- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
Merhaba kizlar bnde durum bu sekilde bi anormallik yok değilmi şimdi dümdüz ama akşam oldu mu şişkinlik oluyo gaz doluyor çok rahatsız oluyorum böyle olan varmı merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durum sizin haftalarınızdayken bende de vardı. Sabah dümdüz ama gece yatarken şişiodu. Artık sabah akşam hep şiş. Ama sabahları nispeten biraz daha inik. Sıkıntı yok herkeste olan bir durum.Merhaba kizlar bnde durum bu sekilde bi anormallik yok değilmi şimdi dümdüz ama akşam oldu mu şişkinlik oluyo gaz doluyor çok rahatsız oluyorum böyle olan varmı merak ediyorum
İnşallah canım ya ne güzel bir hamilelik seninki maşallah tebarekallah vala inşallah bizde böyle çatlaksiz güzel bir hamilelik geciririzCanım senin haftanda bnde öyleydim hatta hadi ne zaman çıkıcak karnım diyodum 2 hafta öncesine kadar ayva göbeğim vardı. Ne olduysa şu 2 haftada oldu ben artık hamile gibi gözüküyorum hemen hemen 7. Ayım bitti hiç dikkat etmeden heer istediğimi yedim hamd olsun ne bi çatlak ne bi şişkinlik. 10kilo aldım ve kalça basen ve karnım çıktı. Ama seninde ic karnin genisse bu sabah duz aksam sis karin uzunca bi sure devam edicekHayırlı ve sağlıklı gebelik ve doğumlar olsun inşallah
![]()