Sabah opulerek uyandirilmak!

Öpmek normalde sevgi göstergesi. Ama en büyük ve önemli sevgi göstergesi karşındakinin mutlu olmasını istemek, üzülmemesi için uğraşmak. Eşiniz sizin mutsuz olacağınızı bile bile kendi öpme isteğine karşı koymayıp öpüyor. Kendini düşünüyor yani. Ben çok bencilce buldum. Ben olsam ben de sinir olurdum. Sevgi değil bu bencillik. Çok seviyorsa üzerinize titresin, uyanmayın diye uğraşsın, yastıktaki saçınızı sevsin. Bunu ona bu şekilde açıklasanız, seven insan karşısındakinin mutluluğunu düşünür sen kendini düşünmüş oluyorsun, ben uyanmaktan çok buna üzülüyorum deseniz?
+1903
:KK9:

Bende bencilce bi hareket oldugunu dusunuyorum..
Kendisi bu durumdan hoslanabilir ama bu konudan kusmek nedir yahu

Opse dert opmese dert:KK53: saka bi yana bendeki de ayni model:)) hele sabaha karsi uykunun enn derin en guzel yerinde:uykucu: huu gulum uyuyormusun der baslar:işsiz:bende hee zibariyorum izin verirsen der totomu doner yatarim:63:amaa nerdee uyku bolunuyor bi kere deli oluyorum:kızgın:benciller canim bencill cok taa sevdiklerinden degil yani:110:

Cok guldum yorumlariniza stresim gecti resmen.herzaman yapmiyo bikac aya bir ta ki kavga edene kadar ama.sabah uykunun en tatli yerine patates cuvali gibi oluyorsunuz zaten. E haliyle duygusala baglayamiyorsunuz o saatte.tek düşündüğüm ah benim tatli uykum gidiyor oluyor

Senin yine iyi. Beni gecenin 2sinde uyandiriyor. Opup biraksa bir sey demiycem.
Bazen eger cok yorgunsam oyle azarlariyorum ki sinirle. Valla dokununca nefret geldigi oluyor.
Sabah opecekse bi buse koysun gitsin. Hele agiz da kokar hic sevmem opusmeyi sabah sabah.

Senin yine iyi. Beni gecenin 2sinde uyandiriyor. Opup biraksa bir sey demiycem.
Bazen eger cok yorgunsam oyle azarlariyorum ki sinirle. Valla dokununca nefret geldigi oluyor.
Sabah opecekse bi buse koysun gitsin. Hele agiz da kokar hic sevmem opusmeyi sabah sabah.
Aynen hele sadece bir masum opucukle kalsa illa ucu baska seylere gidiyor :KK53:uykulu uykulu da hicc cekilmiyor valla

Aynen benim kocam da bazen işe gitmeden önce yatakta başlar öpeyim sarılayim diye ben uykuyu daha cok sevdigim icin kızıyorum tabi sonra tartisiyoruz küsüyor. Valla ben çare bulamadim.

Ben yaptim aynisini biliyormusun:KK70: adamin hicc umrunda olmadi hatta cok mutlu oldu :confused:onu sevmek icin uyandirmisim bayilmis pasam:cool:
Ay ne tatlı yaa:)) maşllh allah nazarlardn korusn. Demekki iyi bir yöntem değilmiş kimi insan böyle sevgisini fazlasıyla belli ettirir sizinkide öyleymiş:)

Adamı yormayın
Yüzünüz ona dönük uyuyun baride sizi uyandırmak zorunda kalmasın :KK53:
insan öyle de uyanıyor ki sonra daha da uyuyamıyorum ben. İşe giderken uyandırmadan öpecek güya. Uyanıyorm daha uyku yok. Zaten geceleri de bebiş uyutmuyor. Sağlı sollu kızdırıyolar insanı da en büyük derdimiz bu olsun tbi :KK24:

Aynı dertten muzdaripiz. Eşim de her sabah işe giderken öperek gidiyor. O güya uyandırmadan öpüyor ama ben uyanıyorum tabi. Sonra uyu uyuyabilirsen. Ben çok kızmıyorum ama, hoşuma gidiyor çünkü:KK22:. Öpmeyi unuttuğu günler üzülüyorum hatta.
İşe giderken karısı kahvaltı hazırlamıyor, yolcu etmiyor diye kavga çıkaran kocaları düşünerek halimize şükredelim bence:-)

Zart zurt öpmekten ve öpülmekten çok gıcık alırım.
Hele zorla öpülmekten daha da gıcık alırım.
Sabah sabah yeni kalkmış kokmuş ağızla öpülmesinden de gıcık alırım.
Sabah sabah yeni kalkmış kokmuş ağızla zorla öpülmesinden çok daha fazla gıcık alırım.

Ay ne tatlı yaa:)) maşllh allah nazarlardn korusn. Demekki iyi bir yöntem değilmiş kimi insan böyle sevgisini fazlasıyla belli ettirir sizinkide öyleymiş:)
Tsk ederim canim:))tamam sevgi var cok sukur de birazda kendi istegi yatiyor altinda cunku sevmekle opmekle kalmiyor sonuc malum:)))ne yapalim yinede cok sukur allah baska dert vermesin:)

Ay derdin bu olsun cok romantik demeyin
Benim biyolojik saatime gore mesala 8 de kalkacagim esim ceyrek kala basliyo -don bana dogru -donmem - don opucem - ya uyuyorum donmiycem diyorum kolumdan cekip opuyo.ben sarhos gibi uykulu oluyorum gozlerim aciyo on dakka sonra kalkacagim varsa hadi bi yarim saat daha uyuyup kendime geleyim diye dusunuyorum yarim saat olmadan - hadi don bana yine basliyo.neticede ben saat ona kadar bu mucadeleyle sinirle kalkiyorum.yapma hosuma gitmiyor diyorum.kusuyor bu sefer.tamam bundan sonra hic rahatsiz etmem diyor.hadi bugunu boyle atlattik iki uc ay sonra yine ayni muhabbet.ya uyaninca bi insani opmek ayri opmek icin uyandırılmak ayri. Hele haftaici bes dk bile kiymetliyken daha sinir oluyosun ama nayram boyle gecti nerdeyse.alarmla uyansam daha az sinirli oluyurum. Degistiremedim hosuma gitmiyor diyince kuduyo.haksiz miyim ben ya
Evet haksizsin benim gibi nice kadin bi gram sefkate muhtacken senin bu yaptigin simariklik bence.Az kiymet bil seker.

Eşinizin size yaptığını ben hergün kocama yapıyorum valla:halay:
:halay:onu öpmeden duramam hic.ilk evlendigimiz zamanlar uykusundan döndürüp operdim ama şimdi kızıyor öpücük için uyandırırsam keser beni ayol:KK15::KK51::KK51: