibi değildi, tam adet olacakmış gibiydi. Sizin de böyle mi ağrılarınız acaba Genişletmek için tıkla... Evet hala adet olacakmis gibi ağrı oluyor ama 3-4 saniye devam edip geçiyor
bzeynep0 .!.: Yok ağrı şimdi geçti ama sabahki ağrı diğerleri gibi değildi, tam adet olacakmış gibiydi. Sizin de böyle mi ağrılarınız acaba Genişletmek için tıkla... Evet hala adet olacakmis gibi ağrı oluyor ama 3-4 saniye devam edip geçiyor
Z zizi1985 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2017 392 174 103 40 15 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bzeynep0 #5 bzeynep0 .!.: Yok ağrı şimdi geçti ama sabahki ağrı diğerleri gibi değildi, tam adet olacakmış gibiydi. Sizin de böyle mi ağrılarınız acaba Genişletmek için tıkla... Benım oluyor canım ve yzun suruyor
bzeynep0 .!.: Yok ağrı şimdi geçti ama sabahki ağrı diğerleri gibi değildi, tam adet olacakmış gibiydi. Sizin de böyle mi ağrılarınız acaba Genişletmek için tıkla... Benım oluyor canım ve yzun suruyor