• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

1000055356.webp
Kızlar bunuda bi yorumlar mısınız? Kafam çok karışık daha önce yaptım hep tek çizgi çıkardı.ilk defa hafifde olsa çizgi görünüyo

Hafif değilde bariz çizgi var adetin geçti mi daha varmı
Ya ben çok düzensiz adet olurum pkosdan dolayı iki aydır geçti zatende yaptım hiç bu sonucu görmedim. Cuma günü lekelenmem vardı olcam diye beklerken düne kadar leke devam ediyodu kalkıp kan vermeye gittim dayanamadım testte aldım 😀 ama yinede umutlanmak istemiyorum

Ya ben çok düzensiz adet olurum pkosdan dolayı iki aydır geçti zatende yaptım hiç bu sonucu görmedim. Cuma günü lekelenmem vardı olcam diye beklerken düne kadar leke devam ediyodu kalkıp kan vermeye gittim dayanamadım testte aldım 😀 ama yinede umutlanmak istemiyorum
Bende pcosum ve 23 ekimde normalde adet günümdü ama geç yumurtlama oldu o gün ondan bu yana halen bekliyorum pcos gerçekten yoruyor insani ama senin testin baya belirgin markası nedir peki

Markası buydu canım İnşallah vardır ne diyim bayağıdır bekliyorum bu sonucu. Benim son adet tarihim 23 ağustosdu daha öncede çok test yaptım hep tek çizgiydi. Lekelenme olduktan sonra iki çizgi gördüm ilk defa.

Eklentiler

• 1000055368.webp
    1000055368.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 18
Markası buydu canım İnşallah vardır ne diyim bayağıdır bekliyorum bu sonucu. Benim son adet tarihim 23 ağustosdu daha öncede çok test yaptım hep tek çizgiydi. Lekelenme olduktan sonra iki çizgi gördüm ilk defa.
İnşallah güzel Bi sonuç alırsın bu testi duydum ama iyi mi kötü mü onu bilmiyorum bende senin baya da gecikmiş yani adetin kan testin ne zaman çıkar hadi inşallah sende güzel haber verirsin bugün ikinci hüzel haberi alırız bu grupta 🥰

Ayy benim hep geciktiği için hiç umursamadım kan testi filan hiç vermedim. Ama lekelenme olunca ha geldi ha gelicek diye bekliyorum cumadan beri. Hayır kızımdada hiç böyle şeyler yaşamadığım için afalladım. İnşallah hepimizin gönlündeki hayırlısıyla nasip olur canım❤️💋

Ayy benim hep geciktiği için hiç umursamadım kan testi filan hiç vermedim. Ama lekelenme olunca ha geldi ha gelicek diye bekliyorum cumadan beri. Hayır kızımdada hiç böyle şeyler yaşamadığım için afalladım. İnşallah hepimizin gönlündeki hayırlısıyla nasip olur canım❤️💋
Kan testi de verdin demi bugün

Eklentiler

• IMG_0550.webp
    IMG_0550.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0545.webp
    IMG_0545.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_0546.webp
    IMG_0546.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 13
Back