Sabah kanamaları , lütfen yardım edin

Yasemin16_

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2022
14
3
6
40
Kızlar Merhaba ,36 yaşındayım , 3 ay sonra düğünüm var.Nisanlimla ilk defa 30 Ağustosta birlikte olduk ama tam birlesme olmadı hafif kanama ve dışarı boşaldı. İkinci olarak 10 Eylül de denedik ve daha net bir ilişki oldu ve bayağı kanamam oldu .Reglimin üstünden 29. Gün geçmiş idi.Simdi test almaya gidicem ama korkuyorum, hala adet olamadim. Sinirlerimi geren yapmamam gereken bisey yaptım çok üzgünüm . Sabah kanamalarım oluyor özellikle bu sabah adet oldum sandim ama o kadar.(3 gündür süren bu kanamalar hakkında bilgisi olan varsa simdiden teşekkür ederim.Bu arada adet döngüm hep 29-33 gün arasında olur

Son düzenleme:
Ilk iliskiden sonra yasanan diger 1 2 iliski esnasinda kan gelmesi normal. Ama durduk yere kanama olmaz. Kadin hastaliklarina mutlaka gidin, yırtığınız olabilir.

Ilk iliskiden sonra yasanan diger 1 2 iliski esnasinda kan gelmesi normal. Ama durduk yere kanama olmaz. Kadin hastaliklarina mutlaka gidin, yırtığınız olabilir.
Çok Teşekkür ederim, ondan şüpheleniyorum zaten.Ama hareket halinde hiç gelmemesi ve sabah uyandığımda kanama olmasi gerdi beni.Tekrar teşekkürler

Bekaretin tamamen gitmiş gibi ama yine de kesin bir şey diyemem.hamilelik için de tez elden test yapmanı tavsiye ederim.

Çok Teşekkür ederim, ondan şüpheleniyorum zaten.Ama hareket halinde hiç gelmemesi ve sabah uyandığımda kanama olmasi gerdi beni.Tekrar teşekkürler
Bazı kişilerde ilk birliktelikten sonra birkaç aya kadar kanama olması normal.benim ilk evlendiğim ay tam 20gün boyunca hergün kanamam gelmişti.

Gebelik testinizi yapin, gerci gebe oldugunuzu düşünmüyorum. ancak yinede doktora gorunmenizde fayda var. Cok gecmis olsun

Bazı kişilerde ilk birliktelikten sonra birkaç aya kadar kanama olması normal.benim ilk evlendiğim ay tam 20gün boyunca hergün kanamam gelmişti.
Anladim.Yani bayağı bir acı vardı hareketimi dahi kısıtlayan , ama simdi o da gecti küçük bir sancı gibi kaldı ama yırtılma oldu diye korkuyorum.

Yani adetimin stres dolayısı ile geciktiğini düşünüyorum ben de .Cok teşekkürler sağolasın
Kesinlikle strestendir.ben de hamile olduğunuzu düşünmüyorum.ama size tavsiye en kısa zamanda olan kanamalarınız için kadın doğumcuya görünmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…