Numaramı değiştirmeye gerek yok değil mi arkadaşlar panik oldum valla . Hayır bide beni tanıyan biri düşmanım falan fotoğrafımı sitelere koyup numaramı yazdıysa naparim
CIA FBI peşinize düşmedikçe korkmayın bir şey olmaz her gün hepimizi hiç tanımadığımız numaralar arıyor, tanımadığınız numaralardan arayıp şehir bilgilerinize kadar soran insanlara cevap vermeyin, cevapsız aramalarına geri dönüş yapmayın.Numaramı değiştirmeye gerek yok değil mi arkadaşlar panik oldum valla . Hayır bide beni tanıyan biri düşmanım falan fotoğrafımı sitelere koyup numaramı yazdıysa naparim
Bunları yaşamak istemiyorsanız yabancı numaraları açmayacaksiniz.tanidiklariniz kayıtlıdır zaten birde mesaj atmanız saçma olmuş önemli birşey olsa size ulaşmaya çalışırdı zaten ısrarlaNumaramı değiştirmeye gerek yok değil mi arkadaşlar panik oldum valla . Hayır bide beni tanıyan biri düşmanım falan fotoğrafımı sitelere koyup numaramı yazdıysa naparim
Hatalı tuşlanmış da olabilir, baştaki kodu hariç telefon numarasının 7 rakamı birden aynı olan kaç hat var öyle, aynı gsm operatöründen alınmış başı 0330-0331-0332-0333-0334-0335 ... diye başlayıp 7 haneli telefon numarası aynı kaç tane hat mevcuttur, ki abonelikli tv platformlarından müşterileri sanarak arama yapma SMS yollama sorunları yaşamıştım ben de, numara aynı ama baştaki kod yanlış girilmiş diye az SMS almıyordum, abone numarasını güncellemiş olmalı ki kurtuldum.Google numaranızı yazın , var mı bakın ama yanlış girmiş ya da sallamış olabilir
Google numaranızı yazın , var mı bakın ama yanlış girmiş ya da sallamış olabilir
Numaramı değiştirmeye gerek yok değil mi arkadaşlar panik oldum valla . Hayır bide beni tanıyan biri düşmanım falan fotoğrafımı sitelere koyup numaramı yazdıysa naparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?