Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf var mı gün içinde yaptığınız testlerde idrarınız seyreldiği için negatif çıkabilirKizlar merhaba ben sabah ilk idrarla test yapiyorum silik silik cizgiler mutlaka oluyo ama ayni testlerden gun icerisinde yaptigimda her defasinda negatif cikiyo bu nedir sizce?
Buraya yukleyince negatif gibi cikiyo cizgiler gorunmuyo ama her sabah ilk idrarla yaptigim test cok silik bile olsa mutlaka cikiyo gelgelim gun icinde asla cikmiyo ne dusunecegimi sasirdimFotoğraf var mı gün içinde yaptığınız testlerde idrarınız seyreldiği için negatif çıkabilir
Reglime 3 gun var 5 6 gun kaladan beri yapiyorum dedigim gibi sabah testleri silik cizgi ogle ya da.aksam yaparsam negatifReglinize kaç gün var kaç gündür yapıyorsunuz bu testleri
Erken gebelik testiErken gebelik testi mi yoksa kaset mi
Bayagi yoruldum bu ay sabah cikariyo aksam cikmiyo aklimla oynadi benimErken gebelik testleri adetten 6 gün öncesine kadar saptayabiliyor en sağlıklısı adet gecikmesinde kan vermek bence
FreelyTest markanız frely erken gebelikse o yalancı pozitifte çıkarıyor bilginiz olsun
Freely
sanırım bu test yalancı pozitif çıkarıyor. Sabah yapılan testlerde hcg oranı daha yoğun olduğundan erken dönemde sabah silik daha sonra olanlarda negatif görünüyor olabilir bence adetin geçmesini bekleyin farklı marka gebelik testiyle tekrarlayınFreely