Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağam bizimle eğlenirKızlar selamlar. böyle bi şey duydunuz ya da tecrübe ettiniz mi? merakımı mazur görün ne olur![]()
evet yani ovulasyondayken erkeklerin sperm hızı sabah ilk uyandıklarında çok daha iyi olur diye bi makale okudum etkilendimsabahı akşamı değil yumurtanın catladığı gün önemli ovulasyon testi ile takip edebilirsin
ya kızlar ben cidden bütüüüün inancımla sormuştum kızlar bilir diye tecrübe yaşayan vardır belki diyeSabah öğle akşam![]()
Şaka yaptığımı düşünmen beni üzerya kızlar ben cidden bütüüüün inancımla sormuştum kızlar bilir diye tecrübe yaşayan vardır belki diye![]()
doğru iç rahatlığı için sabah denemekte fayda var teşekkürlerSabah yapın siz içiniz rahat etsin
Kesinlikledoğru iç rahatlığı için sabah denemekte fayda var teşekkürler
Tok karnına günde bi defaKızlar selamlar. böyle bi şey duydunuz ya da tecrübe ettiniz mi? merakımı mazur görün ne olur![]()
Kızlar selamlar. böyle bi şey duydunuz ya da tecrübe ettiniz mi? merakımı mazur görün ne olur![]()
evet valla haklısınız aslında acaba mı diye yaklaştığım için sormuştumUmarım hayırlı zamanda hamile kalırsınız. İnsan bazı şeyleri çok isteyip bekleyince her şeye acaba diyor. Ama akşam akşam güldüm hakkınızı helal edin. Canım ne zaman istiyorsa seviş gitsin. Bence sex sadece görev gibi yapıldığında odaklanma olmuyor vucud da bunu hissediyor. Bak millete düşünmeden sevişenler , korunarak hamile kalanlar girla
![]()
Korunarak seviş bu kadar insan yanılıyor olamazevet valla haklısınız aslında acaba mı diye yaklaştığım için sormuştum
bugünden itibaren öyle yapıcam valla no stress![]()
duanız için teşekkür ederimm umarim enn hayırlı zamanda bu sene iiçinde hamile kalırımUmarım hayırlı zamanda hamile kalırsınız. İnsan bazı şeyleri çok isteyip bekleyince her şeye acaba diyor. Ama akşam akşam güldüm hakkınızı helal edin. Canım ne zaman istiyorsa seviş gitsin. Bence sex sadece görev gibi yapıldığında odaklanma olmuyor vucud da bunu hissediyor. Bak millete düşünmeden sevişenler , korunarak hamile kalanlar girla
![]()
di mi valla öyle yapsam daha çabuk olur ne stres var ne sıkıntıKorunarak seviş bu kadar insan yanılıyor olamaz![]()