Kizlar merhaba ben sabah ilk idrarla test yapiyorum silik silik cizgiler mutlaka oluyo ama ayni testlerden gun icerisinde yaptigimda her defasinda negatif cikiyo bu nedir sizce?
Kizlar merhaba ben sabah ilk idrarla test yapiyorum silik silik cizgiler mutlaka oluyo ama ayni testlerden gun icerisinde yaptigimda her defasinda negatif cikiyo bu nedir sizce?
Buraya yukleyince negatif gibi cikiyo cizgiler gorunmuyo ama her sabah ilk idrarla yaptigim test cok silik bile olsa mutlaka cikiyo gelgelim gun icinde asla cikmiyo ne dusunecegimi sasirdim
Muhtemelen bu yüzden bu arada gebelik önce kana sonra idrara geçer yani eğer idrarınızda çıkıyorsa kanınız da çıkmıyorsa idrar testinde bir sorun vardır ya da sabah çıkarıyor akşam çıkartmıyorsa yine testte bir sıkıntı vardır başka marka denemenizi öneririm
sanırım bu test yalancı pozitif çıkarıyor. Sabah yapılan testlerde hcg oranı daha yoğun olduğundan erken dönemde sabah silik daha sonra olanlarda negatif görünüyor olabilir bence adetin geçmesini bekleyin farklı marka gebelik testiyle tekrarlayın