Sabah göbeğim dümdüz aksam şişiyorum

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Merhaba kizlar bnde durum bu sekilde bi anormallik yok değilmi şimdi dümdüz ama akşam oldu mu şişkinlik oluyo gaz doluyor çok rahatsız oluyorum böyle olan varmı merak ediyorum

Ben 5. haftamdan beri böyleyim.. aksama dogru 6 aylik hamile gibi şişiyor karnim bi lokma yemek degil su bile içecek yerim olmuyor.. hayatimda böyle birsey yasamadkm ben ya nasil bi siskinlik anlatamam.. bu haftasonu kontrolum var doktoruma soracagim onerecegi bitkisel.birsey var mi diye.. kendimi sicak tutuyorum nane limon iciyorum.. hareketli olmaya calisiyorum ama yok aksam saat 6dan sonra acayip bi siskinligim var..

benim de aksamları daha büyük oluyor karnım.. siskinlik cok, gündüzleri de büyük aslında haftasına göre, ama aksamları daha da büyük oluyor...:)doktoruma gosterdım normal dedi karnıma.

Benim de sabah iş yerine geldiğimde karnım düz ama burada akşama kadar üşüyünce eve gittiğimde kocaman bir göbeğim oluyor yürümem bile değişiyor :( rahatsız edici bir durum ama anormal bir şey yok, çok normal :)

Aynen bende oyleyim. Hatta arkadasimda ayni durumda. Normal demek ki. Sabah karnima guvenip tunik gyiyorum, aksama kadar isyeri kismen soguk olnca galiba, tunikten bas gosteren bir gobek cikiyor meydana bide onu gizlemeye ugrasiyorum .... Neyse tatli gobis bunlar :)

Merhaba kizlar bnde durum bu sekilde bi anormallik yok değilmi şimdi dümdüz ama akşam oldu mu şişkinlik oluyo gaz doluyor çok rahatsız oluyorum böyle olan varmı merak ediyorum
Aynı durum sizin haftalarınızdayken bende de vardı. Sabah dümdüz ama gece yatarken şişiodu. Artık sabah akşam hep şiş. Ama sabahları nispeten biraz daha inik. Sıkıntı yok herkeste olan bir durum.

Kızlar bu ay bende aynı sizler gibiyim.bu yazılanları okuyunca allah dedim demekki tek değilmişim.ama bir baktım sizler hamilemişsiniz ben de oda yok.gerçi adetim 7 gün gecikti ama idrar testi hep negatif.çok sıkıntıdayım.

normal canım bende de aynı durum var :) sabah dümdüz akşam göbek mi bebek mi belli değil patlayacak gibi hissediyorum :)

İçim rahatladı gerçekten demekki normal bir durummus yorum yazalara cook teşekkür ederim :anneadayı::KK54:

Bende aynıyım. Akşam oluyor sanki 5 aylık karnım var aşırı Bi gaz Ağrı'sı şişkinlik. Sabah dümdüz hiç bişey kalmamış :110:

Canım senin haftanda bnde öyleydim hatta hadi ne zaman çıkıcak karnım diyodum 2 hafta öncesine kadar ayva göbeğim vardı. Ne olduysa şu 2 haftada oldu ben artık hamile gibi gözüküyorum hemen hemen 7. Ayım bitti hiç dikkat etmeden heer istediğimi yedim hamd olsun ne bi çatlak ne bi şişkinlik. 10kilo aldım ve kalça basen ve karnım çıktı. Ama seninde ic karnin genisse bu sabah duz aksam sis karin uzunca bi sure devam edicek :anneadayı::anneadayı::KK200: Hayırlı ve sağlıklı gebelik ve doğumlar olsun inşallah :KK46:

ah ah yarama bastınız :) daha cok yeni benim ama ben de şuan aynı durumdayım benimde akşamları gaz problemim oluyor bazen öglen yemeklerden sonrada oluyor,ne yapmamız gerek nane limon işe yarar mı acaba ?

normal canım bende 6.haftadan beri var o yüzden bebeğin şişliği nasıl onu bile ayırt etmekte zorlanıyodum karnın biraz çıkmaya başlayınaca yine oluyo ama eskisi gibi şişlik olmuyo tabi

Canım senin haftanda bnde öyleydim hatta hadi ne zaman çıkıcak karnım diyodum 2 hafta öncesine kadar ayva göbeğim vardı. Ne olduysa şu 2 haftada oldu ben artık hamile gibi gözüküyorum hemen hemen 7. Ayım bitti hiç dikkat etmeden heer istediğimi yedim hamd olsun ne bi çatlak ne bi şişkinlik. 10kilo aldım ve kalça basen ve karnım çıktı. Ama seninde ic karnin genisse bu sabah duz aksam sis karin uzunca bi sure devam edicek :anneadayı::anneadayı::KK200: Hayırlı ve sağlıklı gebelik ve doğumlar olsun inşallah :KK46:
İnşallah canım ya ne güzel bir hamilelik seninki maşallah tebarekallah vala inşallah bizde böyle çatlaksiz güzel bir hamilelik geciririz :anneadayı::KK51:

Kızlar şişkinlik oluyor diye konu açtım bu sefer de 2 gündür şişkinlik olmuyor hayırdır inşallah biseymi oldu ki acaba o_O

benim hala öyle, sabahları rahatım ama akşama doğru nasıl karnım geriliyor ve büyüyor anlatamam, tabi hemen sırt ağrılarım da eşlik ediyor, akşam yemek yemeye korkar oldum

Back
X