- 5 Temmuz 2022
- 80
- -16
- 3
- 24
- Konu Sahibi Navyblue3434
-
Reglinize kaç gün var?Herkese merhaba arkadaşlar bizde 2 aydır çocuk deniyoruz ama bu ay sıkı çalıştık ben 1 inde 1.5 gün adet oldum ilk kez neyse ayın 11 inden beri çalışıyoruz derken demin uyandım lavaboya gittim küçük abdestimi yapınca peçeteyr sildim derken toz pembe soluk bi kan lekelenmesi gördüm bu hastalık olabilir mi veya yerleşme kanaması ? Tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
Merhaba normal şartlarda 28 i gösteriyor uygulama büyük ihtimalle o zaman , yani 7 gün varReglinize kaç gün var?
Yerlesme kanamasi da olabilir yumurtlama kanaması da, bende de oyle olmustu sonra lekelenmelerle devam etti yumurtlama kanamasiydi büyük ihtimalle, suansa yine ayni seyi yaşıyorum sorun su ki benimde reglim uygulamalarin birine gore 6 gun birine gore 2 gun gecikti ve peceteye sildigimde pembemsi kahvemsi bi leke vardi daha adetim sökülmedi, erken gebelik testini önermem bende yalanci pozitif gösterdi en kesini adet gecince test yapmak kan vermekMerhaba normal şartlarda 28 i gösteriyor uygulama büyük ihtimalle o zaman , yani 7 gün var
Uygulamayla yumurta takibi yapmayın lütfen ben 5 ay uygulama yüzünden hamile kalamamışım boşuna stres olmuşum ovülasyon takibi yaparak devam edin 7 gün çok erken kanama için genelde adete 1 gün kala yada geçince yaşıyorlar ki ben yaşamadımMerhaba normal şartlarda 28 i gösteriyor uygulama büyük ihtimalle o zaman , yani 7 gün var
Evet doğru söylüyorsunuz emin olamadım bende sabah bi geldi daha da yok peçete koymama rağmen bekletelim bakalım benim çok açık pembe idiYerlesme kanamasi da olabilir yumurtlama kanaması da, bende de oyle olmustu sonra lekelenmelerle devam etti yumurtlama kanamasiydi büyük ihtimalle, suansa yine ayni seyi yaşıyorum sorun su ki benimde reglim uygulamalarin birine gore 6 gun birine gore 2 gun gecikti ve peceteye sildigimde pembemsi kahvemsi bi leke vardi daha adetim sökülmedi, erken gebelik testini önermem bende yalanci pozitif gösterdi en kesini adet gecince test yapmak kan vermek
Evet geçen ay beni de yanıltmış teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinUygulamayla yumurta takibi yapmayın lütfen ben 5 ay uygulama yüzünden hamile kalamamışım boşuna stres olmuşum ovülasyon takibi yaparak devam edin 7 gün çok erken kanama için genelde adete 1 gün kala yada geçince yaşıyorlar ki ben yaşamadımherkeste yaşamıyor hakkınız da hayırlısı olsun inşallah
Biraz daha bekleyin reglinize 5 gün kala erken gebelik testi yapabilirsinizEvet geçen ay beni de yanıltmış teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinbilemiyorum peçete koydum orama daha devamı olmadı silerken bi akıntı gördüm normal bide toz pembe kan bir parmağın yarısı kadar
Bana cok belirgin bir yerlesme kanamasi gibi geldi. Yerlesme kanamasi yumurtlamadan sonra adetten iki gun oncesine kadar olabiliyor diye biliyorum. Eger normalde bu tarz bir kanamayi ilk defa yasiyorsaniz buyuk ihtimalle gebelik varHerkese merhaba arkadaşlar bizde 2 aydır çocuk deniyoruz ama bu ay sıkı çalıştık ben 1 inde 1.5 gün adet oldum ilk kez neyse ayın 11 inden beri çalışıyoruz derken demin uyandım lavaboya gittim küçük abdestimi yapınca peçeteyr sildim derken toz pembe soluk bi kan lekelenmesi gördüm bu hastalık olabilir mi veya yerleşme kanaması ? Tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
Hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah gebeyizdir de bebegimiz bizimledirEvet doğru söylüyorsunuz emin olamadım bende sabah bi geldi daha da yok peçete koymama rağmen bekletelim bakalım benim çok açık pembe idi
Benim de adet e az bir zaman kala cok hafif bir leke olmuştu.Evet doğru söylüyorsunuz emin olamadım bende sabah bi geldi daha da yok peçete koymama rağmen bekletelim bakalım benim çok açık pembe idi
Ben hayatımda ilk kez böyle bi şey yaşıyorum inşAllah çok istiyoruz umutlanmak istemiyorum hemen ama dedikleriniz umut oldu bana sağolunBana cok belirgin bir yerlesme kanamasi gibi geldi. Yerlesme kanamasi yumurtlamadan sonra adetten iki gun oncesine kadar olabiliyor diye biliyorum. Eger normalde bu tarz bir kanamayi ilk defa yasiyorsaniz buyuk ihtimalle gebelik var
Evet benim daha 1 hafta var öncesinde hiç böyle bişey yaşamadım şaşırdım birde kenarda peçete normal beyaz akıntı olur ya ondan da vardı , inşallah bekliyoruz büyük sürpriz olur bize dua ederseniz Allah hepimize gönlümüzdekinü versinBenim de adet e az bir zaman kala cok hafif bir leke olmuştu.
Hatta adet oluyorum diye moralim bozuldu.
Test için bnce adet gününü bekle.
İnşallah bebek vardır
İnşallah rabbim gönlünüzdekini versinHakkımızda hayırlısı olsun, inşallah gebeyizdir de bebegimiz bizimledir
Ay inşallah 1 hsfta kadar var bu ayın 1 inde adet oldum , daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştık erken sevinmek de istemiyorum bakalım hayırlısı olsun inşAllah rabbim isteyen herkese versinBenim de adet e az bir zaman kala cok hafif bir leke olmuştu.
Hatta adet oluyorum diye moralim bozuldu.
Test için bnce adet gününü bekle.
İnşallah bebek vardır
İnşallah tez zamanda bebişinize kavusursunuzEvet benim daha 1 hafta var öncesinde hiç böyle bişey yaşamadım şaşırdım birde kenarda peçete normal beyaz akıntı olur ya ondan da vardı , inşallah bekliyoruz büyük sürpriz olur bize dua ederseniz Allah hepimize gönlümüzdekinü versin
Ay amin inşallah hepimizeİnşallah rabbim gönlünüzdekini versin
Merhaba test yaptınız mı bende silik çizgi çıktı cumatesti günü bugün de doktora gidip kan verdim bakalımHakkımızda hayırlısı olsun, inşallah gebeyizdir de bebegimiz bizimledir
Hamilelik:)Herkese merhaba arkadaşlar bizde 2 aydır çocuk deniyoruz ama bu ay sıkı çalıştık ben 1 inde 1.5 gün adet oldum ilk kez neyse ayın 11 inden beri çalışıyoruz derken demin uyandım lavaboya gittim küçük abdestimi yapınca peçeteyr sildim derken toz pembe soluk bi kan lekelenmesi gördüm bu hastalık olabilir mi veya yerleşme kanaması ? Tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?