Sabah sabah ağlamaktan içim dışıma çıktı

Slayer Witch

Schadenfreude enjoyer
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
1.058
2.750
133
Yaz vakti nerden gebe kaldım diyorum bazen, şu bacağımın haline bakın sabah sabah diğer bacağımla beraber saydım 14 tane ısırık, ne yaptı nerden girdi sinek olmayan evime bilmem, yemin ederim kendi canım şişlik kızarıklık umrumda değil ama daha 15 haftalık bebeğime bir şey olur bir şey bulaşır diye korkudan ağla ağla içim dışıma çıktı. Ne olur bildiğiniz rahatlatıcı bir şey varsa söyleyin internette korkunç şeyler yazıyor çok korkunç, mikrosefaliden falan bahsediyor.

Eklentiler

• 4A7FB980-C0F4-4B20-9025-C50A5BB79FBB.webp
    4A7FB980-C0F4-4B20-9025-C50A5BB79FBB.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 136
Yaz vakti nerden gebe kaldım diyorum bazen, şu bacağımın haline bakın sabah sabah diğer bacağımla beraber saydım 14 tane ısırık, ne yaptı nerden girdi sinek olmayan evime bilmem, yemin ederim kendi canım şişlik kızarıklık umrumda değil ama daha 15 haftalık bebeğime bir şey olur bir şey bulaşır diye korkudan ağla ağla içim dışıma çıktı. Ne olur bildiğiniz rahatlatıcı bir şey varsa söyleyin internette korkunç şeyler yazıyor çok korkunç, mikrosefaliden falan bahsediyor.
Sinek ısırığının anne karnındaki bebeği hasta edeceğinden bahsetmiyorsunuz değil mi inşallah yanlış anlamışımdır.

Kuzucum basit sinek ıssırıkları. Krem sür geçer.
Tabi sen biraz ekstra duygusalsın ama endişelenme birşey olmaz💜

Sinek ısırığı böyle bir şey yapsa ülkede normal insan kalmadı farkındasınız dimi? Isırılmayan insan var mı aramızda?
Ya zaten hamile değilken benim de umrumda değildi ama şimdi gittim internete yazdım işte bin tane şey okudum sonuç bu

Korkulacak birsey yok..bizim ulkemizdeki turlerden birsey olmaz.oyle olsa edirne, enez de falan inanin nufus biterdi😬😇 rahatlayin ve ilk ciddi annelik evhaminiza gülüp gecin🥳

Ya zaten hamile değilken benim de umrumda değildi ama şimdi gittim internete yazdım işte bin tane şey okudum sonuç bu
İnternette her okuduğunuza inanmayın lütfen. Doktorunuz en bilgili kişi olarak yanıt vermiş size zaten. Hem bu kadar düşünmeniz bebeği daha çok etkiler bence. Kendinizi rahatlatın psikolojik destek iyi olabilir.

Ya haklısınız galiba cidden bi psikolojik destek de iyi gelebilir ama bu sağlık anksiyetesini yenebilecek tek şey eminlik sanırım, ister istemez korkuyor işte insan karnında bebek olunca yediğimizi içtiğimizi bile kırk kere düşünüyoruz gelip haşereler ısırınca da bi şey bulaştırır da zarar verir mi diye korkmak normal gibi :(

Kuzum ilik su ve sabunla yika sudocrem var bebeklere pisik icin surulen ondan sür gecer kasimamaya calis benimde hamileyken oluyodu boyle tribe giriyodum İnternete bakma basin agrisa kanser der google doktorlugu hic canini sikma

Sivrisinek ısırıgından ne olacak kolonya sürün geçer bende hamilelik alerjisi oldu sivrisinek ısırığı gibi kaşınıyor ama ortada sinek falan yok evde tek ısırılan benim ilk başta sivrisinekten sandım ama sonra alerji oldugunu fakettim. Kolonya sürüyorum başka bişey yapmıyorum. Öyle bişey olursa korkma diye yazdım

Korkmayın hicbirsey olmaz ☺️ hamileliğimin ilk aylarında beni de bu şekilde sinekler isirmisti.esim gördüğünde acaba hastaneye mi gitsek dedi.esim panik atak hastası.hamile hamile onu sakinlestirmek bana düşmüştü 🙈tüm yaz boyunca fanusta yaşayamayacagimiza göre sinekte isirabilir böcekte isirabilir 😅

Korkmayın hicbirsey olmaz ☺️ hamileliğimin ilk aylarında beni de bu şekilde sinekler isirmisti.esim gördüğünde acaba hastaneye mi gitsek dedi.esim panik atak hastası.hamile hamile onu sakinlestirmek bana düşmüştü 🙈tüm yaz boyunca fanusta yaşayamayacagimiza göre sinekte isirabilir böcekte isirabilir 😅
Öyle de işte insan korkuyor ister istemez, mahvoldum zaten kaşıntıdan bi de :( Bu sene bir şey var bu sineklerde, normal değil. Zor sakinleştirdim kendimi.

Back
X